• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kc kg ile.başladınız ben birinci gebelikte 74 başladım 94 bitirdim bir dünya oldum yürüyemez olmustum bunda 61 başladım boy 1.71 en fazla 74 olmak istiyorum o yüzden diyetisyenede başlıyorum haftaya kg çok sinir yapıyor brnde

Kızlar kc kg ile.başladınız ben birinci gebelikte 74 başladım 94 bitirdim bir dünya oldum yürüyemez olmustum bunda 61 başladım boy 1.71 en fazla 74 olmak istiyorum o yüzden diyetisyenede başlıyorum haftaya kg çok sinir yapıyor brnde
56 kiloyla basladim bu yola . Bende cok kilo almak istemiyorum cunku basenlerim sisecek:)

Kuzu aynı boyumuz. Önceki gebeliğime 68,5 la başladım 83 le bitirdim. Kilolu gebe kalmıştım kabus olmuştu kilolar bana da. Sezaryen dikişinin üzerine sünen göbeğim dikişlerimi daha çok acıtıyordu. Bir daha asla kilolu olmayacağıma sçz verdim ve şimdi 60 la gebe kaldım. Bulantılardan 59 a düştüm. Haftalık tartılıyorum tekrar almış olabilirim bilmiyorum ama mümkünse 70 i geçmeden doğuma girmek istiyorum

Kızlar doktordan geliyoruz
Kesemizi ve kalp atışlarını gördük çok şükür
Nasıl mutluyum :emir_bebek:
İnanamıyorum diyordum artık içim ferahladı hamd olsun
Rabbim isteyen herkes nasib etsin sağlık sıhhatle
Doktor 6+5 dedi uyumlu görünüyor dedi
Tüp bebek olduğu için adetten değil yumurtlamadan hesapladı :anneadayı:

Darısı basımıza :))

Kuzu aynı boyumuz. Önceki gebeliğime 68,5 la başladım 83 le bitirdim. Kilolu gebe kalmıştım kabus olmuştu kilolar bana da. Sezaryen dikişinin üzerine sünen göbeğim dikişlerimi daha çok acıtıyordu. Bir daha asla kilolu olmayacağıma sçz verdim ve şimdi 60 la gebe kaldım. Bulantılardan 59 a düştüm. Haftalık tartılıyorum tekrar almış olabilirim bilmiyorum ama mümkünse 70 i geçmeden doğuma girmek istiyorum
ay evet ben normal doğurdum bebekte iriydi zor toparladim almak istemiyorum ama iştahım çok açıldı

Iyi aksamlar analar bacılar:KK200:
iyi akşamlar

Gözün aydın canım darısı görmeyenler in başına insallah

Back