• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pircici Pircici canım iyi olmsya çalışıyorum
Cumartesi gününü bekliyorum
Önce başka bi doktora gidicem sonda kendi doktoruma gidicem ,inşallah mucizem gözükür bu sefer hayırlısı ise ... sağlıklı sıhhatli ..
eğer olumsuz derse 2 doktorda aynı gün kürtaj olacak işte .. günler geçmiyor resmen
Bulantılar uyku hali de aynı şekilde devam ediyor
Bakalım ne olacak
Boş gebelikte belirtiler devam edermiş
Ben belirtiler devam ediyor kesin doktor göremedi diye düşündüm ama nette baya okudum devam edermiş...
Dua edin inşallah bana ..
rabbim sizlere kolaylık versin
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Önce başka bi doktora gidicem sonda kendi doktoruma gidicem ,inşallah mucizem gözükür bu sefer hayırlısı ise ... sağlıklı sıhhatli ..
eğer olumsuz derse 2 doktorda aynı gün kürtaj olacak işte .. günler geçmiyor resmen
Bakalım ne olacak
Ben belirtiler devam ediyor kesin doktor göremedi diye düşündüm ama nette baya okudum devam edermiş...
canim Allah yar ve yardimcin olsun. Bu benim 2. Gebeligim. Ilki bos gebelikti ve sana guzel bir haber vereyim. Benim belirtilerim bir anda kesildi. Ozellikle goguslerim bosaldi o sizlama, agri, mide rahatsizliklari bir anda kesildi. Ters giden bir seyler oldugunu aninda anladim ben. Ve icimede mercimek tanesi kadar bile umut yoktu. Nitekim 3 5 gun sonra lekelenme basladi ve kesem cok yavas buyuyordu. 7 8mm olmadan dusuk yaptim kanamayla ve akabinde kuretaj oldum. Sen kendini her seye hazirla ama kotu dusunme tatlim. Her sey olacagina variyor. Bebegin saglikli sihhatli ise insallah devam eder. Sana ve hayata tutunur. Bakalim hayirlisi. Muhakkak haber ver. Allahim gonlune gore versin.

Bakalım ne olacak
Bir sikinti yoktur inşs. Dua ediyorum senin icin ama bebegini goreceksin gibi geliyor bana.fazla skinti yapma bebegin iyi gelissin inss..

canim Allah yar ve yardimcin olsun. Bu benim 2. Gebeligim. Ilki bos gebelikti ve sana guzel bir haber vereyim. Benim belirtilerim bir anda kesildi. Ozellikle goguslerim bosaldi o sizlama, agri, mide rahatsizliklari bir anda kesildi. Ters giden bir seyler oldugunu aninda anladim ben. Ve icimede mercimek tanesi kadar bile umut yoktu. Nitekim 3 5 gun sonra lekelenme basladi ve kesem cok yavas buyuyordu. 7 8mm olmadan dusuk yaptim kanamayla ve akabinde kuretaj oldum. Sen kendini her seye hazirla ama kotu dusunme tatlim. Her sey olacagina variyor. Bebegin saglikli sihhatli ise insallah devam eder. Sana ve hayata tutunur. Bakalim hayirlisi. Muhakkak haber ver. Allahim gonlune gore versin.
Aaaa çok şaşırdım
Senin belirtiler kesildiğinde kaç haftalıktın
Ya 5-6 haftada olsam olabilir derdim de 7. Hafta olduğu için biraz umutsuzum açıkcası
Walla dün dedim ki bu göğüslerim nolcak böyle o derece şiş bakalım
Dün toplam 14 saat bugün de 16 saat uyudum( annemdeyim yan gel yatıyorum ) ,kokulara hassasım midem bulanıyor ,başım ağrıyor...
2 gece kaldı öğrenince haber ederim
Aslında Morelinizi bozmamak sizlerin de aklına kötü şeyler getirmemek için yazmıyım dedim bi süre bekledim hatta ama sonra dayanamadım yazdım..
bu yola beraber girdik , beni en iyi siz anlarsanız.. rabbim o kadar büyük ki vermesinde de vermemesinde de bi sürü Hikmet var ,o yüzden her halimize şükür.. evlatlarıma sağlık sıhhat versin rabbim .. bu sefer olmazsa da tekrar Nasip eder inşallah hayırlı zamanda...

