- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Bende de var ama ben gecen hafta hastanelerde yattıgım icin enfeksiyona bağlıyorum:)Günaydın kızlar. Bende sürekli burun akıntısı/tıkanması oluyor hasta mi oluyorum diyorum o da değil.
Yasayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var ama ben gecen hafta hastanelerde yattıgım icin enfeksiyona bağlıyorum:)Günaydın kızlar. Bende sürekli burun akıntısı/tıkanması oluyor hasta mi oluyorum diyorum o da değil.
Yasayan var mı?
Kesinlikle haklısın bende aynı şekilde olumsuzu cagirdigimi fusunuyorum. Gebe kaldım resmen sevinemedim okudukça korktum. Dış gebelik olabilir kimyasal olabilir dedim durdum. Annem çok kizardi hatta nerden cikariyonmu böyle seyleri bizde olmadı sende de olmaz diye ama gelse benim kafaya anlat.. nitekim keseyi gördüm ama Pircici arkadaş gibi birden bekirtilerim kesildi goguslerim de hiç his kalmadı ama birden bire insan hissediyor zaten o saatten sonra artık.. tabi olacağı varmış dedik ama yinede olumsuz düşünmemek hep güzel düşünmek gerekiyor...Okuma gercekten okuma
Ben bos gebelik kimyasal gebelik burda ögrendim
İlk hamile kaldıgımda eylül ayında hep buralarda takıldım ve gercekten ablama görümceme hamile oldugumu anlatırken ama kimyasal olabilir ama boş olabilir vs diye anlattım hatta onlar o ne demek vs diye bana sordular
Cekim yasası diye bişey var
Bişeye gercekten odaklanarak düşünürsen onu cekiyorsun
Uzak olsun kötü düşünceler hep pozitif düşün ve kötü seyleri arastırma artık
az kilo almaya bakıcaz canım76.8 oldum. 75.5 başlamıştım. 1.64 boy. Karnım cok yaglandi. Diyeti bırakıp yemeğe vurunca verdiğim kilolar fazlasiyla her geldi ve yağ olarak geldi. Şimdiden nefes nefese kalıyorum.
Ay aynen yaKesinlikle haklısın bende aynı şekilde olumsuzu cagirdigimi fusunuyorum. Gebe kaldım resmen sevinemedim okudukça korktum. Dış gebelik olabilir kimyasal olabilir dedim durdum. Annem çok kizardi hatta nerden cikariyonmu böyle seyleri bizde olmadı sende de olmaz diye ama gelse benim kafaya anlat.. nitekim keseyi gördüm ama Pircici arkadaş gibi birden bekirtilerim kesildi goguslerim de hiç his kalmadı ama birden bire insan hissediyor zaten o saatten sonra artık.. tabi olacağı varmış dedik ama yinede olumsuz düşünmemek hep güzel düşünmek gerekiyor...
Varrrrr burun tıkanıklığı normal canım. Nefes almakta zorlanıyorum; özellikle sabahları uyandığımda... akıntı vs durumu yok.Günaydın kızlar. Bende sürekli burun akıntısı/tıkanması oluyor hasta mi oluyorum diyorum o da değil.
Yasayan var mı?
Canım inşallah olumsuz bir durum olmaz. Bu şekilde şüpheyle bakılan çok gebeliğin sonradan gayet sağlıklı olduğu anlaşılıyor. Ben 5 senedir hamile topiklerinde dolanıyorum çooook kişiye dış gebelik olabilir, boş gebelik olabilir vs dediler ama bebiş sonradan gösterdi kendini. İnşallah seninki de görünürAaaa çok şaşırdım
Senin belirtiler kesildiğinde kaç haftalıktın
Ya 5-6 haftada olsam olabilir derdim de 7. Hafta olduğu için biraz umutsuzum açıkcası
Walla dün dedim ki bu göğüslerim nolcak böyle o derece şiş bakalım
Dün toplam 14 saat bugün de 16 saat uyudum( annemdeyim yan gel yatıyorum ) ,kokulara hassasım midem bulanıyor ,başım ağrıyor...
