• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benim de bugün kasık ağrım oldu bir hayli gecti ama korkuttu baya. Doktorun tavsiyesi üzerine magnezyum aldım

Cinsiyet tahmini konusunda birşey daha öğrendim bugün. Gerçek mi değil mi bilinmez tabi ki ama diyorlar ki kese yuvarlaksa kız, fasülye şeklindeyse erkek olurmuş. 2. bebişi olanlar eski ultrason çıktılarına bir baksın derim. :KK59:

Cinsiyet tahmini konusunda birşey daha öğrendim bugün. Gerçek mi değil mi bilinmez tabi ki ama diyorlar ki kese yuvarlaksa kız, fasülye şeklindeyse erkek olurmuş. 2. bebişi olanlar eski ultrason çıktılarına bir baksın derim. :KK59:
9 la 12. Hafta arasinda usg goruntusunde belli oluyor biliyorum

Kızlar günaydın herkese . Cumartesi doktora gittim 6+6 olmam gerekirken 5+5 dedi doktor geç döllenmiş olabilir dedi. İçimde bir de kanama gördü bebeği etkileyecek yerde değil ama her ihtimale karşı progeston yazıyorum dedi. 15 gün snra gelin kalp atışı dinleteyim dedi ama üzüldüm açıkçası :KK43:
2 gündür progeston içiyorum ama yolda yürüyemeyecek hale geliyorum , kafam güzel oluyor en son alkol kullandığımda böyle hissetmiştim bir de mide bulantısı yapıyor hemen uyuyup kalıyorum. Çalıştığım için sabahları içmem mümkün değil sadece yatarken alıcam , inşallah bebişimi kaybetmem :KK43:

:KK200: inşallah yaaa o_O. Aslında doktorlara da güvenemiyorum ben kalp atışını da duyabilmek için bekledim , özel olduğu için 15 gün snra bir daha çağırması ücret ödeyelim diye düşünmüyor değilim açıkçası , bnde özel hastanede çalıştım neler neler dönüyor. Çünkü ben kasımda sonundaki yumurtlamamda hamile kaldım üstüne regli gördüm o 2 haftayı saymıyorum 7+1 olmam gerekiyor ama doktora göre 6+0 bugün itibari ile... Bilmiyorum kafam karıştı o kadar iğrenç doktorlarla karşılaştım ki sanırım güvenimi kırmışlar.:KK62:

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm
Ama inşallah 10 gün sonra gittiğinde her şey yolundadır , sağlıklı sıhhatli kavuşursun bebişine...
seni üzmemek için sormak istemedim aslında ama duramadım yazmadan
6+0 ya doktora göre bebişi gördü dimi dr ?
Ben gittiğimde 7+2 olması gerekirken kese 6+1 büyüklüğünde ama bebiş yoktu
%80 bu saatten sonra bi gelişme olmaz dedi
Ben yine de bi Ümit bekliyorum
Rabbim hayırlısını versin inşallah ...
Eğer bebişi görüp kalp atımını görmeseydi daha umutlu olurdum da, şimdi dua edip bekliyorum sadece ...

Takvimde ultrasonda bebeğinizin ağız burun ve dudaklarını görebiliyorsunuz demiş , ama biz bebeği bile göremedik :KK12:
Neden bir hafta bekle dedi ki o zaman
Kafam çok karışık
Bu bebeği çok istemiştim beklemiştim ve bu ay olacağına hep inanmıştım hep ben hamileyim gözüyle bakmıştım kendime belli olmadan bile .. şimdi de içimden bir ses bebeğim benimle diyor
Bana dua edin anneler
Hamilenin duası kabul olurmuş

Bi yandan da 2 gr lık bebek ultrasonda görünmemiştir belki o an diyorum
Hiç su içmedim o gün
Muayeneye girmeden hemen öncede WC ye gittim , çok zayıf da değilim (78)
Ne güzel Ümit veriyorum dimi kendi kendime .....

Aaa benimki yusyuvarlak haydeeee

Takvimde ultrasonda bebeğinizin ağız burun ve dudaklarını görebiliyorsunuz demiş , ama biz bebeği bile göremedik :KK12:
Kafam çok karışık
Bu bebeği çok istemiştim beklemiştim ve bu ay olacağına hep inanmıştım hep ben hamileyim gözüyle bakmıştım kendime belli olmadan bile .. şimdi de içimden bir ses bebeğim benimle diyor
Bana dua edin anneler
Insaaallah hayirla kavusuruz canim dualarım seninle

Kafam çok karışık
Bana dua edin anneler
Gör bak mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim. Bu bebeği hakkında hayırlı kılsın ve bir sonraki muayene gününde hayırlı haberler almayı nasip etsin sana. Dualarım seninle arkadaşım:dua:

Back