• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın bayanlar. Benin de son adet tarihim 21 Aralık. Hesaplarıma göre 5+4, Henüz doktora gitmedim .Çarşamba günü için randevu aldım . Geçen hafta çok az açık pembe arkasından kahverengi akıntım oldu. Şehirdışında olduğum için telefon ile doktora ulaştım. Normal şeyler dedi. Çok şükür de geçti. Mide bulantısı falan hiç yok. Sadece göğüslerim acıyor. Sizlerde durum nasıl?

arkadaşlar bana bir akıl verin... son adet tarihim 1 aralık normalde 8 haftalık olması gerekirken bugün ultrasonda 6 haftalık çıktı ve 192 mm geç döllenme muhtemelen dedi doktor....vajinal ultrasonla baktı ve bu haftada kalp atışı vajinalde duymam lazımdı dedi...perşembe tekrar bakalım duyamazsak kürtaj dedibeklemelimiyim ...başka doktoramı gitmeliyim...8. haftada kalp atışı duyanlar kürtaj kapısından dönenler olmuş....ne yapmalıyım çok üzgün ve karışığım
Bence kesinlikle başka dr git. aynısı benim arkadaşımın başına geldi 3 hafta geç döllenmeydi sat a göre bu olabilecek bişey

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm
Ama inşallah 10 gün sonra gittiğinde her şey yolundadır , sağlıklı sıhhatli kavuşursun bebişine...
seni üzmemek için sormak istemedim aslında ama duramadım yazmadan
6+0 ya doktora göre bebişi gördü dimi dr ?
Ben gittiğimde 7+2 olması gerekirken kese 6+1 büyüklüğünde ama bebiş yoktu
%80 bu saatten sonra bi gelişme olmaz dedi
Ben yine de bi Ümit bekliyorum
Rabbim hayırlısını versin inşallah ...
Eğer bebişi görüp kalp atımını görmeseydi daha umutlu olurdum da, şimdi dua edip bekliyorum sadece ...
İnşallah bebişini görürsün canım benim ya sıkma canını sende :dua:
Doktor benim bebişi gördü , kalbi de atıyormuş, ama 1 hafta geriden geliyor geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle dedi.

Cnm içtiğinle fitil olarak kullandığın aynısı. Farklı progestan diil ztn. Atıver içine gitsin
200 mg yazmış doktor dün farkettim , dediğin gibi dün akşam 2 tane salladım bugün daha rahatım çok şükür ama , sol bacağım ağrı yapmaya başladı hapla bağlantısı olduğunu düşünüyorum haftasonu doktora söyleyim bakalım

Günaydınlaaaar internetten aldığım cinsiyetle alakalı nine bilgilerini yazıyorum buraya eğlenelim azıcık
  • Eğer kokular hoş geliyor ve tadı yoğun yemeklere aşeriyorsanız, bu erkek bebeğinizin olacağına işarettir. Sürekli tatlı aşeriyorsanız, kız bebek daha muhtemeldir.
  • Kız annesi olacak hamile kadının hamilelik boyunca daha da güzelleşeceği öngörülür. Yüzü daha parlak ve dolu olur. Ancak eğer ki yüzünüzde noktacıklar, sivilce ya da kuruluk hissederseniz, bu erkek olacağına işaret eder.
  • Ninelerimizin metodlarından bir başkası da şunu söyler: hamilelik boyunca eğer hamile kadın daha belirgin semptomlar gösteriyorsa bu kız bebeğin işaretçisidir.
  • Hamile kadının göbeğine damlatılan birkaç damla yağ da bebeğin cinsiyetini belirleme de kullanılabilir. Eğer ki yağ göbekten aşağıya hızlı bir biçimde iniyorsa, bu bebeğin erkek olacağını söyler.
  • Bir başka cinsiyet tahmin yöntemi ise kalp alış hızınızdır. Eğer bir dakika içerisinde 140’dan fazla atıyorsa bu sizin kız bebek annesi olacağınızı söyler.

arkadaşlar bekliyicem heralde ama her kafadan da ayrı ses çıkıyor herkes farklı bişe diyor....keseyi kaçıncı haftada gördünüz , kalp atışını ne zaman ve kese kaç mm iken duydunuz öndeki arkadaşlar yazabilir mi?...doktor 19mm kesede kalp atışını vajinalde duymamız gerekirdi dedi...

Günaydınlaaaar internetten aldığım cinsiyetle alakalı nine bilgilerini yazıyorum buraya eğlenelim azıcık
  • Eğer kokular hoş geliyor ve tadı yoğun yemeklere aşeriyorsanız, bu erkek bebeğinizin olacağına işarettir. Sürekli tatlı aşeriyorsanız, kız bebek daha muhtemeldir.
  • Kız annesi olacak hamile kadının hamilelik boyunca daha da güzelleşeceği öngörülür. Yüzü daha parlak ve dolu olur. Ancak eğer ki yüzünüzde noktacıklar, sivilce ya da kuruluk hissederseniz, bu erkek olacağına işaret eder.
  • Ninelerimizin metodlarından bir başkası da şunu söyler: hamilelik boyunca eğer hamile kadın daha belirgin semptomlar gösteriyorsa bu kız bebeğin işaretçisidir.
  • Hamile kadının göbeğine damlatılan birkaç damla yağ da bebeğin cinsiyetini belirleme de kullanılabilir. Eğer ki yağ göbekten aşağıya hızlı bir biçimde iniyorsa, bu bebeğin erkek olacağını söyler.
  • Bir başka cinsiyet tahmin yöntemi ise kalp alış hızınızdır. Eğer bir dakika içerisinde 140’dan fazla atıyorsa bu sizin kız bebek annesi olacağınızı söyler.
Bizde de kız bebek annesinin güzelliğinden alır o yüzden anne çirkinleşir derler:KK15:

Cinsiyet tahmini konusunda birşey daha öğrendim bugün. Gerçek mi değil mi bilinmez tabi ki ama diyorlar ki kese yuvarlaksa kız, fasülye şeklindeyse erkek olurmuş. 2. bebişi olanlar eski ultrason çıktılarına bir baksın derim. :KK59:
Kaybettiğim bebeğimde kese fasülye gibiydi bu yusyuvarlak. Kızımda neydi acaba haftasonu evime gidince bakayım ama sanki yuvarlaktı

Ben dünyne gördüm keseyi hemen baktım fasülye şeklinde ama daha öğrenmeme çook var öğrenince yazarım doğru çıktı diye :)

kızlar 6-7-8. hafta ultrason görüntüsünde bebeğin kesedeki konumuna göre de cinsiyet tahmini oluyor :) bende kız çıkıyor bakalım doğru mu

Canım gaz yapan yiyeceklerden uzak dur birde yemek yerken sıvı tüketmemeye çalış papatya çayı da gaza iyi geliyor bir fincan içebilirsin bebişe zararı yok diye biliyorum aklıma bunlar geliyor
Antibiyotik ve serumlar sisirdi resmen kilomda oynama yok ama karnım sanki 9aylık :(

Back