• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontrol için götürecek misin peki?
Ben geçen ay telde halletmiştim rutin kontrolünü
Dün gel dedi gittik biz
Uzun sürmedi zaten
Hastaneye gittik doktoruna menenjit asısını oldu ölcümleri vs yapıldı saglık ocagı aradı ona sadece söyledim böyle böyle diye :)

Öykümde 3 aydır emekliyor ama henüz anca sıralıyor veya taytay duruyor durdugu yerde hopluyor falan 😬
Ek gıda gitmiyor doktor yesin herşeyi dedikce iyice sogudu artık sıcaklardan mı secmeye basladıgından mı bilemiyorum
El sallıyor,gel yapıyor, öpüyor (yalıyor daha dogrusu bildigin dil cıkarıp yalıyor yüzümüzü) oyunlar oynuyor bizimle top atıp geri alma gibi, burnunu burnuna dokundurup bip yapıyor, tel sarar kızlar oynuyor, alkıs ve müzikle dans yerinde hoplamaca zıplamaca bikaç aydır var zaten hmm baba dede mama meme eda ayy hiii gibi bizi tekrar ediyor
Net bi sekilde bana bakarak anne de diyor sonunda (4-5aydır anne diyor ama bana değil öyle heceleme olarak diyordu simdi bariz bana bakıp diyor şükür)
Uykuları hala berbat gecede gündüzde en uzun uykusu 2 saat genelde saat basları kurulmus gibi kalkıyor 10-11 gibi yatıyor 8-9 gibi kesin kalkıs yapıyor. Emerek uyuyor gün icinde ek gıda dogru düzgün yemedigi icin her emdiginde uyukluyor ama yerine koyunca uyanıyor falan
9 aydan haberler böyle 😬

Bizimki eskiden yediği şeyleri sevmez oldu, yemek seçiyor baya😀 Yarın için kahvaltı öneriniz var mı😊 Devamında öğlen ve akşam menü fikirlerini de alabilirim😀

Ben kullanıyorum alerjisini test ettikten sonra kahvaltısında da veriyorum yemeklerinede katıyorum.
Annemin geçen yazdan yaptığı domates konservesi var, bahçeden topladığı organik domatesten yaptığı için onunla yemeğini ya da menemenini yapmayı istiyorum olur mu ki 🤔

9 aylık bebeklerin 11-12 saat gece uyumaları gerekirmiş, sizinki gece o kadar uyuyor mu ya? Biz gece maximum 9 saat uyuyoruz onda da 5-6 kez uyanıyoruz. Az önce bir yazı okudum gece sık uyanması bebeğin yorgun olmasına ve bu yüzden huysuz olmasına neden olurmuş. Bizimki gün boyu çok mızmızdı. Şu gece uykusunu güzel uyusa süper olacak. Gündüz zaten 2,5-3 saat uyuyor.

9 aylık bebeklerin 11-12 saat gece uyumaları gerekirmiş, sizinki gece o kadar uyuyor mu ya? Biz gece maximum 9 saat uyuyoruz onda da 5-6 kez uyanıyoruz. Az önce bir yazı okudum gece sık uyanması bebeğin yorgun olmasına ve bu yüzden huysuz olmasına neden olurmuş. Bizimki gün boyu çok mızmızdı. Şu gece uykusunu güzel uyusa süper olacak. Gündüz zaten 2,5-3 saat uyuyor.
10-11 saat uyuyor ama gunduz uykulari kisaldi bu aralar.

Biz de uyuyoruz hatta gecen hic uyanmadan uyumusuz ama kizamik asisi sonrasi duzen sasti biraz yine anneemlere geldim falan duzen degisince cocukta hircinlik basladi kesinlikle dogru...döngü bozulunca cocugumda degisiyor 😊 gunduz uykularimiz sorunluydu hep ama en son onlarda duzene girmisti dis cikti bir de birgun cok iyiysek bir gece 3 4 kez kalkiyoruz yinede sukur tabiiki belli bir duzen var cunku..ayni saatlerde uykusu gelir hatta gecen sacma sapan bir saatte uyudu aksam uykusunu eyvah dedim gece ne yapacagm 8de yine uykusu geldi ve uyudu😊💕

Biz de uyuyoruz hatta gecen hic uyanmadan uyumusuz ama kizamik asisi sonrasi duzen sasti biraz yine anneemlere geldim falan duzen degisince cocukta hircinlik basladi kesinlikle dogru...döngü bozulunca cocugumda degisiyor 😊 gunduz uykularimiz sorunluydu hep ama en son onlarda duzene girmisti dis cikti bir de birgun cok iyiysek bir gece 3 4 kez kalkiyoruz yinede sukur tabiiki belli bir duzen var cunku..ayni saatlerde uykusu gelir hatta gecen sacma sapan bir saatte uyudu aksam uykusunu eyvah dedim gece ne yapacagm 8de yine uykusu geldi ve uyudu😊💕
Ya valla yorgunluktan, bel boyun ağrısından tükendim. 6 saat kesintisiz uyuması 9 ay içinde toplasan en fazla 4-5 kezdir o da farklı günlerde yani peş peşe değil.
Gece beslemesini kestin mi? Acaba diyorum ondan mı uyanıyor. En fazla kesintisiz 2 saat uyumuş genelde saat başı uyanmış dün gece de. Bu durum kendisini de yoruyor. Bu kadar sık uyanmak bebeğimi de yoruyor beni de. Sonra tüm gün mız mız oluyor bugünkü gibi.

Ya valla yorgunluktan, bel boyun ağrısından tükendim. 6 saat kesintisiz uyuması 9 ay içinde toplasan en fazla 4-5 kezdir o da farklı günlerde yani peş peşe değil.
Gece beslemesini kestin mi? Acaba diyorum ondan mı uyanıyor. En fazla kesintisiz 2 saat uyumuş genelde saat başı uyanmış dün gece de. Bu durum kendisini de yoruyor. Bu kadar sık uyanmak bebeğimi de yoruyor beni de. Sonra tüm gün mız mız oluyor bugünkü gibi.
Siz de de olagan disi durumlar var mi dis asi yer degisikliigi..bizimki duzen disina cikarsa deliriyor..gece kalkarsa besliyorum..bazen kokuma ihtiya duyuyor bence.. son donemde 1 yada 2 uyaniyordu..dedigim gibi bu ara dis asi..dun gece kotuyduk mesela.

Back