- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 173
arkadaşlar bana bir akıl verin... son adet tarihim 1 aralık normalde 8 haftalık olması gerekirken bugün ultrasonda 6 haftalık çıktı ve 192 mm geç döllenme muhtemelen dedi doktor....vajinal ultrasonla baktı ve bu haftada kalp atışı vajinalde duymam lazımdı dedi...perşembe tekrar bakalım duyamazsak kürtaj dedibeklemelimiyim ...başka doktoramı gitmeliyim...8. haftada kalp atışı duyanlar kürtaj kapısından dönenler olmuş....ne yapmalıyım çok üzgün ve karışığım
Geç döllenme olabilir adete göre gitme bence ultrasonda görünen doğrudur canım.
6 haftalıkken ayrıca kalp atışı duymamak çok normal ben gittim 6.hafta bitiyodu
bakarken daha ultrasona geçmeden kalp atışını duyamayabiliriz çok normal küçük dedi
aradı baktı çok az derinden duyduk ama 10 gün sonra daha da netleşir dedi öyle de oldu
rabbim sonunu hayır etsin bence de biraz daha bekle en azından aklında soru işareti
kalmaz ben 9.haftaya girdim geçen pazartesi tam olarak net duyduk yani.
Günaydın bayanlar. Benin de son adet tarihim 21 Aralık. Hesaplarıma göre 5+4, Henüz doktora gitmedim .Çarşamba günü için randevu aldım . Geçen hafta çok az açık pembe arkasından kahverengi akıntım oldu. Şehirdışında olduğum için telefon ile doktora ulaştım. Normal şeyler dedi. Çok şükür de geçti. Mide bulantısı falan hiç yok. Sadece göğüslerim acıyor. Sizlerde durum nasıl?
evet normal denilebiliyor sen yine de en kısa sürede kontrole git
herkesde belirtiler olmayabilir benim 2.gebeliğim ve aşırı derece mide bulantısı
yaşıyorum göğüslerim çok acıyor halsizlik baş dönmeleri falan felaket ama keşke olmasa
çok kötü bir durum.rabbim herkese hayırlısını versin inşallah.