• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam anneler. Ya bugün çok acayip bir akintim var yeşil renkte ve afedersiniz sümük gibi. Bu beni korkutuyor acaba bir soruna mi işaret? Bir de kramplari bugün daha fazla hissediyorum:110:

Ya bende bu hafta müthiş halsizlik yorgunluk var kalkamiyorum.masayı silerken bile yoruluyorum.Zaten annem geldi doktor yolculuğa izin vermediği için.Sürekli yatıyorum.tahlil verdim dün karaciğer enzim alt değeri 0-35 olması gerekirken benim 82.bugün doktor yokmuş yarın gidecegiz.İlk 3 ay normal deniyor ama öğretmenim okul açılınca ne olacak bilemiyorum:KK43:
Tabiki katlanacagiz Allahın izniyle ama bu kadar yorgunluk normal midir
Ben de de bu hafta inanılmaz yorgunluk oldu. Kolumu bile kaldıramıyorum ve kafamı hep koyma isteğim var. Aynı şekilde ben de öğretmenim tatil de bitiyor ne yapacağım bilmiyorum ben de :110: Allah yardımcımız olsun.

Ben de de bu hafta inanılmaz yorgunluk oldu. Kolumu bile kaldıramıyorum ve kafamı hep koyma isteğim var. Aynı şekilde ben de öğretmenim tatil de bitiyor ne yapacağım bilmiyorum ben de :110: Allah yardımcımız olsun.
Bugun sadece yemek icin ve wc ihtiyacı için kalktim mesela.Aminnn inşallah haftaya hafifler

Konunun adıda mi değişmiş. Ama sabit olması iyi olmuş. Bugu dag tepe gezdim. Kendimi vurdum yollara. Ama acayip yoruldum
Hemen nefes nefese kalıyorum. Kilolu başlamak çok kotuymus. Ama ben hamilelik beklemiyordum çünkü olmuyordu.
Bende depresyona girip verdiği tüm kilolari aldım. Ve şişman gebe oldum. Şimdiden zorlanıyorum yaza ne yapacağım beeennn.

Konunun adıda mi değişmiş. Ama sabit olması iyi olmuş. Bugu dag tepe gezdim. Kendimi vurdum yollara. Ama acayip yoruldum
Hemen nefes nefese kalıyorum. Kilolu başlamak çok kotuymus. Ama ben hamilelik beklemiyordum çünkü olmuyordu.
Bende depresyona girip verdiği tüm kilolari aldım. Ve şişman gebe oldum. Şimdiden zorlanıyorum yaza ne yapacağım beeennn.
kaç kilosun ki? valla bende zayıf sayılmam 65im. ama boy kurtarıyo cidden ya. bide normal hayatında da hareketli biriysen o kadar etkilemiyo. bi ben mi korkmuyorum bu yazdan :D

bir diyetisyene başlamanın tavsiye ederim bende başlayacağım çok Kilo almak.istemiyorum 60 61 kg başladım en fazla 74 diyorum ama bakalım diyetisyen ne diyecek keşke 70 ile bitirsemde sonra birde kg depresyonuna girmesem

Selam anneler. Ya bugün çok acayip bir akintim var yeşil renkte ve afedersiniz sümük gibi. Bu beni korkutuyor acaba bir soruna mi işaret? Bir de kramplari bugün daha fazla hissediyorum:110:
Cnm mutlaka doktoruna söyle bunu çünkü yeşil akıntı enfeksiyon belirtisidir. Kramp da var demişsn o da ztn enfeksiyon sebebiyle olan ağrıdan kaynaklanıyordur. Lütfen gecikmeden bildir bunu ki bebişine zarar gelmesin

Olur mu kız 10. Haftadasın 2 haftaya 3 ayın bitiyor 4 e giriyorsun. Kaldı son 3 hafta diye say sonra harika aylar geliyor
Piriri beni yolcak ama aslında 10. Hafta diye gecmemesi lazım doktor daha cumartesi 8+3 dedi bugun 9.haftam baslıyor diye düşünüyorum :)

Piriri beni yolcak ama aslında 10. Hafta diye gecmemesi lazım doktor daha cumartesi 8+3 dedi bugun 9.haftam baslıyor diye düşünüyorum :)
Kulağım çınladı, koşarak geldim... yolmaya değil ama :halay: bak canım...simdi soyle oluyor:KK45:su an saat tam 00:00 ve ben 9+2 oldum. Sen de 9+3... bastaki 9 doldurdugun haftayi baz aliyor, +3 ise 10. Haftadan aldigin gunu belirtiyor. Biz su an 9 haftamizi bitirdik, 10.haftamizi doldurmaya calisiyoruz. Doktorun bebegi olcup ona gore hafta soylemistir sana. Sen onu dikkate alma. Gununle uyumlu olmayabiliyor. Sen son adet gununu dikkate al. :KK54:

Back