• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora gittim. Keseyi karından göremedi. Vajinal yapmadı. Önce kana bakalım değerine dedi. Kan verdim geldim. 11:30 gibi arıcam bakalım ne dicek :110:

Görüştünüz mü doktorunuzla ? Kaç olmuş hcg ? İnşallah bi dahaki gidişinize görünür bebiş

Sevgiler anneler, size bir sey danismak istiyorum.
Bata 1 gun kala, sari akinti+gogus ucunda aci+ara ara sol kasik agrisi yasayip da hamile kaldigini ogrenenler oldu mu?

(Rutin adet belirtilerim de var. Ayrica yaklasik 16 gundur sol kasik agrim var)
Benim yumurtlama akıntıeı gibi gelmişti ordan şüphelenmiştim bir de göğüs uçları hassaslaşmıştı. Adet olcağım zaman tüm göğsüm şişer ama gebelikte sırf uçları hassaslaşır

Ay yok valla ben hamileliği hiç özlememiştim. Ne rahat uyuyabiliyorsun ne rahat yiyebiliyorsun. Son aylar desen çocuk tekmeleyp duruyo uyuduğun zamanlarda. Uyuyamıyorsun. Reflü başlıyo sıcak basıyo. Koca göbekle ilişki de yaşayamıyorsun. Çatlak olmasın diye habire yağlan kremlen. En güzeli 5 aylıkken. Bulantı yok kilo daha artmamış çoo fazla. Mide rahat. Hareketler anca pıt pıt halde hissediliyor harika
Hahah dahada korktum gelecek aylardan şükredeyim bu aylara :)

Evet anneler neler hissediyorsunuz, mide bulantım az aç beklersem daha çok bulanıyor. Onun haricinde bir bulantı pek yok, göğüslerim çok sızlıyor. Birde kızlar sizdede oluyor mu vajinamda basınç hissi var, sanki aşağıdan dışarı doğru itekliyor gibi bir his, sürekli vajinamı sıkıyorum sanki düşecek gibi. Herhangi bir kanamam yok, progestan kullanıyorum zaten
Bulantı ates bastıktan sonra veya diş fırcaladıktan sonra geliyor
Gögüslerimdeki agrı gecti
Ara ara kasılmaların oluyor oda gazlada alakalı sanırım
Karnımda kilo vermeme ragmen dev gibi :(

Olmaz mı iki hafta adet olacağım diye bekledim. Hala daha ara ara kasıklarım agrıyor.

ah bende kasik agrim yuzunden baska bir hastaligim mi var acaba diye tutustum ama bati bekleyeyim dedim. Bazi gunler yatarken pozisyonumu dahi degistirtiyordu. Benim kasik agrisi, ovulasyon haftamda basladi. O zaman heyecanla bati bekleyeyim ben.

ah bende kasik agrim yuzunden baska bir hastaligim mi var acaba diye tutustum ama bati bekleyeyim dedim. Bazi gunler yatarken pozisyonumu dahi degistirtiyordu. Benim kasik agrisi, ovulasyon haftamda basladi. O zaman heyecanla bati bekleyeyim ben.
Şimdi çıktık doktordan. Sol tarafta hafif kanama alan var o yüzden agrın var dedi. Gebelik ilerledikçe vücut onu atar kötü bi şey değil dedi. Sende bir doktora görün istersen canım.

Şimdi çıktık doktordan. Sol tarafta hafif kanama alan var o yüzden agrın var dedi. Gebelik ilerledikçe vücut onu atar kötü bi şey değil dedi. Sende bir doktora görün istersen canım.

insallah sag salim kavusursunuz yavrunuzla ve en kisa surede de gecer kanama.:KK200: cok tesekkur ederim ilgine.:KK36: ben daha hamile olup olmadigimi da bilmiyorum, o yuzden bat eger gecerse 3-4 gun sonra gideyim diye dusunuyordum ama bir an once test mi yapsam o zaman? Bat 1 ya da 2 kaldi. (Floya gore 1 kaldi)
:KK64: :KK17:

insallah sag salim kavusursunuz yavrunuzla ve en kisa surede de gecer kanama.:KK200: cok tesekkur ederim ilgine.:KK36: ben daha hamile olup olmadigimi da bilmiyorum, o yuzden bat eger gecerse 3-4 gun sonra gideyim diye dusunuyordum ama bir an once test mi yapsam o zaman? Bat 1 ya da 2 kaldi. (Floya gore 1 kaldi)
Bence evde yap kurtul uzatıp strese girmenin gereği yok :)

Geçsin günün öyle yap bence

Evet anneler neler hissediyorsunuz, mide bulantım az aç beklersem daha çok bulanıyor. Onun haricinde bir bulantı pek yok, göğüslerim çok sızlıyor. Birde kızlar sizdede oluyor mu vajinamda basınç hissi var, sanki aşağıdan dışarı doğru itekliyor gibi bir his, sürekli vajinamı sıkıyorum sanki düşecek gibi. Herhangi bir kanamam yok, progestan kullanıyorum zaten
Benim dün bi midem kazındı ama yok böyle acıkmak ya sanki midemde bir makine çalışıyor kazı yapıyor. Yemek yedim hala daha geçmemişti sanki, birkaç saat içinde hafifledi
Bulantılar ara ara oluyor bi de halsizlik var hiç gücüm yok gibiyim
Durumlar böyle şimdilik hamd olsun :anneadayı:

Back