• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O bana da oliyor. Hormonlardan hep. Hatta değişik değişik rüyalar görüyorum her gece. Insan etkisinde kaliyor
Bende rüya yok öyle ates basması atesi ölcüyoruz bişey yok ben alev alev yanıyorum hissediyorum
Ne zaman keyfini sürdügümüz zamanlar gelecek merak icindeyim :)

4. Aydan itibaren çok keyifli. 6. Ayda göbüsler çıkar. En azindan bende oyle olmustu. Catlak yumurtali hamis giysileri giyeriz. Uzgunum ama gebeyken herkes usurken ben yanardim. Yanma hiç bitmemişti.
Yazdan acayip gozum korkuyor. Şimdiden hint elbisesi tarzı elbiseler baktım ama almadım daha.

4. Aydan itibaren çok keyifli. 6. Ayda göbüsler çıkar. En azindan bende oyle olmustu. Catlak yumurtali hamis giysileri giyeriz. Uzgunum ama gebeyken herkes usurken ben yanardim. Yanma hiç bitmemişti.
Yazdan acayip gozum korkuyor. Şimdiden hint elbisesi tarzı elbiseler baktım ama almadım daha.
Sıfır kilo aldım hatta bir kilo verdim ama göbegim gayet cıktı :(
İnanılmaz gaz sıkıntım var cözemedigim
Yazdan bende cok korkuyorum kötü bi döneme denk geldik malesef

valla benim göbeğim 4. ayda çıkar gibi hissediyorum şuan bile sanki 4 aylığım. akşamları acayip bi şişkinlik oluyor ama kilom aynı ilginc

Sıfır kilo aldım hatta bir kilo verdim ama göbegim gayet cıktı :KK43:
İnanılmaz gaz sıkıntım var cözemedigim
Yazdan bende cok korkuyorum kötü bi döneme denk geldik malesef
Bende de durum aynı merak etme. Bir kilo verdim ama göbüşün maşallahı var :anneadayı: gazdan ayrı resmen yağlandı göbeğim iyice :deli: gaz yapma ihtimali olan hiç bişey yemiyorum korkudan. Bebek büyümeden göbek büyüdü :olamaz::KK48:

Sevgiler anneler, size bir sey danismak istiyorum.
Bata 1 gun kala, sari akinti+gogus ucunda aci+ara ara sol kasik agrisi yasayip da hamile kaldigini ogrenenler oldu mu?

(Rutin adet belirtilerim de var. Ayrica yaklasik 16 gundur sol kasik agrim var)

Bende de durum aynı merak etme. Bir kilo verdim ama göbüşün maşallahı var :anneadayı: gazdan ayrı resmen yağlandı göbeğim iyice :deli: gaz yapma ihtimali olan hiç bişey yemiyorum korkudan. Bebek büyümeden göbek büyüdü :olamaz::KK48:
Ayy benim de belim kalınlaştı. Galiba bizim iç karnımız dar ve büyük göbekli olacağız ☺ kimisi 8 aylık benim kadar göbeği olmuyor. Yandık yandık:eek:

Bana ne yesem gaz yapıyor resmen hava yutuyorum
nane cayı ictim rahatlatmadı
Eşime masaj yaptırdım karnıma sırtıma yok
Bide normal göbekte değil tam hamile göbegi kıvamında tam ortada böyle:)

Bata 1 gun kala, sari akinti+gogus ucunda aci+ara ara sol kasik agrisi yasayip da hamile kaldigini ogrenenler oldu mu?

Bende bat zamanı hic bir belirti yoktu
Battan bir hafta sonra gögüslerde hassasiyet basladı ondan bir hafta sonrada kasık agrıları basladı
Adet agrılarıyla aynı belirtiler genelde

Canim senin o göbek tup bebek ilaclarindan. Geçen ocak ayında ben de oyleydim kilo aldim diye buyuk beden kıyafetler almıştım.
Şimdi 1 kilo aldım göbek tamamen yağ. Yani kendi kilom. Obur bisey oldum.

Evet anneler neler hissediyorsunuz, mide bulantım az aç beklersem daha çok bulanıyor. Onun haricinde bir bulantı pek yok, göğüslerim çok sızlıyor. Birde kızlar sizdede oluyor mu vajinamda basınç hissi var, sanki aşağıdan dışarı doğru itekliyor gibi bir his, sürekli vajinamı sıkıyorum sanki düşecek gibi. Herhangi bir kanamam yok, progestan kullanıyorum zaten

Valla dün aksam soyunup zemine yattım
Ateşimi ölcüyoruz bişey yok ama icten yanıyorum ne kötü bişey
Hani hamileliği seviyordu insanlar özlüyordu falan ne zormus
Ay yok valla ben hamileliği hiç özlememiştim. Ne rahat uyuyabiliyorsun ne rahat yiyebiliyorsun. Son aylar desen çocuk tekmeleyp duruyo uyuduğun zamanlarda. Uyuyamıyorsun. Reflü başlıyo sıcak basıyo. Koca göbekle ilişki de yaşayamıyorsun. Çatlak olmasın diye habire yağlan kremlen. En güzeli 5 aylıkken. Bulantı yok kilo daha artmamış çoo fazla. Mide rahat. Hareketler anca pıt pıt halde hissediliyor harika

Bu ben :)

Back