- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten en az iki kızamık asısı arasında 2 ay olması lazımmısBen bu ay yaptırmasak 10. Ay yapılsa olur mu dedim, bu ay yapılmazsa 12. Ay ikincisi yapılacak kısa sürede iki aşı yapılacak ağır gelir dedi.
Kullanılabilir artık 9. Ay itibariyle patlıcan bakla süt bal sakatat tuzlu sekerli seyler haric herşeyi yiyebilir dedi doktorumuzYemeklerde domates kullanıyor musunuz? Geçmek için erken biliyorum ama merak ettim
Hastaneye gittik doktoruna menenjit asısını oldu ölcümleri vs yapıldı saglık ocagı aradı ona sadece söyledim böyle böyle diye :)Kontrol için götürecek misin peki?
Ben geçen ay telde halletmiştim rutin kontrolünü
Dün gel dedi gittik biz
Uzun sürmedi zaten
İcine azcık kimyon koyabilirsin birde ilk defa veriyorsan cok gec saatte vermeBezelye piştikten sorma gaz yapmaması için kabuklarını çıkarıyor musunuz ?
Ben kullanıyorum alerjisini test ettikten sonra kahvaltısında da veriyorum yemeklerinede katıyorum.Yemeklerde domates kullanıyor musunuz? Geçmek için erken biliyorum ama merak ettim
Annemin geçen yazdan yaptığı domates konservesi var, bahçeden topladığı organik domatesten yaptığı için onunla yemeğini ya da menemenini yapmayı istiyorum olur mu kiBen kullanıyorum alerjisini test ettikten sonra kahvaltısında da veriyorum yemeklerinede katıyorum.
Ben de fasülyeyi aynı şekilde geçen seneden doğal diye verdim.Annemin geçen yazdan yaptığı domates konservesi var, bahçeden topladığı organik domatesten yaptığı için onunla yemeğini ya da menemenini yapmayı istiyorum olur mu ki
Fasülyeyi nasıl verdin püre gibi mi?Ben de fasülyeyi aynı şekilde geçen seneden doğal diye verdim.
Evet ezdim çatallaFasülyeyi nasıl verdin püre gibi mi?
10-11 saat uyuyor ama gunduz uykulari kisaldi bu aralar.9 aylık bebeklerin 11-12 saat gece uyumaları gerekirmiş, sizinki gece o kadar uyuyor mu ya? Biz gece maximum 9 saat uyuyoruz onda da 5-6 kez uyanıyoruz. Az önce bir yazı okudum gece sık uyanması bebeğin yorgun olmasına ve bu yüzden huysuz olmasına neden olurmuş. Bizimki gün boyu çok mızmızdı. Şu gece uykusunu güzel uyusa süper olacak. Gündüz zaten 2,5-3 saat uyuyor.
Biz de uyuyoruz hatta gecen hic uyanmadan uyumusuz ama kizamik asisi sonrasi duzen sasti biraz yine anneemlere geldim falan duzen degisince cocukta hircinlik basladi kesinlikle dogru...döngü bozulunca cocugumda degisiyor gunduz uykularimiz sorunluydu hep ama en son onlarda duzene girmisti dis cikti bir de birgun cok iyiysek bir gece 3 4 kez kalkiyoruz yinede sukur tabiiki belli bir duzen var cunku..ayni saatlerde uykusu gelir hatta gecen sacma sapan bir saatte uyudu aksam uykusunu eyvah dedim gece ne yapacagm 8de yine uykusu geldi ve uyudu9 aylık bebeklerin 11-12 saat gece uyumaları gerekirmiş, sizinki gece o kadar uyuyor mu ya? Biz gece maximum 9 saat uyuyoruz onda da 5-6 kez uyanıyoruz. Az önce bir yazı okudum gece sık uyanması bebeğin yorgun olmasına ve bu yüzden huysuz olmasına neden olurmuş. Bizimki gün boyu çok mızmızdı. Şu gece uykusunu güzel uyusa süper olacak. Gündüz zaten 2,5-3 saat uyuyor.
Kesintisiz mi uyuyor? Gündüz bu dönemleri iki uyku uyurmuş, süresi 1 saatten fazla olurmuş her gündüzün uykusunun.10-11 saat uyuyor ama gunduz uykulari kisaldi bu aralar.
Ya valla yorgunluktan, bel boyun ağrısından tükendim. 6 saat kesintisiz uyuması 9 ay içinde toplasan en fazla 4-5 kezdir o da farklı günlerde yani peş peşe değil.Biz de uyuyoruz hatta gecen hic uyanmadan uyumusuz ama kizamik asisi sonrasi duzen sasti biraz yine anneemlere geldim falan duzen degisince cocukta hircinlik basladi kesinlikle dogru...döngü bozulunca cocugumda degisiyor gunduz uykularimiz sorunluydu hep ama en son onlarda duzene girmisti dis cikti bir de birgun cok iyiysek bir gece 3 4 kez kalkiyoruz yinede sukur tabiiki belli bir duzen var cunku..ayni saatlerde uykusu gelir hatta gecen sacma sapan bir saatte uyudu aksam uykusunu eyvah dedim gece ne yapacagm 8de yine uykusu geldi ve uyudu
Siz de de olagan disi durumlar var mi dis asi yer degisikliigi..bizimki duzen disina cikarsa deliriyor..gece kalkarsa besliyorum..bazen kokuma ihtiya duyuyor bence.. son donemde 1 yada 2 uyaniyordu..dedigim gibi bu ara dis asi..dun gece kotuyduk mesela.Ya valla yorgunluktan, bel boyun ağrısından tükendim. 6 saat kesintisiz uyuması 9 ay içinde toplasan en fazla 4-5 kezdir o da farklı günlerde yani peş peşe değil.
Gece beslemesini kestin mi? Acaba diyorum ondan mı uyanıyor. En fazla kesintisiz 2 saat uyumuş genelde saat başı uyanmış dün gece de. Bu durum kendisini de yoruyor. Bu kadar sık uyanmak bebeğimi de yoruyor beni de. Sonra tüm gün mız mız oluyor bugünkü gibi.
Yok canim nerdeee gunduz iki kez 1-1,5 saat uyuyordu. Ama artik her zaman boyle uyumuyor. Bugun 20 dk'da uyandi ogleden sonra.Kesintisiz mi uyuyor? Gündüz bu dönemleri iki uyku uyurmuş, süresi 1 saatten fazla olurmuş her gündüzün uykusunun.