• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hahah cok tatlısın :)
Tam bir pollyanna :)
Şimdi bizim stresten uzak durmamız lazım en güzeli böyle ufak şeylerden mutlu olmak ben seviyorum ya çocuklar evi dağıtsalarda hasta olmasınlar da ev toplanır diyorum zaten büyük oğullarım bana bırakmıyorlar sağolsunlar :)

Şimdi bizim stresten uzak durmamız lazım en güzeli böyle ufak şeylerden mutlu olmak ben seviyorum ya çocuklar evi dağıtsalarda hasta olmasınlar da ev toplanır diyorum zaten büyük oğullarım bana bırakmıyorlar sağolsunlar :)
Maşallah
Benimde eşim herşeyi yapıyor hoş yardımcı alıyorum haftada bir ama yinede bulasıktı camasırdı yemekti o yapar
Ama stres malesef işimde bile mevcut heleki istanbulda stressiz yasam yok malesef
Rabbim korusun evlatlarımızı :)

hastanenin sadece doğum fiyatı ne kadar? iyiymiş aslında ben bunu eşime söyledim sigorta şirketlerine güvensizliğini söyledi. aslında taksitle ödemiş oluyorsun bana avantajlı geliyor bidahaki gittiğimde bi fiyat alalım bakalım ne cıkarcaklar
sigorta şirketi olarak iki can sigortası yapan demir hayat sigorta var.. oda el değiştirmiş eylüle nolur bilmem dedi bi sigortacı tanıdığım.. bi sigorta şirketi daha vardı ondada istediğim hastane yoktu.. bide Allah korusun bi sebepten gebelik sonlanırsa kullanılan kadarını alıp geri iade yapıyolar.. fiyat konusuda tek doğum olarak bakıca muaneler filan 10 bini buluyordu biz oyle bi hesap yapmıştık muane ücretleri iki üçlü tarama vs..

Maşallah
Benimde eşim herşeyi yapıyor hoş yardımcı alıyorum haftada bir ama yinede bulasıktı camasırdı yemekti o yapar
Ama stres malesef işimde bile mevcut heleki istanbulda stressiz yasam yok malesef
Rabbim korusun evlatlarımızı :)
Evet İstanbul da yaşam zor maalesef bende İstanbul dayım avantajım evde olmak sanırım gerçi bu sabah 8 de kalktım kızımı çapa dişe götürdüm daha yeni eve gelebildim bir yese gidince bütün gün gidiyor maalesef amin inşallah canım Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun inşallah

Gerçi Türkiye'nin en büyük araştırma hastanelerinden biri babamı yok yere bıçak altına yatıracaktı. Prostatı olmayan adamı acil ameliyat edeceklerdi. Biz başka doktor arayışlarına geçmeseydik boş yere ameliyat olacaktı. Ne devlete, ne özele güvenimiz kalmadı. İnsanlari küçük bir şey için ameliyat edip, sigortadan para alıyorlarmış. Allah yüreklerine merhamet versin.

Canım o dediğini ben bundan 3ay önce yaşadım.95 yaşında eşimin anneanesi ölüm arefesindeyken yemez içmez oldu diye kayınvalidem çok üzüldü en azında burnundan mama ile beslensin diye izmir in en iyi üniv. hastanesine götürdük. Kv yalnız olduğunu görünce acil ameliyt şart bağırsakları düğümlenmiş 100/1 ihtimalle yaşayabilir demişler. Kv. benm çocuklarım gelicek bekleyelim demiş. Neyse eşim ve görümcem gidiyorlar onları baya ikna etmişler. Bu arada anneanenin bilinci yerinde hala ve hastaneye yatmak istemiyordu.Neyse yanlarına bende gittim 95 yaşındaki kadını amelyat olmasının mantığı yoktu bende bunu savundum snra herkes itiraz etti 1 ihtimal için canını yaktırmaya değmezdi ki anesteziyi verdikleri anda hayatını kaybedebilirdi. Kv. doktora evde Kuran ı kitabı ile vefat etsin, masada kalmasını istemiyorum dedi. Doktor hkaret etti malı mülkü için vs... gibisinden ölmesini istiyosunuz dedi (anneane yeşilkartlı) Savcılık karar verir siz vermezsiniz dedi , savcı gelcek cart curt oyaladı hep ikna çabalarındalar... Nöbetçi savcı ile görüşmeden ben bu kadını size vermem dedim , gelin alın biz vermiyoruz dedi ( hastayı kaçırmamızı isteyip bizi suçlu durumuna düşürecekti) Nasıl içeri yatırdıysanız vericeksiniz diye carladım , görümcem atladı tv da görüyoruz doktorları dövüyorlar bnce çok haklılarmış , senin gibiler hakediyor dedi. Yürüyün dedim savcılğa gidiyoruz. Gittik savcı evine gitmiş polis ile görüştük yok öyle bişey vs.. söyledi. Sonra polis zoru ile aldık hastamızı inanabiliyor musun daha arada neler neler yaşattılar bize ... Sırf para alabilmekk için kadını açıp kapatıcaklardı ya. Daha nelerini gördümmm...O yüzden doktorlara güvenemiyorum, dediğin gibi allah iyileri, vicdanlıları ile karşılaştırsın.

Evet İstanbul da yaşam zor maalesef bende İstanbul dayım avantajım evde olmak sanırım gerçi bu sabah 8 de kalktım kızımı çapa dişe götürdüm daha yeni eve gelebildim bir yese gidince bütün gün gidiyor maalesef amin inşallah canım Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun inşallah
Senin 4. Gebelik miydi ?

6-7-8. haftadaki ultrason görüntüsünde bebek kesenin sağında veya sağına yakınsa kız, solunda veya soluna yakınsa erkek :) bakın bakalım merak ettm
IMG_20190126_183838.jpg

kızlar 6-7-8. hafta ultrason görüntüsünde bebeğin kesedeki konumuna göre de cinsiyet tahmini oluyor :) bende kız çıkıyor bakalım doğru mu
Ay çok heyecanlı :)
bu kese yuvarlaksa kız
Fasulye gibi ise erkek denilmişti baktım
Biri kız biri erkek çıkmkştı
Şimdide ilginç şekilde yuvarlak kesedeki bebek sağda
Fasulye gibi olan kesedeki bebek solda
Yani ikiside tuttuuu
Hayırlsı olsun ilginçmiş:)

Ay çok heyecanlı :)
bu kese yuvarlaksa kız
Fasulye gibi ise erkek denilmişti baktım
Biri kız biri erkek çıkmkştı