Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşağı yukarı aynıyız masallah dr beni hep haftalık çağırıyor sanırım o yüzden de ben daha çok stres oluyorum benimde ultrason 5+4Maşallah.ben 6+0da gitmiştim 5+6 dedi kalp atışları için 3 hafta sonra cagirdi
Bendede öyle bugün canim Hicbirsey yemek istemedi.kendimi bir Corba icmeye zorladim,cubuk kraker yiyorum,ceviz ve yogurt.:)böyle alakasiz seyler istiyor canim He Birde Ananas cok yiyorum.
Canım ben kızıma hamileyken 10 haftalıkken yapmıştım kız çıkmıştı tutmuştu yaniCanlar cinsiyet tahminleri hakkında ne düşünüyorsunz ??
Bir de lahana testi varmış lahana suyuna idrar dökerek yapan var mı
Ay töbe carpılırız ya :)Canlar cinsiyet tahminleri hakkında ne düşünüyorsunz ??
Bir de lahana testi varmış lahana suyuna idrar dökerek yapan var mı
Bende kimyasal yasadım diye banada ilk üc ay no dediAynen bizdede öyle bir durum var. Daha önce bir düsük yaptigim icin,bu sefer ztn doktorum kendi söyledi iliski yasak diye.rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Hayırlı olsun rica ederim :)Tesekkur ederim
Hayirlisi Olsun.tek bebisler saglikli olsunda olmasada olur.ne kadarliksiniz?Bende kimyasal yasadım diye banada ilk üc ay no dedi![]()
bende de kalp atışı duyulmadı 6+1 de haftaya cuma tekrar çağırdı olmazsa alınır dediBen ultrasona göre hamile bile çıkmıyorum;( 9 günlük gecikme ile gittigimde dr hamile değilsin demişti. Eylül ayında zorunlu gebelik sonlandirmistim. Ondan dolayı bu şekilde düzensizlikler olur dedi. Bugün beta hcg ye baktirdim. 1348 cıktı. Sizde durumlar nasıl
kese içinde gorduk ama kalp atisi yokmuş 6+1 bakalım haftaya bir daha gideceğizHepinize merhabalar arkadaşlar nasip olursa bende eylül annesi olacağım insAllah ultrason kağıdın da 30 eylül yazıyor ekime de kayabilir tabibugün dr kontrolünden geldim normalde günüme göre 6+3 haftalık ama ultrason da 5+4 her neyse kesem geçen haftaya göre büyümüş ama bebek gorunmedi dr acele etmeyelim bekleyelim önümüzdeki hafta görünmezse duruma bakalım dedi
( çok üzüldüm embriyo var mı die sordum oluşmaya başlamış yolk sac oluşmuş dedi. Boş gebelik olmuyor die biliyorum yolk varsa.. bebeğini gören kaçıncı haftada gördü beni bilgilendirirseniz sevinirim kizlar
10. Haftamdayım :)Hayirlisi Olsun.tek bebisler saglikli olsunda olmasada olur.ne kadarliksiniz?
bende de kalp atışı duyulmadı 6+1 de haftaya cuma tekrar çağırdı olmazsa alınır dedi
kese içinde gorduk ama kalp atisi yokmuş 6+1 bakalım haftaya bir daha gideceğiz
Benimde sat 22 aralık salı günü gittim keseyi görmeye 5+3 tüm keseyide bebeğide gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Sen pazartesi tekrar git geç döllenme olabilir cnmSat 22 aralık benim de :) ben pazartesi günü dr a gittiğimde karından ultrasonda hamilelik gözükmedi bugun kan sonucumu aldım beta hcg 1348 cıktı. Sizde durumlar nasil ? Benim de 2. Olacak ins ilkinde hic olmamıştı böyle seyler. Sizin ultrasonda görüldü mu
Olmazsa alınır diyen hemen moral bozan dr'a bidaha gitme bence zaten 6+1 daha erken görünmeyebilirbende de kalp atışı duyulmadı 6+1 de haftaya cuma tekrar çağırdı olmazsa alınır dedi
Erken dönem mide bulantıların oldumu cnm kız bebek belirtilerinden bahseder misin birazCanım ben kızıma hamileyken 10 haftalıkken yapmıştım kız çıkmıştı tutmuştu yani![]()
Olmazsa alınır mı dedibana hiç iyle birşey demedi hatta 3 hafta sonra gel karından bakarız o zaman dedi.bende de kalp atışı duyulmadı 6+1 de haftaya cuma tekrar çağırdı olmazsa alınır dedi
Kizlar felaket migde bulantisi yasiyorum.canım hiç birşey yemek istemiyorum,resmen herşeyden tiksiniyorum. Siz nasıl baş ediyorsunuz bu sorunla?neler yemek lazim. Tuzlu kraker,yogurt haric.
Simdilik cikartmiyorum canim. Ama migdem cok fena,hem yaniyor hem bulaniyor.ilk defa yasadigim icinde olabilir bunlari.aslinda cikartiyim rahatlarim diyorum Ama esimde diyorki kendini alistirma. Siz ne kadarliksiniz?tabi bunada sükür Ama insanin ne tadi ne tuz nede keyfi kaliyorKusman yoksa sukret canim. Bende ayni durumdayim bir gun iyi bir gun kotuyum. Yalnizca bir kere cikardim aslinda rahatlatiyo kusmak ama yine de farkli bir psikoloji. Ekmek peynir kurtaricim oldu benim baslarda zeytindi fakat suan ondanda tiksindim malesef
Ayva deneyebilirsin. Ben ciddi bulantilar yasamadim ama ayva yedigimde midemde rahatlama oluyor.Simdilik cikartmiyorum canim. Ama migdem cok fena,hem yaniyor hem bulaniyor.ilk defa yasadigim icinde olabilir bunlari.aslinda cikartiyim rahatlarim diyorum Ama esimde diyorki kendini alistirma. Siz ne kadarliksiniz?tabi bunada sükür Ama insanin ne tadi ne tuz nede keyfi kaliyor