- 12 Şubat 2016
- 601
- 1.166
- 113
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanki 35 cokmus yav. Ama sen zayıf baslamissindir. Zayıflar daha cok kilo alıyor. Peki ne kadar zamanda verdin. Şimdi kaç kilosun.. ben 14.5 u 3 ayda vermiştim ama zaten 10 kgsu doğumda gitmisti. Amaaaa emzirirken geri almıştım.İlk gebelikte 35 kg aldım. Bunda almamam lazım. Yoksa kızımla ilgilenemem. İnş dikkat edicem
Ben sol tarafima sartladim kendimi hatta bir ara hic donmeden solda uyumusum ve kalca kemigim agridi cok... ama cokta onemli degilmis epey video izledim bununla ilgili. Son aylarda sirt ustu yatmak insani zorluyormus. Bir doktor anne kendini nasil iyi hissedecekse o pozisyonu alacaktir uykuda dedi. Ustune yatsak bile bu trimester da karin yag dokusu ve kaslari + rahim dokulari bebegi koruyormus. Sadece azcik is yapip yoruldugumda sol yanima uzanip dinleniyorum. Dogru kan akisi saglansin diye. Cok takilma bence. Nasil uyuyorsan oyle devam et. Zaten son 8 9 ayda istesek de pek uyku uyuyamayacagiz.Kızlar gece yatarken sağa ya da sola yatmak vs konusunda birşey biliyor musunuz ?
Bebeği rahatsız eder miyiz
Yoksa bu konu bebek büyüdüğünde mi önemli malum şu an çok minikler ya
Çok üzüldüm cnm benim kaybına. Allah diğerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahŞimdi kontrolden geldik yine
Bebeğimin birinin kalbi durmuş
Ama diğeri herşey yolunda çok şükür
Resmen kendi kendine eriyip Yok olacakmış
Önceden defalarca düşük yaptım
Hepsinde kürtaj olmak zorunda kaldım
Ya da malum düşük sancısı vs olur
Allah’ın hikmeti işte
İçerde bi gebelik daha var die nasıl diğeri eriyip gidebiliyor sancısız kürtajsız vücut onu yok ediyor resmen
Çok şaşırtıcı ya
Mucize gibi
Gebelikte sekerin ciddi sorunlara isaret ettigini biliyorum. sekerim sinirda oldugu ve insulin direncim oldugu icin ilac kullaniyordum. Rutin kadin dogum kontrolunde doktorum hamile kaldigim takdirde ilaci birakmam gerektigini soyledi. Ama ne kadar bilgiliydi bu konuda bilmiyorum. Ben kilo vererek seker ve insulin sorununu cozmustum. Ama gebeliginde insulin kullanan anneler bile var. O yuzden istersen 1 2 doktora daha danis. Sekerin kac?Kızlar aranızda matofin (şeker ilacı)kullanan var mı ?
Kafam çok karıştı
Endoktriin doktorum kullan dedi
Şeker yüksekliği bebek için zehir dedi
Kadın Doğum istemedi sonra neyse kullan bişi olmaz herhalde erken haftalarda dedi
napacağımı şaşırdım
Nette de araştırdım bi çok doktor gebelikte kullanılmaz yazmış
Anomali yapabilir vs die
Sağol cnım amin vardır herşeyde bi hayırÇok üzüldüm cnm benim kaybına. Allah diğerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Anladım çok teşekkürler baya araştırmışsın paylaştığın iyi olduBen sol tarafima sartladim kendimi hatta bir ara hic donmeden solda uyumusum ve kalca kemigim agridi cok... ama cokta onemli degilmis epey video izledim bununla ilgili. Son aylarda sirt ustu yatmak insani zorluyormus. Bir doktor anne kendini nasil iyi hissedecekse o pozisyonu alacaktir uykuda dedi. Ustune yatsak bile bu trimester da karin yag dokusu ve kaslari + rahim dokulari bebegi koruyormus. Sadece azcik is yapip yoruldugumda sol yanima uzanip dinleniyorum. Dogru kan akisi saglansin diye. Cok takilma bence. Nasil uyuyorsan oyle devam et. Zaten son 8 9 ayda istesek de pek uyku uyuyamayacagiz.
Benim de çok beyazım var. İnternette doğal yolla boyamalar var. Ceviz kabuğu fln bişiler konuyor kimyasal yok. Onu denicem ben bi gün işe yararsa boyamam bi daha hiçbir zmnKahverengi Allahtan sarı değilim
Siyah kına var ama yapmam herhalde ya
Gercekten zararlı biliyorum ama beyazımda cok
Ünlüler ne yapıyolar acaba :)
Açlık 88Gebelikte sekerin ciddi sorunlara isaret ettigini biliyorum. sekerim sinirda oldugu ve insulin direncim oldugu icin ilac kullaniyordum. Rutin kadin dogum kontrolunde doktorum hamile kaldigim takdirde ilaci birakmam gerektigini soyledi. Ama ne kadar bilgiliydi bu konuda bilmiyorum. Ben kilo vererek seker ve insulin sorununu cozmustum. Ama gebeliginde insulin kullanan anneler bile var. O yuzden istersen 1 2 doktora daha danis. Sekerin kac?
Hayırbizim tekrar yazmamıza gerek varmı?
Kadın doğum doktorunu öncelikli dinlemelisin benceKızlar aranızda matofin (şeker ilacı)kullanan var mı ?
Kafam çok karıştı
Endoktriin doktorum kullan dedi
Şeker yüksekliği bebek için zehir dedi
Kadın Doğum istemedi sonra neyse kullan bişi olmaz herhalde erken haftalarda dedi
napacağımı şaşırdım
Nette de araştırdım bi çok doktor gebelikte kullanılmaz yazmış
Anomali yapabilir vs die
Neydi kuzum mesaj atarsanE attım teee fi tarihinde düzeltmedin beni hala :)
Arayıp sorucam iki tarafıdaKadın doğum doktorunu öncelikli dinlemelisin bence
Esimde sabah tutturdu senin karnin nie cikmiyo die gel degiselim vucutlari karnim cikana kadar adam hamile olduma inanamiyor usgde kalp atisini gorduk ya diyorum. Herif sadece dr gittimde hamile olduma inaniyorÖf ya daha ortada iki cm bebek var ama karnım önden gidiyor ne meraklıymıs vucudum hamile kalmaya
Normal zamanda şeker ilaci da pat diye kesilmiyor. Dozaji arttirarak biraktirmasi iyi olmus. Bir topik acsana seker hapi kullanan var mi diye gebelik bolumunde. Belki devam eden yada birakan anne adaylarimiz ve annelerimiz vardir. Icin rahat etmezse 1 doktora daha danis bakalim ne diyecek?... Gecmis olsun.Açlık 88
Tokluk 177 çıktı
Fakat kullandığım kortizonun şekeri yükseltme ihtimali olduğunu söyledi endokrin
Eğer kadın Doğum kesmezse kortizonu insülin başlatırız ilerde demişti
Matofın iç bi iki hafta her gün dört defa şeker ölç bize yolla dedi endoktrin
Bugün kadın Doğuma gittik
kortizonu kestik
Yani 4 gün yarım 4 gün çeyrek daha iç dedi yavaş yavaş bıraktırdı yani ama yine de 8 gün kullanıcam
Bu süreçte şeker ilacını iç sonra diyet listesi uygularız artık dedi
Ama benm kafam karıştı içi rahat ederek söylemedi içmemi
Acaba direk diyetisyen gidip düzenli bi liste alıp uygulasam düzene sokabilir miyim