• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayy bende dün baktım hahahah. bende kendim yapmayı düşünüyorum. hasır/bambu konseptte yapmayı istiyorum. burda paylasırız beğendiğimiz modelleri, yapım aşamalarını :)
Evet canım ben keçeden bi model var onu çok beğeniyorum filli balonlu bişey,
yastık, kapı süsü ve oyuncak üçlü halinde ;)
Cinsiyetlerden sonra yaparız inşallah
Hem vakit geçirmiş oluruz :))

Ya bende bu hafta müthiş halsizlik yorgunluk var kalkamiyorum.masayı silerken bile yoruluyorum.Zaten annem geldi doktor yolculuğa izin vermediği için.Sürekli yatıyorum.tahlil verdim dün karaciğer enzim alt değeri 0-35 olması gerekirken benim 82.bugün doktor yokmuş yarın gidecegiz.İlk 3 ay normal deniyor ama öğretmenim okul açılınca ne olacak bilemiyorum:KK43:
Tabiki katlanacagiz Allahın izniyle ama bu kadar yorgunluk normal midir
Daha önceki tüp bebek tedavilerinde ben de hep kilo aldım ama bu seferkinde diyet yaptım toplamda 3 kilo verdim ama dediğin gibi herhalde hormon ilaçları göbekte yağlanma, şişkinlik vs yapıyor başka açıklaması yok:olamaz: neyse en azından yakın zamanda zaten göbüşleri saklamaya gerek kalmayacak çok şükür :halay:
Kızlar iki gün hafif kahverengi lekelenme oldu tuvalet kağıdına, doktor progesteronun dozunu arttırdı. Dün yoktu, bugün yine oldu. Böyle kıvamı kayı gibi rengi açık kahve, sadece tuvalet kağıdına geliyor. Siz de yaşadınız mı, ya da normal midir?

Listenin düzgün bir forma girebilmesi için moderetör le görüşmem devam ediyor lutfen mesaj la bilgilerinizi aktarın
Hepinize kocaman sevgiler
Ben daha bilgi bile vermedim :işsiz:
İlk sayfaya bakmadığım için aklıma bile gelmiyor :kahve:

Evet canım ben keçeden bi model var onu çok beğeniyorum filli balonlu bişey,
yastık, kapı süsü ve oyuncak üçlü halinde :KK66:
Cinsiyetlerden sonra yaparız inşallah
Hem vakit geçirmiş oluruz :))
yaaa çok heyecanlı:rolleyes:
senin dediğini de biliyorum görmüştüm. o da çok güzel

Bu sabah tartildim. 77.1 çıktı. Kahvaltıda treyagi kaldırdım. Lorlu omlet yaptım onu yedim ve 1 bardak süt içtim. 1 dilim ekmek yedim.1 dilim de alma. Ve kahvaltı bitti.
Diyetisyen için devlet hastanesindekilerle görüşeceğim ama hamile kabul ederler mi bilemem. Özel diyetisyenlerde çok pahalı en uygun oranı 300 tl den başlıyor. Muhtemelen özelde diyetisyen doğum sonrası giderim.
Benim bulanti durumu da geçti. Sadece halsiz hissediyorum. Istahim da arttı ama beslenme listesi yaptım hamilelerin 1 günde tüketmek gerekenleri yazdım. Yanına artı yapacağım. Bu sayede ilk hamileligimde 14.5 kilo almıştım. Liste işine devam etmek şart oldu.

Kızlar iki gün hafif kahverengi lekelenme oldu tuvalet kağıdına, doktor progesteronun dozunu arttırdı. Dün yoktu, bugün yine oldu. Böyle kıvamı kayı gibi rengi açık kahve, sadece tuvalet kağıdına geliyor. Siz de yaşadınız mı, ya da normal midir?
Ben onu normal zamanda da yaşıyordum hiç bir problem olmadı anormal bir durum yaşamadım.Şu aralar da akıntı problemim var fakat renk olarak daha açık.içini ferah tut normal şeyler bir sorun olmaz Allahını izniyle

Kızlar bişey sormak istiyorum size.bende hiç bı şekilde alıntı oomuyor. Yani renkli veya renksiz gayet kuru durumdayım yani normalde gebelik belirtilerinde akıntı muhakkak oluyor. Aranızda benim.gibi olan varmı. Bu sıkıntılı bı durumun habercisi değildir demi
benimde tam tersi bi bakiyorum su gibi islanmis pantolonuma cikmiss :KK34:

Şimdi kontrolden geldik yine
Bebeğimin birinin kalbi durmuş
Ama diğeri herşey yolunda çok şükür:dua:
Resmen kendi kendine eriyip Yok olacakmış
Önceden defalarca düşük yaptım
Hepsinde kürtaj olmak zorunda kaldım
Ya da malum düşük sancısı vs olur
Allah’ın hikmeti işte
İçerde bi gebelik daha var die nasıl diğeri eriyip gidebiliyor sancısız kürtajsız vücut onu yok ediyor resmen
Çok şaşırtıcı ya
Mucize gibi :110:

Evde bir dünya işim var ama hic enerjim yok benim. Makineye 2 tabak yerleştiriyorum hemen yoruluyorum. Minnoşum halsiz bıraktı beni ☺

Şimdi kontrolden geldik yine
Bebeğimin birinin kalbi durmuş
Ama diğeri herşey yolunda çok şükür:dua:
Resmen kendi kendine eriyip Yok olacakmış
Önceden defalarca düşük yaptım
Hepsinde kürtaj olmak zorunda kaldım
Ya da malum düşük sancısı vs olur
Allah’ın hikmeti işte
İçerde bi gebelik daha var die nasıl diğeri eriyip gidebiliyor sancısız kürtajsız vücut onu yok ediyor resmen
Çok şaşırtıcı ya
Mucize gibi :110:
Allah birinin ömrünü diğerine bağışlasın canım. Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah

Back