How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sizinle ayniyiz kalp atislarini duydunuz mu
Ben ultrasona göre hamile bile çıkmıyorum;( 9 günlük gecikme ile gittigimde dr hamile değilsin demişti. Eylül ayında zorunlu gebelik sonlandirmistim. Ondan dolayı bu şekilde düzensizlikler olur dedi. Bugün beta hcg ye baktirdim. 1348 cıktı. Sizde durumlar nasıl

Ya kizlar hep aklima takiliyor regl olacagimiz zaman once kahverengi lekelenme gelip sonra kanama basliyordu ya. Yani bende oyleydi. Bazen tam olarak kanama baslamasi lekelenmeden 1 gun sonra basliyordu.

Simdi ben adet tarihimin baslangicini o lekelenme geldigindeki mi yoksa aktif kanama oldugu tarihi mi alacagim?
Benim de en az 3 gun lekelenmem olur sonra tam adet olurum kac doktora sordum tam adet kaninin geldigi gun sayilir ilk gun dediler

Ben ultrasona göre hamile bile çıkmıyorum;( 9 günlük gecikme ile gittigimde dr hamile değilsin demişti. Eylül ayında zorunlu gebelik sonlandirmistim. Ondan dolayı bu şekilde düzensizlikler olur dedi. Bugün beta hcg ye baktirdim. 1348 cıktı. Sizde durumlar nasıl
Ultrasonda bu degerdeyken gorunmez ki zaten betaya gore hamilesin AMA gorunmesi icin degerin biraz daha yukselmesi lazim Ben sali gunu keseyi Gordum 15 gun sonra kalp atislari icin cagirdi. Siz pazartesi bir daha gidin o zaman gorunur insallah deger o zamana gorunecek duzeye gelir

Ultrasonda bu degerdeyken gorunmez ki zaten betaya gore hamilesin AMA gorunmesi icin degerin biraz daha yukselmesi lazim Ben sali gunu keseyi Gordum 15 gun sonra kalp atislari icin cagirdi. Siz pazartesi bir daha gidin o zaman gorunur insallah deger o zamana gorunecek duzeye gelir
Pazartesi dr um tekrar kandaki beta oranına bakacak. Buna göre hayırlısıyla yükselme güzelse geç döllenme diyecek. Düşüş varsa kimyasal gebelik diyecek. Epey araştırdım. Gitmeden artık biliyorum çoğu seyi :)

Pazartesi dr um tekrar kandaki beta oranına bakacak. Buna göre hayırlısıyla yükselme güzelse geç döllenme diyecek. Düşüş varsa kimyasal gebelik diyecek. Epey araştırdım. Gitmeden artık biliyorum çoğu seyi :)
Bu bhcg değeriyle kimyasal gebelik demez.

Hepinize merhabalar arkadaşlar nasip olursa bende eylül annesi olacağım insAllah ultrason kağıdın da 30 eylül yazıyor ekime de kayabilir tabi ;) bugün dr kontrolünden geldim normalde günüme göre 6+3 haftalık ama ultrason da 5+4 her neyse kesem geçen haftaya göre büyümüş ama bebek gorunmedi dr acele etmeyelim bekleyelim önümüzdeki hafta görünmezse duruma bakalım dedi :(( çok üzüldüm embriyo var mı die sordum oluşmaya başlamış yolk sac oluşmuş dedi. Boş gebelik olmuyor die biliyorum yolk varsa.. bebeğini gören kaçıncı haftada gördü beni bilgilendirirseniz sevinirim kizlar

Hepinize merhabalar arkadaşlar nasip olursa bende eylül annesi olacağım insAllah ultrason kağıdın da 30 eylül yazıyor ekime de kayabilir tabi :KK66: bugün dr kontrolünden geldim normalde günüme göre 6+3 haftalık ama ultrason da 5+4 her neyse kesem geçen haftaya göre büyümüş ama bebek gorunmedi dr acele etmeyelim bekleyelim önümüzdeki hafta görünmezse duruma bakalım dedi :KK43:( çok üzüldüm embriyo var mı die sordum oluşmaya başlamış yolk sac oluşmuş dedi. Boş gebelik olmuyor die biliyorum yolk varsa.. bebeğini gören kaçıncı haftada gördü beni bilgilendirirseniz sevinirim kizlar
Hayırlı olsun :) ben 5+4te keseyi gördüm yalnızca o da çok çok küçüktü. 6+6da da kalp atışını çok hafif duyduk. O yüzden içiniz rahat olsun bence geç dollenmeyse geç duyabilirsiniz. Ultrasona göre olan degeri baz alırsak zaten bebek ve kalp atışı olmaması normal oluyor bu haftada. Icimizi ferah tutun:)

İyi akşamlar kızlar.. bende bugün ilk muayeneye gittim sonunda . Doktorum keseyi gördü yolk sac mıdır nedir onada oluşmuş dedi bı sıkıntı yok ama bebek görünmüyor demek ki geç döllenmiş daha küçük dedi. Beni korkutmak istemedi sanırım. Ama yüzde yüz diyebilmek için kalp atışını gormeliyiz dedi. On gün sonra tekrar gidicem. Sat a göre 7 haftalığım ama yumurtlama tarihim 1 Ocak diye düşünüyorum. Sizce normal mi ancak mı buyuyodur bebeğim... Yine bana kara kara dusunmeler

Merhabalar.
Bebeğiniz hayırlı olsun.
Sizin bebeğiniz benimki ile aynı yumurtlama tarihimizde çok yakın..Sakın evham yapmayın bende de kalp atışı henüz yok.
İlk çocuğumda böyleydi benim.
Allahın izni ile duyarsınız kalp atışınız da.

Hayırlı olsun :) ben 5+4te keseyi gördüm yalnızca o da çok çok küçüktü. 6+6da da kalp atışını çok hafif duyduk. O yüzden içiniz rahat olsun bence geç dollenmeyse geç duyabilirsiniz. Ultrasona göre olan degeri baz alırsak zaten bebek ve kalp atışı olmaması normal oluyor bu haftada. Icimizi ferah tutun:)
Çok teşekür ederim içim biraz olsun ferahladi :)

Merhabalar.
Bebeğiniz hayırlı olsun.
Sizin bebeğiniz benimki ile aynı yumurtlama tarihimizde çok yakın..Sakın evham yapmayın bende de kalp atışı henüz yok.
İlk çocuğumda böyleydi benim.
Allahın izni ile duyarsınız kalp atışınız da.

Kahverengi ama baya fazla doktor yarın gel dedi sancım var şimdi yatıyorum
Öncelikle gecmis olsun arkadasim.benimde Dün kahverengi lekelenmem oldu,doktorum hemen acile cagirdi.bir Sorun yok dedi.progestan kullaniyorum. Insallah sendede Sorun yoktur.cok dinlenmek lazim ve yorulmamaliyiz.kac haftaliksiniz?

Back