How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Heheh he sanal arkadaşız biz. Ben de dün kilo aldim diye yakiniyordum ya. Bu sabah 77.1 değil de 76.6 çıktım tartida. Yani boşuna uzulmusum. Hala 1 kilo almışım. :)))
Oh iyi bari
Bende bi arkadasın tavsiyesi üzerine gaz sorunumu az cok cözdüm şükür :halay:

Eklentiler

• Screenshot_20190201-122643.png
    Screenshot_20190201-122643.png
    339,3 KB · Görüntüleme: 26
Oh iyi bari
Bende bi arkadasın tavsiyesi üzerine gaz sorunumu az cok cözdüm şükür :halay:
Sevindim gaz sıkıntı. Bende de kabızlık var biraz. Su ile çözmeye çalışıyorum. 9 hafta olduk artık. 3 hafta sonra cinsiyeti belli olur inşallah. Ayyyy o zaman kizim ya da oğlum diye bahsedeceğiz.

Sevindim gaz sıkıntı. Bende de kabızlık var biraz. Su ile çözmeye çalışıyorum. 9 hafta olduk artık. 3 hafta sonra cinsiyeti belli olur inşallah. Ayyyy o zaman kizim ya da oğlum diye bahsedeceğiz.
:)
Valla simdi bebek sıpa cilektanem pirinc haşhas vs boyuna göre abudik gubidik seyler diyorum :D

ay ne güzel ben 2 ayda 6 kilo verdim doktor kızdı
serum takıcaz hergün dedi bulantı olduğu için yemek yiyemiyorum
bu yüzden sürekli halsizim.şişlik olmuştur belki yediğinden azaltma dikkat edicem diye.

benim 9 haftalık herşey iyi allaha şükür bi sıkıntı yok
şimdiye kadar ama iştahszılık bulantı bende de aşırı fazla var
halsizim bu yüzden nolcak böyle bilmem 6 kilo verdim şimdiye kadar.

kusma pek bende de yok sürekli bulantım var ama
oda kötü bir durum halszlik yapıyor yemek falan yenmediği için
sürekli yatmak istiyorum.

anneye söyledim mi ister istemez herkes duyuyor:):)
anneme ilk söyledim kimseye söyleme hemen dedim
şimdiki hamilelikler sıkıntılı riskli diye birşey falan olur
diye ama maşallah baya kişi de duydu...

bende hep şişe alıyorum yanıma ama yok
içemiyorum yemek yersem ancak ozaman 2 3 bardak
başka da yok valla.

Valla aynen canım bulanınca insan bişeyde yiyemiyor

Ya kizlar hep aklima takiliyor regl olacagimiz zaman once kahverengi lekelenme gelip sonra kanama basliyordu ya. Yani bende oyleydi. Bazen tam olarak kanama baslamasi lekelenmeden 1 gun sonra basliyordu.

Simdi ben adet tarihimin baslangicini o lekelenme geldigindeki mi yoksa aktif kanama oldugu tarihi mi alacagim?

Ya kizlar hep aklima takiliyor regl olacagimiz zaman once kahverengi lekelenme gelip sonra kanama basliyordu ya. Yani bende oyleydi. Bazen tam olarak kanama baslamasi lekelenmeden 1 gun sonra basliyordu.

Simdi ben adet tarihimin baslangicini o lekelenme geldigindeki mi yoksa aktif kanama oldugu tarihi mi alacagim?
Bence lekenin geldiği günden say. Çünkü adet baslamasa normal zamanda leke olmuyor. Leke ile adet te başlamış oluyor.

Bence lekenin geldiği günden say. Çünkü adet baslamasa normal zamanda leke olmuyor. Leke ile adet te başlamış oluyor.

Ben de oyle dusundugum icin doktora da oyle bilgi verdim sonradan aklıma takildi yanlis mi diye. Tesekkurler canim.

34ist 34ist canım 10 kez yazdım sanırım ama maalesef düzelmedi yine kafalar güzel sanırım programın ya da vs o sebeple sende takıldı kaldı daha sonra chek eder düzeltirim sevgiler...

Back