• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy ne doktorlar var cidden ya ! Biraz önce arkadaşım ile görüştüm , kendisi 2 yıl önce bu gittiğim doktorda doğum yapmış memnun kalmış , snra kime tavsiye ettiyse hep aynı şeyleri duyuyorum herkes bu şekilde olması imkansız ben bunun altında art niyet arıyorum o zaman dedi. Benden önce 3/5 arkadaşı da gitmiş , iç kanaman var düşük riskin var 1 hafta geriden geliyor o yüzden kalbini dinletemem herkese aynı şeyi diyip gönderiyormuş... Yani şimdi git kalbini dinlemek için tekrar para öde demek gibi bişey, hemen bırakıyorsun bu kadarı tesadüf olamaz dedi.
ayyy ne iğrenç doktorlar var ya , birazcık vicdan olur ya yemin ediyorum bunun gibilerden çok sıkıldım.

Ayyy ne doktorlar var cidden ya ! Biraz önce arkadaşım ile görüştüm , kendisi 2 yıl önce bu gittiğim doktorda doğum yapmış memnun kalmış , snra kime tavsiye ettiyse hep aynı şeyleri duyuyorum herkes bu şekilde olması imkansız ben bunun altında art niyet arıyorum o zaman dedi. Benden önce 3/5 arkadaşı da gitmiş , iç kanaman var düşük riskin var 1 hafta geriden geliyor o yüzden kalbini dinletemem herkese aynı şeyi diyip gönderiyormuş... Yani şimdi git kalbini dinlemek için tekrar para öde demek gibi bişey, hemen bırakıyorsun bu kadarı tesadüf olamaz dedi.
ayyy ne iğrenç doktorlar var ya , birazcık vicdan olur ya yemin ediyorum bunun gibilerden çok sıkıldım.
Allahından bulsunlar
Üc kurus para icin Üzüyorlar insanları yok yere

Dünyanın çivisi çıktı artık. Hiçbir şeye şaşırmıyorum. Allah bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın.

Kızlar ikili testlerinizi özelde mi devlette mi yaptıracaksınız? Yada devlet yapıyor mu? O kadar güvenilir olmayan insan eline kaldık ki, özel de yaptırınca sanki ekstra paralar için sorun çıkartırlar diye düşünür oldum.

arkadaşlar bekliyicem heralde ama her kafadan da ayrı ses çıkıyor herkes farklı bişe diyor....keseyi kaçıncı haftada gördünüz , kalp atışını ne zaman ve kese kaç mm iken duydunuz öndeki arkadaşlar yazabilir mi?...doktor 19mm kesede kalp atışını vajinalde duymamız gerekirdi dedi...
arkadaşım ki 16,5kese boyutu 5+1 haftasında sadece keseyi gördü karından ultrasonla ve sat tarihine göre 3 hafta geç döllenmeydi.
benim sata göre 7+1 olması gerekirken 6+1 göründü ultrasonda. vajinal ultrasonla kalp atışını duydum. kese boyutuyla ilgili tek bişey söyledi normal dedi o yüzden boyutunu bilmiyorum
inşallah senin için faydalı olmuştur. Allah yardımcın olsun.. inşallah sağlıkla alırsın kucağına..

Gerçi Türkiye'nin en büyük araştırma hastanelerinden biri babamı yok yere bıçak altına yatıracaktı. Prostatı olmayan adamı acil ameliyat edeceklerdi. Biz başka doktor arayışlarına geçmeseydik boş yere ameliyat olacaktı. Ne devlete, ne özele güvenimiz kalmadı. İnsanlari küçük bir şey için ameliyat edip, sigortadan para alıyorlarmış. Allah yüreklerine merhamet versin.

Kızlar ikili testlerinizi özelde mi devlette mi yaptıracaksınız? Yada devlet yapıyor mu? O kadar güvenilir olmayan insan eline kaldık ki, özel de yaptırınca sanki ekstra paralar için sorun çıkartırlar diye düşünür oldum.
ben doğum paketi aldım hastaneden, paket içinde ikili ve üçlü tarama var.

Bir sorun olmadığı sürece çok sık gitmeyi düşünmüyorum.Ben açıkçası 3.yu normal istiyorum ilk ikisi sezeryan oldu malesef ve çocuklarımın ikiside allerjik.dogdujlarindan beri hastane yollarını arşınladık.hep sezeryana buldum sucu o yüzden bunda şansımı denemek hiç olmazsa sancimin başlamasını beklemek istiyorum.

Amacim eğer sıkıntılı bir süreç geçirmez isem şimdiden özele para dökmektense 20 haftadan sonra doğum eğitimi almak

ay bunu merak ediyordum bende. sigorta şirketiyle anlaşmalı mı? ne kadara aldınız paketi ve içinde neler var? cidden avantajlı mı? çok sordum:bicak:
ben sigorta şirketlerinede baktım fakat istediğim hastaneleri kapsamıyordu o yüzden vazgeçtim. hastanenin doğum paketinde 10 muane var ki dr ile görüstüğümde 10 gecerse kayıtsız alırım para ödetmem dedi. sınırsız nts.. ikili tarama üçlü tarama, gebelik boyunca gerekli olan tüm kan tahlilleri vs hersey dahil.. sadece ayrıntılı ultrason dahil değil. onun için ayrı bi uzmanlık gerekmiş o yüzden yok.. ayrıntılı dışında hiç bişeye para ödemeden yapıcam inş.. 6750 tl ye anlaştım

Benim özel sigortam var ordan karsılatacagım da 12. Haftada yapılcak değil mi
Doktor gelecek ay geldiginde istersen yapıcaz gibi bişey dedi diye hatırlıyorum

Benim özel sigortam var ordan karsılatacagım da 12. Haftada yapılcak değil mi
Doktor gelecek ay geldiginde istersen yapıcaz gibi bişey dedi diye hatırlıyorum
Canım 11 ve 14 haftalar arasında yapılıyor. 1 ay sonra gideceğin icin vaktinde gitmiş olacaksın insallah.

Canım 11 ve 14 haftalar arasında yapılıyor. 1 ay sonra gideceğin icin vaktinde gitmiş olacaksın insallah.
İnşallah
Peki yaptırmak zorunlu mu sanırım down sendromu icin yapılıyor yapılsada değişecek bi durum değil sonucta
Kafamda deli sorular

Back