• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen nerdeydin ist. mu nasıl yetiyorsunuz yaa🤦🏻‍♀️😒
Valla yetişmiyor. O kadar saldım ki. Dubleks de oturduğum için şirketler 3 kadın yolluyor. 2019 sonu almıştım. 500 TL idi. 600 olmuştur. Tek Kadın bulamıyorsun. Çevremiz yok burda. Artık her boşluğu değerlendireceğim. Ev ve ben almış başımızı gidiyoruz. Nereye kadar? Toparlanmaya karar verdim. Bugün miladim benim 💝

sen nerdeydin ist. mu nasıl yetiyorsunuz yaa🤦🏻‍♀️😒
Ankara da. Temizlikçi geldiği gibi olmuyor tabi ev ama yetiştiği kadar artık. Boşluk buldukça eşimle temizliyoruz. Bir ara temizlikle bozdum kafayı baktım bebeğim emerken saçını çekiyor başına vuruyor. Sonra bir yerde okudum bebek kendini sakinleştirmek istediği için yaparmış bu hareketi. Temizlik yaptığımda hep baba ilgileniyordu e çocuk da anneyi özlüyor. O zaman vicdan yaptım çok kasmıyorum artık temizliği. Bebişler her şeyden önemli.

Valla yetişmiyor. O kadar saldım ki. Dubleks de oturduğum için şirketler 3 kadın yolluyor. 2019 sonu almıştım. 500 TL idi. 600 olmuştur. Tek Kadın bulamıyorsun. Çevremiz yok burda. Artık her boşluğu değerlendireceğim. Ev ve ben almış başımızı gidiyoruz. Nereye kadar? Toparlanmaya karar verdim. Bugün miladim benim 💝
ah canım dublex mi
ben 2 yıl oturdum kadın vardi ve yine de zor yetisiyorduk ve ben kuruyup kalmıştım inip çıkmaktan zor yaa
Allah kolaylık versin bi defa kadini yakaladim merdivenlerden kovayi bi devirdi
görmediğim neler olmuştur 😁

Ankara da. Temizlikçi geldiği gibi olmuyor tabi ev ama yetiştiği kadar artık. Boşluk buldukça eşimle temizliyoruz. Bir ara temizlikle bozdum kafayı baktım bebeğim emerken saçını çekiyor başına vuruyor. Sonra bir yerde okudum bebek kendini sakinleştirmek istediği için yaparmış bu hareketi. Temizlik yaptığımda hep baba ilgileniyordu e çocuk da anneyi özlüyor. O zaman vicdan yaptım çok kasmıyorum artık temizliği. Bebişler her şeyden önemli.
aynen hiç yapamam zaten kolumda güç kaybı var
bebikin peşinden koşmaktan kendi işime zor vakit ayırıyorum

kızlar temizlik için yardimci calistiriyor musunuz ?
korona açısından nasıl yapiyorsunuz ?
Ben bu konuda çok şanssızım. Gelen kişi tanıdıktı bazı eşyalarıma zarar verdi, eşimin elinden geliyor neyseki onardı. Çok yavaş yapıyor evine gitmeyi akıl edemiyordu. Korona bahane oldu artık çağırmıyorum. Eşimle yapıyoruz olduğu kadar.

Bir kac tarif ekleyeyim size ozellikle corbalar degisik oluyor bizimki lezzetli seyler yemek istiyor bu ara :)

Eklentiler

• 20200527_175353.jpg
    20200527_175353.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200527_175343.jpg
    20200527_175343.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 20200527_175338.jpg
    20200527_175338.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 20200527_175332.jpg
    20200527_175332.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 20200527_175330.jpg
    20200527_175330.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 20200527_175314.jpg
    20200527_175314.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 40
Korona öncesi tatil için rezervasyon yapan ve gidecek olan var mı? Gitmek istemiyoruz iptal etmeye çalışcam ama iptal edemeyen çok kişi varmış.

Korona öncesi tatil için rezervasyon yapan ve gidecek olan var mı? Gitmek istemiyoruz iptal etmeye çalışcam ama iptal edemeyen çok kişi varmış.
ben de bi ara sormuştum burda kimse cikmamisti

bizim iptal şansı var dedi %10 kesinti ile bakicam eğer yeni vaka sayısı iyice düşerse giderim
ama şuan beklemedeyim son 14 güne kadar aynı şartlar

ben de bi ara sormuştum burda kimse cikmamisti

bizim iptal şansı var dedi %10 kesinti ile bakicam eğer yeni vaka sayısı iyice düşerse giderim
ama şuan beklemedeyim son 14 güne kadar aynı şartlar
Bizim iptal sigortamız da var ama iptal etmiyorlar diye çok şikayet almış.

Hangi ay? Biz normallesme olursa gitmek istiyoruz ya. Denizle tanismasini istiyorum. Insallah normale doner durumlar.

Kızlar hiçbir pandemi 6 ayda yok olmaz. Günde 50 vaka da çıksa tatil yapmanın zamanı değil fikrimce. Ben camdan bakmaya korkuyorum tatil falan hak getire. Ne kendimi ne bebegimi riske atmaya değmez. Şişme hsvuza şu doldurup, içinde takılır kuzum bu sene böyle. Bu illetin tedavi amaçlı ilacı bulunmadıkça da kalabalık ortama girmeye hiç niyetim yok. Aşı değil ilaç! Aşı zaten 1.5 seneyi bulacak çıkması. İnşallah ilacı hemen bulunur...

Kızlar hiçbir pandemi 6 ayda yok olmaz. Günde 50 vaka da çıksa tatil yapmanın zamanı değil fikrimce. Ben camdan bakmaya korkuyorum tatil falan hak getire. Ne kendimi ne bebegimi riske atmaya değmez. Şişme hsvuza şu doldurup, içinde takılır kuzum bu sene böyle. Bu illetin tedavi amaçlı ilacı bulunmadıkça da kalabalık ortama girmeye hiç niyetim yok. Aşı değil ilaç! Aşı zaten 1.5 seneyi bulacak çıkması. İnşallah ilacı hemen bulunur...
Ya bilmiyorum. O kadar bunaldik ki. Bir yanim yeter diyor, bir yanim otur oturdugun yerde. Durumun gidisatina gore karar verecegiz artik.

Bebisi yuzustu uyuyan var mi ya ? Bir haftadir oyle uyuyor

Back