- 8 Kasım 2018
- 5.736
- 13.833
- 248
Bugun de biz 293747478484 kez uyandik. Noldu bu cocuga yaAllahm biz niye 5 ,6da uyaniyoruz uykum vaaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun de biz 293747478484 kez uyandik. Noldu bu cocuga yaAllahm biz niye 5 ,6da uyaniyoruz uykum vaaar
aynı durumdayızBugun de biz 293747478484 kez uyandik. Noldu bu cocuga ya
Korona öncesi her hafta geliyordu koronadan sondan çalıştırmayı bıraktım.kızlar temizlik için yardimci calistiriyor musunuz ?
korona açısından nasıl yapiyorsunuz ?
Amin canım çok teşekkür ederim.Canım çok çok geçmiş olsun. Ben duymuştum bu hastalığı. Allah beterini yaşatmasın.
sen nerdeydin ist. mu nasıl yetiyorsunuz yaaKorona öncesi her hafta geliyordu koronadan sondan çalıştırmayı bıraktım.
Valla yetişmiyor. O kadar saldım ki. Dubleks de oturduğum için şirketler 3 kadın yolluyor. 2019 sonu almıştım. 500 TL idi. 600 olmuştur. Tek Kadın bulamıyorsun. Çevremiz yok burda. Artık her boşluğu değerlendireceğim. Ev ve ben almış başımızı gidiyoruz. Nereye kadar? Toparlanmaya karar verdim. Bugün miladim benimsen nerdeydin ist. mu nasıl yetiyorsunuz yaa
Ankara da. Temizlikçi geldiği gibi olmuyor tabi ev ama yetiştiği kadar artık. Boşluk buldukça eşimle temizliyoruz. Bir ara temizlikle bozdum kafayı baktım bebeğim emerken saçını çekiyor başına vuruyor. Sonra bir yerde okudum bebek kendini sakinleştirmek istediği için yaparmış bu hareketi. Temizlik yaptığımda hep baba ilgileniyordu e çocuk da anneyi özlüyor. O zaman vicdan yaptım çok kasmıyorum artık temizliği. Bebişler her şeyden önemli.sen nerdeydin ist. mu nasıl yetiyorsunuz yaa
Kaçta yatırıyordu gece Bizim akşam 9 sabah 6.Allahm biz niye 5 ,6da uyaniyoruz uykum vaaar
ah canım dublex miValla yetişmiyor. O kadar saldım ki. Dubleks de oturduğum için şirketler 3 kadın yolluyor. 2019 sonu almıştım. 500 TL idi. 600 olmuştur. Tek Kadın bulamıyorsun. Çevremiz yok burda. Artık her boşluğu değerlendireceğim. Ev ve ben almış başımızı gidiyoruz. Nereye kadar? Toparlanmaya karar verdim. Bugün miladim benim
aynen hiç yapamam zaten kolumda güç kaybı varAnkara da. Temizlikçi geldiği gibi olmuyor tabi ev ama yetiştiği kadar artık. Boşluk buldukça eşimle temizliyoruz. Bir ara temizlikle bozdum kafayı baktım bebeğim emerken saçını çekiyor başına vuruyor. Sonra bir yerde okudum bebek kendini sakinleştirmek istediği için yaparmış bu hareketi. Temizlik yaptığımda hep baba ilgileniyordu e çocuk da anneyi özlüyor. O zaman vicdan yaptım çok kasmıyorum artık temizliği. Bebişler her şeyden önemli.
Ben bu konuda çok şanssızım. Gelen kişi tanıdıktı bazı eşyalarıma zarar verdi, eşimin elinden geliyor neyseki onardı. Çok yavaş yapıyor evine gitmeyi akıl edemiyordu. Korona bahane oldu artık çağırmıyorum. Eşimle yapıyoruz olduğu kadar.kızlar temizlik için yardimci calistiriyor musunuz ?
korona açısından nasıl yapiyorsunuz ?
7.5 8..acaba gececeksemmi dedim ama dayanamiyor uykusu geliyorKaçta yatırıyordu gece Bizim akşam 9 sabah 6.
ben de bi ara sormuştum burda kimse cikmamistiKorona öncesi tatil için rezervasyon yapan ve gidecek olan var mı? Gitmek istemiyoruz iptal etmeye çalışcam ama iptal edemeyen çok kişi varmış.
Bizim iptal sigortamız da var ama iptal etmiyorlar diye çok şikayet almış.ben de bi ara sormuştum burda kimse cikmamisti
bizim iptal şansı var dedi %10 kesinti ile bakicam eğer yeni vaka sayısı iyice düşerse giderim
ama şuan beklemedeyim son 14 güne kadar aynı şartlar
Hangi ay? Biz normallesme olursa gitmek istiyoruz ya. Denizle tanismasini istiyorum. Insallah normale doner durumlar.Korona öncesi tatil için rezervasyon yapan ve gidecek olan var mı? Gitmek istemiyoruz iptal etmeye çalışcam ama iptal edemeyen çok kişi varmış.
Ya bilmiyorum. O kadar bunaldik ki. Bir yanim yeter diyor, bir yanim otur oturdugun yerde. Durumun gidisatina gore karar verecegiz artik.Kızlar hiçbir pandemi 6 ayda yok olmaz. Günde 50 vaka da çıksa tatil yapmanın zamanı değil fikrimce. Ben camdan bakmaya korkuyorum tatil falan hak getire. Ne kendimi ne bebegimi riske atmaya değmez. Şişme hsvuza şu doldurup, içinde takılır kuzum bu sene böyle. Bu illetin tedavi amaçlı ilacı bulunmadıkça da kalabalık ortama girmeye hiç niyetim yok. Aşı değil ilaç! Aşı zaten 1.5 seneyi bulacak çıkması. İnşallah ilacı hemen bulunur...