Kızlar bişey sormak istiyorum size.bende hiç bı şekilde alıntı oomuyor. Yani renkli veya renksiz gayet kuru durumdayım yani normalde gebelik belirtilerinde akıntı muhakkak oluyor. Aranızda benim.gibi olan varmı. Bu sıkıntılı bı durumun habercisi değildir demi

Bir sikinti yoktur inşs. Dua ediyorum senin icin ama bebegini goreceksin gibi geliyor bana.fazla skinti yapma bebegin iyi gelissin inss..
Canım benim allah razı olsun
İnşallah inşallah dediğin gibi olur ...
Çok düşünmemeye çalışıyorum
Anneme geldim kafam dağılsın diye ...

Aaaa çok şaşırdım
Senin belirtiler kesildiğinde kaç haftalıktın
Ya 5-6 haftada olsam olabilir derdim de 7. Hafta olduğu için biraz umutsuzum açıkcası
Walla dün dedim ki bu göğüslerim nolcak böyle o derece şiş bakalım
Dün toplam 14 saat bugün de 16 saat uyudum( annemdeyim yan gel yatıyorum ) ,kokulara hassasım midem bulanıyor ,başım ağrıyor...
2 gece kaldı öğrenince haber ederim
Aslında Morelinizi bozmamak sizlerin de aklına kötü şeyler getirmemek için yazmıyım dedim bi süre bekledim hatta ama sonra dayanamadım yazdım..
bu yola beraber girdik , beni en iyi siz anlarsanız.. rabbim o kadar büyük ki vermesinde de vermemesinde de bi sürü Hikmet var ,o yüzden her halimize şükür.. evlatlarıma sağlık sıhhat versin rabbim .. bu sefer olmazsa da tekrar Nasip eder inşallah hayırlı zamanda...
Kuzum moral bozmak olur mu hic? Hepimizin basina gelebilir. Hic dert etme kendine. Insan insana muhtac boyle anlarda. Sen yaz ne zaman istersen. Ben 6+3de minicik kahve leke gelince doktora kostuk. Ve 2 3 gun sonra kanama basladi. 7+3 kuretaj oldum. Sanirim 6 hafta gibi de belirtilerim.aniden kesildi. Ama o kadar netti ki o kesinti kim olsa anlardi yani. Ve o sabah kendi kendime bu saglikli degil kesin bir sey oldu dedim. yada malum oldu
Bilemiyorum... Rabbim yardimcin olsun. Bu bekleyis zor. Insallah guzel haberlerini alariz canim. Alamasakta kendini sakin uzme. Inan ben oyle guclu durdum ki tevekkul ettim. Vardir bir sebebi dedim. Aradan 1.5 sene sonra nasip oldu.

Kızlar bişey sormak istiyorum size.bende hiç bı şekilde alıntı oomuyor. Yani renkli veya renksiz gayet kuru durumdayım yani normalde gebelik belirtilerinde akıntı muhakkak oluyor. Aranızda benim.gibi olan varmı. Bu sıkıntılı bı durumun habercisi değildir demi
Skinti yapma akinti olmak zorunda degil ilerleyen aylarda cok olur akinti olmayadabilir

