- 6 Şubat 2011
- 3.284
- 3.111
- 448
4/5/6. Aylar altın çağ diye geçer. O kısımlar en güzeli. Bu ilk üç ay ve son ay en kötüsü. Ben şu an 4. Ayı iple çekiyorumHahah dahada korktum gelecek aylardan şükredeyim bu aylara :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4/5/6. Aylar altın çağ diye geçer. O kısımlar en güzeli. Bu ilk üç ay ve son ay en kötüsü. Ben şu an 4. Ayı iple çekiyorumHahah dahada korktum gelecek aylardan şükredeyim bu aylara :)
Yumurtlamani biliyosan 9. Gun belli oluyo silik de olsainsallah sag salim kavusursunuz yavrunuzla ve en kisa surede de gecer kanama. cok tesekkur ederim ilgine. ben daha hamile olup olmadigimi da bilmiyorum, o yuzden bat eger gecerse 3-4 gun sonra gideyim diye dusunuyordum ama bir an once test mi yapsam o zaman? Bat 1 ya da 2 kaldi. (Floya gore 1 kaldi)
Okudum. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. Seni ve bebeğini korusun canım benimKizlar az once dr da onayiyla disimi cektirdim cok agrim var bana birer ayetel kursi okurmusunuz koca gobisli arkadaslarim
Yaşı kaçtı canım?Ablamada yasından kaynaklı down dediler dörtlü test yaptırman lazım dediler yaptırmadı inatla agla agla bi hal olmustu ama aşırı zeki bi cocugu var simdi
Zaten doktorlar bile demiş tanı değil tarama testi diye tanıyı onlar bile koyamazken kıymak cana bilemedim
Ben adetim tam 9 gün geçince görebildim çift çizgiyi, öncesinde çıkmadı. Doktorum geç yumurtlamışsındır dedi.Ben son 5 aydır duzensizdim.1 ay normal 1 ay gecikiyordu.Her gecikmede telaslanip test yapiyordum negatifti.Bu ay yumurtlamadan itibaren hem kasik agrım hem göğüs agrım vardı.Gene gecikme oldu.Ama acaip bi rahatlık var çünkü belirgin bir durum yoktu.En son 5 gün geçtiğinde evdeki son testi yapayım da icm rahatlasin dedim.Aninda koyu bir çift çizgi ile karşılaştım.Ertesi gün kan verdim 2241 idi.Yarin gideceğim ilk kez.6+0 olacak yarın inş.Bu arada benim kasiklar çift taraflı batıyor.bi sag batıyor sonra sol batıyor anlamadim gitti.
Benim göbek normalde de yağlanmaya büyümeye pek meraklı zatenAyy benim de belim kalınlaştı. Galiba bizim iç karnımız dar ve büyük göbekli olacağız ☺ kimisi 8 aylık benim kadar göbeği olmuyor. Yandık yandık
Daha önceki tüp bebek tedavilerinde ben de hep kilo aldım ama bu seferkinde diyet yaptım toplamda 3 kilo verdim ama dediğin gibi herhalde hormon ilaçları göbekte yağlanma, şişkinlik vs yapıyor başka açıklaması yok neyse en azından yakın zamanda zaten göbüşleri saklamaya gerek kalmayacak çok şükürCanim senin o göbek tup bebek ilaclarindan. Geçen ocak ayında ben de oyleydim kilo aldim diye buyuk beden kıyafetler almıştım.
Şimdi 1 kilo aldım göbek tamamen yağ. Yani kendi kilom. Obur bisey oldum.
Ayyy kıyamam geçmiş olsunKizlar az once dr da onayiyla disimi cektirdim cok agrim var bana birer ayetel kursi okurmusunuz koca gobisli arkadaslarim
Allah razi olsun canimmOkudum bile
ben bu konuda Mune ablaya mesaj attım kazen ilgileniyor dedi. daha sonra ona mesaj attım ama cevap gelmedi. acaba konu başlığından ötürü mü diye düşündüm, sadece “2019 Eylül Anneleri” konusu var o da sabitlenmemiş. yetim gibi hissediyoruz biz kendimizi
Evet bak ekimi @Kazen açmış o yüzden sabit
Başlık değişir canım ondan kolay bişey yok.
Bende anlam veremedim
Oysa her ayın konusunu açıp sabitliyorlar
Bizi es geçmişler
Aminn Allah razi olsun hepimizin bebislerini Rabbim korusun insallahOkudum. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. Seni ve bebeğini korusun canım benim
Saol canimm tsk ederimAyyy kıyamam geçmiş olsun
36ydı :)Yaşı kaçtı canım?
Of daha iki ay var4/5/6. Aylar altın çağ diye geçer. O kısımlar en güzeli. Bu ilk üç ay ve son ay en kötüsü. Ben şu an 4. Ayı iple çekiyorum
kızlar yardıralım tek tekCanlar,
öyle düşünmeyin, öksüz değilsiniz Kazen bu ara meşguldü, mesajlarınıza yanıt gelmiyorsa bilinçli olan bir durum değil, isterseniz yeniden bir mesaj atın kendisine
ayy gerçekten mi ne güzel masallah. geliyor malum soru tek mi çift miBir eylul annesi insallah benim hatta benimkiler ikiz bebisler saglikla kucagimiza alirız.
Hayirli olsun ne güzelBir eylul annesi insallah benim hatta benimkiler ikiz bebisler saglikla kucagimiza alirız.