2 gece kaldı öğrenince haber ederim
Aslında Morelinizi bozmamak sizlerin de aklına kötü şeyler getirmemek için yazmıyım dedim bi süre bekledim hatta ama sonra dayanamadım yazdım..
bu yola beraber girdik , beni en iyi siz anlarsanız.. rabbim o kadar büyük ki vermesinde de vermemesinde de bi sürü Hikmet var ,o yüzden her halimize şükür.. evlatlarıma sağlık sıhhat versin rabbim .. bu sefer olmazsa da tekrar Nasip eder inşallah hayırlı zamanda...
Benim progestan fitil den dolayı akıntım oluyor eğer onu kullanmasam çoğu zaman bende kuru olurum tahminim çünkü fitil vücuttan tamamen atıldıktan sonra hiç akıntı gelmiyorKızlar bişey sormak istiyorum size.bende hiç bı şekilde alıntı oomuyor. Yani renkli veya renksiz gayet kuru durumdayım yani normalde gebelik belirtilerinde akıntı muhakkak oluyor. Aranızda benim.gibi olan varmı. Bu sıkıntılı bı durumun habercisi değildir demi
Acıkcası ilk gebeliğimde daha heyecanlı daha mutluydum şimdi bi kaybetme yasadıgım icin ister istemez icimden ya gene olursa diye cok baglanamıyorum duygusuz gibiyimH Historyfati H honey bunch kızlar ben şöyle düşünüyorum. yaşadığım sağlıksız gebeliklikte ilk öğrendiğimde bile içime umut vermedi Allah. Eğer ona şimdiki gebeliğim gibi bağlansaydım sonucunda çok üzülüp, kendimi kahrederdim. Başından beri bir terslik sezdim, ve çevreme bile hiç hamile gibi hissetmiyorum demiştim. Nitekim de öyle oldu. Allah beni bu duruma önceden hazırladı diyorum yoksa sonucu perişan ederdi beni. Neyse tatsız konular bunlar. Ama bu gebeligi regle 6 gün kala ögrendim ve inanılmaz şekilde bebeğime bağlandim. Bebeğim bana sahip çıkacak, beni bırakmayacak dedim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ve @Nursultani1 hayırlı haberlerini burada alıp, mutluluk nidalari atarız. Hepimiz için hayırlısı olsun.
GünaydınGünaydın
Konumuz hayırlı uğurlu olsun
Dünden beri hapşırık, burun akıntısı, halsizlik var bende
Bu akşam düne göre iyi olursam hastaneye gideceğiz
Keseyi görmek için, belki kalp atışını da duyarız
Dua edin
inşallah duyarsınız pıt pıtlarıGünaydın
Konumuz hayırlı uğurlu olsun
Dünden beri hapşırık, burun akıntısı, halsizlik var bende
Bu akşam düne göre iyi olursam hastaneye gideceğiz
Keseyi görmek için, belki kalp atışını da duyarız
Dua edin
Bizimki geç tutmuş sanırım canımGünaydın
Haftanız müsait zaten duyarsınız Allahın izniyle :)
Ay inşallah canıminşallah duyarsınız pıt pıtları
Bu duayı hep ediyorum zatenKızlar haydi hep birlikte olumlama yapalım.
Bebeğim benimle ve sağlıklı. Herşeyin hayırlısı Allah'tan, o sebeple Rabbim sen bana ve bebeğime güç ver, sağlıkla kucağıma almayı nasip et. Herşey çok güzel olacak
Kıyamam. Allahın izniyle bir şey olmayacak. Sağlıkla dünyaya gelecekler inşallah canım benimAcıkcası ilk gebeliğimde daha heyecanlı daha mutluydum şimdi bi kaybetme yasadıgım icin ister istemez icimden ya gene olursa diye cok baglanamıyorum duygusuz gibiyim
Kocaman amin ☺Kızlar haydi hep birlikte olumlama yapalım.
Bebeğim benimle ve sağlıklı. Herşeyin hayırlısı Allah'tan, o sebeple Rabbim sen bana ve bebeğime güç ver, sağlıkla kucağıma almayı nasip et. Herşey çok güzel olacak
ayy bende dün baktım hahahah. bende kendim yapmayı düşünüyorum. hasır/bambu konseptte yapmayı istiyorum. burda paylasırız beğendiğimiz modelleri, yapım aşamalarını :)Ay inşallah canım
Bi duyup rahatlasaydım
Şimdiden kapı süsü modellerine bile bakıyorum
Kendim yapacağım inşallah kısmet olursa
Akşam bi gelseydi