Kuzum moral bozmak olur mu hic? Hepimizin basina gelebilir. Hic dert etme kendine. Insan insana muhtac boyle anlarda. Sen yaz ne zaman istersen. Ben 6+3de minicik kahve leke gelince doktora kostuk. Ve 2 3 gun sonra kanama basladi. 7+3 kuretaj oldum. Sanirim 6 hafta gibi de belirtilerim.aniden kesildi. Ama o kadar netti ki o kesinti kim olsa anlardi yani. Ve o sabah kendi kendime bu saglikli degil kesin bir sey oldu dedim. yada malum oldu
Bilemiyorum... Rabbim yardimcin olsun. Bu bekleyis zor. Insallah guzel haberlerini alariz canim. Alamasakta kendini sakin uzme. Inan ben oyle guclu durdum ki tevekkul ettim. Vardir bir sebebi dedim. Aradan 1.5 sene sonra nasip oldu.
Canım ya allah razı olsun desteğin için
Çok mutlu oldum İnan
Amin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah , İnan ben şimdiden tevekkül ediyorum
Rabbimin verdiği vermediği herşeye razıyım
1.5 yıl da az değilmiş ilk çocuğun mu
Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bi evlat nasip etsin tek sancıda derler ya
Öyle kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım ya allah razı olsun desteğin için
Çok mutlu oldum İnan
Amin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah , İnan ben şimdiden tevekkül ediyorum
Rabbimin verdiği vermediği herşeye razıyım
1.5 yıl da az değilmiş ilk çocuğun mu
Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bi evlat nasip etsin tek sancıda derler ya
Öyle kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin amin amin... ya bir de ilk cocuktu. 1.5 sene bekledik. Nasip etti. Vakti zamani buymus demekki. Allahim bu gebeligimi saglikla tamamlamayi ve saglikla kucagima almayi nasip etsin. Hepimize, tum isteyenlere. Bol bol dua edicem senin icin de. Birbirimize ettigimiz dualar cok makbul. Gonlune gore versin Rabbim. Seninde evlatlarina uzun omurler versin ( galiba sende cocuk vardi yanlis hatirlamiyorsam) ☺ Hayirli huzurlu bir uyku cek insallah:KK200: Tum annelere tatli ve iyi uykular:KK200:

Cnm mutlaka doktoruna söyle bunu çünkü yeşil akıntı enfeksiyon belirtisidir. Kramp da var demişsn o da ztn enfeksiyon sebebiyle olan ağrıdan kaynaklanıyordur. Lütfen gecikmeden bildir bunu ki bebişine zarar gelmesin
Ben de enfeksiyondan endiselendim zaten. Gebelik öncesinde de vardı enfeksiyon şikayetim. Daha 2 hafta var kontrolüme ama böyle devam ederse erken giderim bakalım. Gidince söyleyeceğim canım. Amin hicbirimizinkine inşallah.

Ben de enfeksiyondan endiselendim zaten. Gebelik öncesinde de vardı enfeksiyon şikayetim. Daha 2 hafta var kontrolüme ama böyle devam ederse erken giderim bakalım. Gidince söyleyeceğim canım. Amin hicbirimizinkine inşallah.
Canim tavsiyem hic 2 hafta bekleme. Hemen git. Enfeksiyon dusuklere sebep olabiliyor. Ihmal edilecek bir sey degil yesil akinti enfeksiyonun belirtisi. Normal nezle gibi bir durum degil bu. Vajinal enfeksiyonlar cok onemli. Bol su ic. Ve 1 2 gun icinde doktorunla iletisime gec bence. Tez zamanda gecer umarim.

kaç kilosun ki? valla bende zayıf sayılmam 65im. ama boy kurtarıyo cidden ya. bide normal hayatında da hareketli biriysen o kadar etkilemiyo. bi ben mi korkmuyorum bu yazdan :KK70:
76.8 oldum. 75.5 başlamıştım. 1.64 boy. Karnım cok yaglandi. Diyeti bırakıp yemeğe vurunca verdiğim kilolar fazlasiyla her geldi ve yağ olarak geldi. Şimdiden nefes nefese kalıyorum.

Kulağım çınladı, koşarak geldim... yolmaya değil ama :halay: bak canım...simdi soyle oluyor:KK45:su an saat tam 00:00 ve ben 9+2 oldum. Sen de 9+3... bastaki 9 doldurdugun haftayi baz aliyor, +3 ise 10. Haftadan aldigin gunu belirtiyor. Biz su an 9 haftamizi bitirdik, 10.haftamizi doldurmaya calisiyoruz. Doktorun bebegi olcup ona gore hafta soylemistir sana. Sen onu dikkate alma. Gununle uyumlu olmayabiliyor. Sen son adet gununu dikkate al. :KK54:
8ay daha cekiceksin beni gibi geldi :D

Bakalım ne olacak
Okuma gercekten okuma
Ben bos gebelik kimyasal gebelik burda ögrendim
İlk hamile kaldıgımda eylül ayında hep buralarda takıldım ve gercekten ablama görümceme hamile oldugumu anlatırken ama kimyasal olabilir ama boş olabilir vs diye anlattım hatta onlar o ne demek vs diye bana sordular
Cekim yasası diye bişey var
Bişeye gercekten odaklanarak düşünürsen onu cekiyorsun
Uzak olsun kötü düşünceler hep pozitif düşün ve kötü seyleri arastırma artık

Back