- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 41
O bana da oliyor. Hormonlardan hep. Hatta değişik değişik rüyalar görüyorum her gece. Insan etkisinde kaliyorBende buarada menapozlu gibi ates basmaları cok oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bana da oliyor. Hormonlardan hep. Hatta değişik değişik rüyalar görüyorum her gece. Insan etkisinde kaliyorBende buarada menapozlu gibi ates basmaları cok oluyor![]()
Bende rüya yok öyle ates basması atesi ölcüyoruz bişey yok ben alev alev yanıyorum hissediyorumO bana da oliyor. Hormonlardan hep. Hatta değişik değişik rüyalar görüyorum her gece. Insan etkisinde kaliyor
Sıfır kilo aldım hatta bir kilo verdim ama göbegim gayet cıktı4. Aydan itibaren çok keyifli. 6. Ayda göbüsler çıkar. En azindan bende oyle olmustu. Catlak yumurtali hamis giysileri giyeriz. Uzgunum ama gebeyken herkes usurken ben yanardim. Yanma hiç bitmemişti.
Yazdan acayip gozum korkuyor. Şimdiden hint elbisesi tarzı elbiseler baktım ama almadım daha.
valla benim göbeğim 4. ayda çıkar gibi hissediyorum şuan bile sanki 4 aylığım. akşamları acayip bi şişkinlik oluyor ama kilom aynı ilginc4. Aydan itibaren çok keyifli. 6. Ayda göbüsler çıkar. En azindan bende oyle olmustu. Catlak yumurtali hamis giysileri giyeriz. Uzgunum ama gebeyken herkes usurken ben yanardim. Yanma hiç bitmemişti.
Yazdan acayip gozum korkuyor. Şimdiden hint elbisesi tarzı elbiseler baktım ama almadım daha.
İkinci gebelik benim. İlki sezaryen. Büyük ihtimal erken alınır gidim mi yani :)))Oo sen ekim annesisin :)
Gitme gitme bende büyük ihtimal agustos annesi olurum ama buralarda takılıyorım :)İkinci gebelik benim. İlki sezaryen. Büyük ihtimal erken alınır gidim mi yani :)))
Bende de durum aynı merak etme. Bir kilo verdim ama göbüşün maşallahı varSıfır kilo aldım hatta bir kilo verdim ama göbegim gayet cıktı
İnanılmaz gaz sıkıntım var cözemedigim
Yazdan bende cok korkuyorum kötü bi döneme denk geldik malesef
Ayy benim de belim kalınlaştı. Galiba bizim iç karnımız dar ve büyük göbekli olacağız ☺ kimisi 8 aylık benim kadar göbeği olmuyor. Yandık yandıkBende de durum aynı merak etme. Bir kilo verdim ama göbüşün maşallahı vargazdan ayrı resmen yağlandı göbeğim iyice
gaz yapma ihtimali olan hiç bişey yemiyorum korkudan. Bebek büyümeden göbek büyüdü
![]()
Bana ne yesem gaz yapıyor resmen hava yutuyorumBende de durum aynı merak etme. Bir kilo verdim ama göbüşün maşallahı vargazdan ayrı resmen yağlandı göbeğim iyice
gaz yapma ihtimali olan hiç bişey yemiyorum korkudan. Bebek büyümeden göbek büyüdü
![]()
Of yaAyy benim de belim kalınlaştı. Galiba bizim iç karnımız dar ve büyük göbekli olacağız ☺ kimisi 8 aylık benim kadar göbeği olmuyor. Yandık yandık![]()
Bende bat zamanı hic bir belirti yoktuSevgiler anneler, size bir sey danismak istiyorum.
Bata 1 gun kala, sari akinti+gogus ucunda aci+ara ara sol kasik agrisi yasayip da hamile kaldigini ogrenenler oldu mu?
(Rutin adet belirtilerim de var. Ayrica yaklasik 16 gundur sol kasik agrim var)
Bende bat zamanı hic bir belirti yoktu
Battan bir hafta sonra gögüslerde hassasiyet basladı ondan bir hafta sonrada kasık agrıları basladı
Adet agrılarıyla aynı belirtiler genelde
Canim senin o göbek tup bebek ilaclarindan. Geçen ocak ayında ben de oyleydim kilo aldim diye buyuk beden kıyafetler almıştım.Bende de durum aynı merak etme. Bir kilo verdim ama göbüşün maşallahı vargazdan ayrı resmen yağlandı göbeğim iyice
![]()
Tesekkur ederim canm hayırlıaı ınsallahO da erkek ehehhe
Ay yok valla ben hamileliği hiç özlememiştim. Ne rahat uyuyabiliyorsun ne rahat yiyebiliyorsun. Son aylar desen çocuk tekmeleyp duruyo uyuduğun zamanlarda. Uyuyamıyorsun. Reflü başlıyo sıcak basıyo. Koca göbekle ilişki de yaşayamıyorsun. Çatlak olmasın diye habire yağlan kremlen. En güzeli 5 aylıkken. Bulantı yok kilo daha artmamış çoo fazla. Mide rahat. Hareketler anca pıt pıt halde hissediliyor harikaValla dün aksam soyunup zemine yattım
Ateşimi ölcüyoruz bişey yok ama icten yanıyorum ne kötü bişey
Hani hamileliği seviyordu insanlar özlüyordu falan ne zormus
Bu ben :)Sevgiler anneler, size bir sey danismak istiyorum.
Bata 1 gun kala, sari akinti+gogus ucunda aci+ara ara sol kasik agrisi yasayip da hamile kaldigini ogrenenler oldu mu?
(Rutin adet belirtilerim de var. Ayrica yaklasik 16 gundur sol kasik agrim var)