Arkadaşlar merhaba, aranıza şimdi katılmak istedim. Çünkü bekleyip, netleştirmek istedim. Bir oğlum var 9 yaşında. 3 yılda 2 düşük 1 kürtaj yaşadım. Genetik sperm artı bir sürü tahlil yaptırdık. Tahlil sonucunda genetik olarak ve igg de kan pıhtılaşması çıktı. Kimse anlayıp veya ilgilenip sende bu var demedi. Hep bu formları okuyarak birşeyler yaptım. En son ki Dr uma tahlilleri götürdügümde kan pıhtılaşması olduğunu söyledi ama hamile kaldıktan sonra gel dedi. Keşke o kadar beklese diye geçirdim içimden. Yinede denedim sat günüme 3 gün kala pembe kahve lekeler gelmeye başladı. Hemen idrar tahlili yaptım. Pozitif çıktı. Akşamına kan tahlili o da 89 çıktı. Ama belli ki düşecekti. Çünkü öbürleri de böyle başlamıştı. Tavsiye üzerine tam sat günümde başka bir Dr A gittim. Geç kalmışsın birleşmeden 10 gün sonra kan testi yapıp lekelenme başlamadan gelmen gerekti. Elimizden geleni yapacağız yinede dedi. Clexan 4000 sabah akşam, progestan ignesi ve hapı, vajinal fitil, folik asit ve coraspin verdi. Ertesi gün lekelenme kesildi .5+3 te sadece keseyi gördük. Bugünde yani 6+3 te kalp sesini duydum elhamdülillah. Dogru tedavi çok önemli dogru ve doğru Dr. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Birbirimize dua edelim inşallah. Yas 35, sat 21 Aralık, hastane medicana, 2. Çocuk 74 kilo, İstanbul, tahmini doğum tarihi 27.09.2019. Eklerseniz sevinirim.