Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gaz yapan yiyeceklerden uzak dur birde yemek yerken sıvı tüketmemeye çalış papatya çayı da gaza iyi geliyor bir fincan içebilirsin bebişe zararı yok diye biliyorum aklıma bunlar geliyorGaz icin önerisi olan var mı
Kuzum aralıksa kız ocaksa erkekDoğum tarihim 31.07.1991
Sat 12 Aralık
30aralık yada 4 Ocak kaldım gbi düşünüyorum
Aralık kız ocak erkek tatlımCanım banada bakarmısın yaş 33 aralık ve ocak bakabilirmisin
ErkekBana da bakar mısınız. Döllenme Aralık yaş 28
O da erkek ehehheYas 29
Kız çıktı
Hayırlısı canım iki oğlum bir kızım var sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun oğlu kızı hayırlısı artık teşekkürler canımAralık kız ocak erkek tatlım
Yaş 32 aralik ve ocakGebe kaldığın yaş ve yumurtladığın ay
İkisi de kızYaş 32 aralik ve ocak
9 la 12. Hafta arasinda usg goruntusunde belli oluyor biliyorumCinsiyet tahmini konusunda birşey daha öğrendim bugün. Gerçek mi değil mi bilinmez tabi ki ama diyorlar ki kese yuvarlaksa kız, fasülye şeklindeyse erkek olurmuş. 2. bebişi olanlar eski ultrason çıktılarına bir baksın derim.
Kızlar günaydın herkese . Cumartesi doktora gittim 6+6 olmam gerekirken 5+5 dedi doktor geç döllenmiş olabilir dedi. İçimde bir de kanama gördü bebeği etkileyecek yerde değil ama her ihtimale karşı progeston yazıyorum dedi. 15 gün snra gelin kalp atışı dinleteyim dedi ama üzüldüm açıkçası
2 gündür progeston içiyorum ama yolda yürüyemeyecek hale geliyorum , kafam güzel oluyor en son alkol kullandığımda böyle hissetmiştim bir de mide bulantısı yapıyor hemen uyuyup kalıyorum. Çalıştığım için sabahları içmem mümkün değil sadece yatarken alıcam , inşallah bebişimi kaybetmem
inşallah yaaa . Aslında doktorlara da güvenemiyorum ben kalp atışını da duyabilmek için bekledim , özel olduğu için 15 gün snra bir daha çağırması ücret ödeyelim diye düşünmüyor değilim açıkçası , bnde özel hastanede çalıştım neler neler dönüyor. Çünkü ben kasımda sonundaki yumurtlamamda hamile kaldım üstüne regli gördüm o 2 haftayı saymıyorum 7+1 olmam gerekiyor ama doktora göre 6+0 bugün itibari ile... Bilmiyorum kafam karıştı o kadar iğrenç doktorlarla karşılaştım ki sanırım güvenimi kırmışlar.
Aaa benimki yusyuvarlak haydeeeeCinsiyet tahmini konusunda birşey daha öğrendim bugün. Gerçek mi değil mi bilinmez tabi ki ama diyorlar ki kese yuvarlaksa kız, fasülye şeklindeyse erkek olurmuş. 2. bebişi olanlar eski ultrason çıktılarına bir baksın derim.
Insaaallah hayirla kavusuruz canim dualarım seninleTakvimde ultrasonda bebeğinizin ağız burun ve dudaklarını görebiliyorsunuz demiş , ama biz bebeği bile göremedik
Neden bir hafta bekle dedi ki o zaman
Kafam çok karışık
Bu bebeği çok istemiştim beklemiştim ve bu ay olacağına hep inanmıştım hep ben hamileyim gözüyle bakmıştım kendime belli olmadan bile .. şimdi de içimden bir ses bebeğim benimle diyor
Bana dua edin anneler
Hamilenin duası kabul olurmuş
Gör bak mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim. Bu bebeği hakkında hayırlı kılsın ve bir sonraki muayene gününde hayırlı haberler almayı nasip etsin sana. Dualarım seninle arkadaşımTakvimde ultrasonda bebeğinizin ağız burun ve dudaklarını görebiliyorsunuz demiş , ama biz bebeği bile göremedik
Neden bir hafta bekle dedi ki o zaman
Kafam çok karışık
Bu bebeği çok istemiştim beklemiştim ve bu ay olacağına hep inanmıştım hep ben hamileyim gözüyle bakmıştım kendime belli olmadan bile .. şimdi de içimden bir ses bebeğim benimle diyor
Bana dua edin anneler
Hamilenin duası kabul olurmuş