- 17 Temmuz 2018
- 1.900
- 5.896
- 158
Hoşgeldin canım valla acayip neşem yerine geldi üstüne sen geldinMerhaba canlar umarim keyifler yerindedir
Bayadır keyfimi arıyordum bugün uğradı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım valla acayip neşem yerine geldi üstüne sen geldinMerhaba canlar umarim keyifler yerindedir
ay benim yeğenim de öyle. şuan 2 yaşında ama hiç bebeklere zarar vermez parmaklıyım falan demez. çok merhametli. ağlayan bebek görünce pişpişler falan :) demek senin kızında da var anaçlık. ufak kıskanclıklar yine olur ama seni zorlamaz o zaman ne güzel masallahYok kız aman dur
Bizimki doğuştan canayakın bi bebekti
Oyuna meraklı, arkadaş istiyo yanına
Seviyo nerde görse bebekleri, kendinden büyükleri
Erkek olsaydı işim zordu ama bu tam anasının kızı
ben 14 aralıkta yumurtladım 25 aralıkta öğrendim tabi ki mümkün rahat ol annesiKızlar aklıma bişey takıldı , 20 aralık ovulosyon günümdü 6 ocakta da gebeliğimi öğrendim. 15günde öğrenmem mümkün mü ? Çünkü gebeliğim sat ile uyumlu gitmiyor , bende 20 aralıktaki ovulosyonda hamile kaldığımı düşünmeye başladım. Umarım öyle ise kalbini duymamaları normal , kalp atışını gören doktorun yanılmış olması için dua ediyorum
Valla en hayırlısı olsun tabi ama bende kız cocukcuyum :)Evet canım aynen öyle ilk çocuğun kız olması o yüzden avantaj bana göre
Zaten çok istedim kız olmasını
Yok bizimkine uğramaz o sendrom sanmıyorum
Allah bağışlasın canımay benim yeğenim de öyle. şuan 2 yaşında ama hiç bebeklere zarar vermez parmaklıyım falan demez. çok merhametli. ağlayan bebek görünce pişpişler falan :) demek senin kızında da var anaçlık. ufak kıskanclıklar yine olur ama seni zorlamaz o zaman ne güzel masallah
Sana da akıllı uslu, geceleri ağlamayan tatlı mı tatlı bal bi kız versin RabbimValla en hayırlısı olsun tabi ama bende kız cocukcuyum :)
bana da dua et bana daSana da akıllı uslu, geceleri ağlamayan tatlı mı tatlı bal bi kız versin Rabbim
Aminnn inşallahSana da akıllı uslu, geceleri ağlamayan tatlı mı tatlı bal bi kız versin Rabbim
Morcimede burnu fındık, ağzı çilek sancısız gazsız kolik olmayan bi kız ver Allahım aminbana da dua et bana da
Ben de deli gibi tatli yedim ilk hamileligimde be kizim var. Bir de Ben eksi hastasiyken eksiden nefret edip tatliya dadanmistim. Simdi de tatli yiyesim gelmiyo degisir mi ilerleyen haftalarda bilmiyorumBenim arkadaş deli gibi ekşi yedi oğlu var :)
ayyy çok aminnMorcimede burnu fındık, ağzı çilek sancısız gazsız kolik olmayan bi kız ver Allahım amin
Bugün güzel haber günü gibi yaSlm kızlar bende bugün kontrole gittim, 7+4 olmuşuz. Doktor maşallah çok sağlıklı dedi, bebe aspirini 7 ay kullanacakmışım, progestan bir hafta kullanıp leke olmazsa bir hafta sonra kes dedi. Folik asit devam et dedi, herşey yolundaymış şükür.
Annelerin içine doğuyor kız :))ayyy çok aminn
bana zaten hep uslu olacak gibi geliyor insallah öyle olur :)
İlkinde olmayan ikincisinde olur da rahat edersin canımBnm kız kolik, laktoz intoleransı olan ve bir yaşına kdr canımdan bezdiren bir bebekti. Bir yaş sonrası her şey harikaydı. Büyüdükçe güzelleşiyor maşallah. Öyle çok istiyorki kardeş. Umarım doğumca sorun çıkarmaz çok
ayyy maşallahhh erken öğrenmişsin sende o zaman büyük ihtimalle 20 aralık yumurtlamamda hamile kaldım sanırım çünkü geçen hafta 5+4 çıktı bu hafta 6+1 dediler iyi düşüneyim iyi olsunben 14 aralıkta yumurtladım 25 aralıkta öğrendim tabi ki mümkün rahat ol annesi