bizim tekrar yazmamıza gerek varmı?Listenin düzgün bir forma girebilmesi için moderetör le görüşmem devam ediyor lutfen mesaj la bilgilerinizi aktarın
Hepinize kocaman sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim tekrar yazmamıza gerek varmı?Listenin düzgün bir forma girebilmesi için moderetör le görüşmem devam ediyor lutfen mesaj la bilgilerinizi aktarın
Evet canım ben keçeden bi model var onu çok beğeniyorum filli balonlu bişey,ayy bende dün baktım hahahah. bende kendim yapmayı düşünüyorum. hasır/bambu konseptte yapmayı istiyorum. burda paylasırız beğendiğimiz modelleri, yapım aşamalarını :)
Ya bende bu hafta müthiş halsizlik yorgunluk var kalkamiyorum.masayı silerken bile yoruluyorum.Zaten annem geldi doktor yolculuğa izin vermediği için.Sürekli yatıyorum.tahlil verdim dün karaciğer enzim alt değeri 0-35 olması gerekirken benim 82.bugün doktor yokmuş yarın gidecegiz.İlk 3 ay normal deniyor ama öğretmenim okul açılınca ne olacak bilemiyorum
Tabiki katlanacagiz Allahın izniyle ama bu kadar yorgunluk normal midir
Kızlar iki gün hafif kahverengi lekelenme oldu tuvalet kağıdına, doktor progesteronun dozunu arttırdı. Dün yoktu, bugün yine oldu. Böyle kıvamı kayı gibi rengi açık kahve, sadece tuvalet kağıdına geliyor. Siz de yaşadınız mı, ya da normal midir?Daha önceki tüp bebek tedavilerinde ben de hep kilo aldım ama bu seferkinde diyet yaptım toplamda 3 kilo verdim ama dediğin gibi herhalde hormon ilaçları göbekte yağlanma, şişkinlik vs yapıyor başka açıklaması yok neyse en azından yakın zamanda zaten göbüşleri saklamaya gerek kalmayacak çok şükür
Ben daha bilgi bile vermedimListenin düzgün bir forma girebilmesi için moderetör le görüşmem devam ediyor lutfen mesaj la bilgilerinizi aktarın
yaaa çok heyecanlıEvet canım ben keçeden bi model var onu çok beğeniyorum filli balonlu bişey,
yastık, kapı süsü ve oyuncak üçlü halinde
Cinsiyetlerden sonra yaparız inşallah
Hem vakit geçirmiş oluruz :))
Kendimi zor tutuyorum bende canımyaaa çok heyecanlı
senin dediğini de biliyorum görmüştüm. o da çok güzel
Benimkide gec döllenmeydi neredeyse bir hafta ama 6.haftada yani 5.haftada duydukBizimki geç tutmuş sanırım canım
Benim hesabıma göre değer artışım doğru orantılıysa duyma ihtimalimiz var
E attım teee fi tarihinde düzeltmedin beni hala :)Listenin düzgün bir forma girebilmesi için moderetör le görüşmem devam ediyor lutfen mesaj la bilgilerinizi aktarın
Aminnn inşallah saglıkla kavusalım bebeklerimize :)Kıyamam. Allahın izniyle bir şey olmayacak. Sağlıkla dünyaya gelecekler inşallah canım benim
Ağzın bal yesin kızBenimkide gec döllenmeydi neredeyse bir hafta ama 6.haftada yani 5.haftada duyduk
Darısı basına
Benim ki rahat 4 aylık varKilo almadan göbegi cıkanlar
Resmen en az 6aylık hamileyim
Ben onu normal zamanda da yaşıyordum hiç bir problem olmadı anormal bir durum yaşamadım.Şu aralar da akıntı problemim var fakat renk olarak daha açık.içini ferah tut normal şeyler bir sorun olmaz Allahını izniyleKızlar iki gün hafif kahverengi lekelenme oldu tuvalet kağıdına, doktor progesteronun dozunu arttırdı. Dün yoktu, bugün yine oldu. Böyle kıvamı kayı gibi rengi açık kahve, sadece tuvalet kağıdına geliyor. Siz de yaşadınız mı, ya da normal midir?
benimde tam tersi bi bakiyorum su gibi islanmis pantolonuma cikmissKızlar bişey sormak istiyorum size.bende hiç bı şekilde alıntı oomuyor. Yani renkli veya renksiz gayet kuru durumdayım yani normalde gebelik belirtilerinde akıntı muhakkak oluyor. Aranızda benim.gibi olan varmı. Bu sıkıntılı bı durumun habercisi değildir demi
Allah birinin ömrünü diğerine bağışlasın canım. Sağlıkla gelsin dünyaya inşallahŞimdi kontrolden geldik yine
Bebeğimin birinin kalbi durmuş
Ama diğeri herşey yolunda çok şükür
Resmen kendi kendine eriyip Yok olacakmış
Önceden defalarca düşük yaptım
Hepsinde kürtaj olmak zorunda kaldım
Ya da malum düşük sancısı vs olur
Allah’ın hikmeti işte
İçerde bi gebelik daha var die nasıl diğeri eriyip gidebiliyor sancısız kürtajsız vücut onu yok ediyor resmen
Çok şaşırtıcı ya
Mucize gibi