• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada kızıma gebeykenki ultrason fotolarımı buldum. Sola yapışıkmış ama kız çıktı:)
Ters oldu yaniii tutmadı bu da. Bir de kese tam yuvarlak değilmiş fasülye gibi biraz. Bu seferki yusyuvarlak va sağa yapışık. Eğer bu da kız çıkarsa ultrason görüntüsü olayı da şehir efsanesi olarak yerini alacak... bir ebenin takvim kalıyor geriye. Şu bir ay geçse de öğrensekkkk

Bu arada kızıma gebeykenki ultrason fotolarımı buldum. Sola yapışıkmış ama kız çıktı:)
Ters oldu yaniii tutmadı bu da. Bir de kese tam yuvarlak değilmiş fasülye gibi biraz. Bu seferki yusyuvarlak va sağa yapışık. Eğer bu da kız çıkarsa ultrason görüntüsü olayı da şehir efsanesi olarak yerini alacak... bir ebenin takvim kalıyor geriye. Şu bir ay geçse de öğrensekkkk
ama bu teori 6-7-8. haftalarda geçerli ultrason hangi haftaya ait? birde vajinal-karından tam tersi oluyor :)

Cnm ben kızıma içeriğinde kimyasal olmayan güneş kremi kullanıyordum yazları. Çok araştırdık sende bakabilirsin kendime de onu kullanıcam. Malum hele son aylar yaza denk gelcek. İsmi trukid.
Teşekkürler canim. Yaz değil asıl bu mevsim leke yapıyormuş. Gittiğim cilt doktoru söylemişti. Hava burada soğuk ama yaz gibi gunesli su anda.

Günaydın kızlar. Karnımdaki gaz rahmine basınç yapıyor gibi garip bir hisle uyandım bugün

Bende baktim ben oglum solda dogru cikti bakalm bu ne olcak

Ben kızıma hamileyken daha 5 haftalıktan başladı bulantılar. 9/10 da zirve yaptı sürekli çıkardım. Göğüslerim büyümüştü ama çok koyulaşmamıştı. Fakat benle aynı zamanda kıza hamile olan arkadaşımın zerre kdr midesi bulanmadı. O sebeple bulantılar pek cinsiyette etkili diil bence. Erkek içinde bir arkadaşım sürekli bulantıyla uğraştı birinde sıfır bulantı. Doktorum o mide hassasiyetiyle ilgili bir durum hassas olanın midesi daha çok bulanabilir demişti. Benim hassas.
Ben yine kız hissediyorum eşim de öyle. Neden hiçbir fikrimiz yok ama işte ne bileyim his bu.
Bir de burda da konuşmuştuk kese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek fln muhabbeti. Onda da yuvarlak çıktı bakalım kısmet

Canım benim kızlarda da kese yuvarlaktı kalp atışı için bakmaya gittiğimizde, bunda fasulye gibi. Resim atayım şimdi, birde bu kesenin içinde çok net belli duruyor hayırlısı olsun inşallah. Oğlum olursa sevinirim 3 prensesim var.

Eklentiler

• _20190125_230830.JPG
    _20190125_230830.JPG
    182,8 KB · Görüntüleme: 73
Birazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...

Eklentiler

• A6BBE9B4-81D3-42A4-9A0F-998202564AA8.jpeg
    A6BBE9B4-81D3-42A4-9A0F-998202564AA8.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 77
Back