• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallab sağlıkla kucağına alırsın canım, inşallah hepimiz alırız. Benim ilk gebeliğim, 1 yıldır uğraşıyordum. 6+5'teyim.
İnşallah hep birlikte kavusuruz yavrularimiza :anneadayı:kucaklarimiz boş kalmaz :emir_bebek: inşallah Allah'ım her isteyeni geri çevirme bizi evlatla sinama güzel rabbim

Arkadşlar bende bugün sonucumu aldım aile hekiminden persembe günü adetim 10 gün geçtiğinde yaptırmıştım sonuç 4.7 çıkmış tam sınırda yarın tekrarla kan testini dedi yarın 15. Gün olucak

Ve bugün sabahtan beri çok kasık ağrım var sanki heran adet olucakmışım gibi

arkadaşlar bana bir akıl verin... son adet tarihim 1 aralık normalde 8 haftalık olması gerekirken bugün ultrasonda 6 haftalık çıktı ve 192 mm geç döllenme muhtemelen dedi doktor....vajinal ultrasonla baktı ve bu haftada kalp atışı vajinalde duymam lazımdı dedi...perşembe tekrar bakalım duyamazsak kürtaj dedibeklemelimiyim ...başka doktoramı gitmeliyim...8. haftada kalp atışı duyanlar kürtaj kapısından dönenler olmuş....ne yapmalıyım çok üzgün ve karışığım
Bekle cnm baska dr git belki usg cihazi bozuktur hemende kalp atisi alamiyorum hoop kurtaj demek kolaylarina gelio bi kac dr gorun bakalim yoksada Allahtan dersin tek dr bagimli kalma

Ve bugün sabahtan beri çok kasık ağrım var sanki heran adet olucakmışım gibi
Benimde öyleydi gebe olduğumu bilmiyordum adet sancısı diye adet olmayı bekliyordum. Hala Kasık agrım oluyor. Kızım kucak çok istiyor. Suan ki kasık agrısını da ona bağlıyorum

Kızlar günaydın herkese . Cumartesi doktora gittim 6+6 olmam gerekirken 5+5 dedi doktor geç döllenmiş olabilir dedi. İçimde bir de kanama gördü bebeği etkileyecek yerde değil ama her ihtimale karşı progeston yazıyorum dedi. 15 gün snra gelin kalp atışı dinleteyim dedi ama üzüldüm açıkçası :KK43:
2 gündür progeston içiyorum ama yolda yürüyemeyecek hale geliyorum , kafam güzel oluyor en son alkol kullandığımda böyle hissetmiştim bir de mide bulantısı yapıyor hemen uyuyup kalıyorum. Çalıştığım için sabahları içmem mümkün değil sadece yatarken alıcam , inşallah bebişimi kaybetmem :KK43:
Cnm vajinal al sende içmene gerek yok illa hem daha etkili hem de yan etkisini hissetmiyorsun doktoruna sor istersen ben öyle kullanıyorım. İçmeni asla tavsiye etmem ztn demişti doktorum

Çok teşekkürler herkese cevapları için valla içimi rahatlattınız .
Bende bu hafta fitil şeklinde isteyeceğim doktordan bakalım , yan etkileri gerçktn çok fazla ...
Cnm içtiğinle fitil olarak kullandığın aynısı. Farklı progestan diil ztn. Atıver içine gitsin

İlk hamileliğimde 9. Haftada sonlandı 6. Haftadan sonra kalbi durmuş zorunlu kürtaj oldum ve şimdi tekrar hamileyim 4+4 de vajinal olarak kese 0,49 cm göründü 10 gun sonra gel dedi Dr folattronun yanında bebe aspirini içiyorum 6+1 oldu bugün yarın dr kontrolü var inşallah bir sıkıntı yoktur hep aklımda hiç çıkmıyor benim için de dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için insallah kalp atışını duyariz ❤️
İnşallah canım birbirimize dua edelim bolca. Bende ilk muayeneme gidicem yarın sabah inslalh güzel haberleri paylaşmakta nasip olur burdan. Benimde hiç aklımdan çıkmıyor valla yarın bu saatleri şöyle hayırlısıyla güzel bı haberle görürüz insallah

Sakın kürtaj olmayın, bu doktorlar saçmalıyorlar iyice. Benim normalde 8 haftalık olması lazım ama geç döllenme mi oldu noldu anlamadım, 5 hafta gibi görünüyor şimdi. Gayet de normal bence, beklerim nolcak

Arkadaşlar bende en son 15 Aralık'ta adet oldum ve bidaha olmadım normalde de pkodan dolayı düzensiz adetim bunlar yaptığım testler Perşembe akşamı kan verdim ama aksilikler den gidip sonucu alamadım yarın gidip sonucu ögrenicem nasipse sizce testlere göre varmıdır
bana da hamileşiniz gibi geldi hayirlisi

Kızlar bide bende aşırı şişkinlik olustu özellikle antibiyotik kullanmaya basladıktan sonra şiş geziyorum resmen
Gaz yapmayan yiyecek fikirleriniz var mı :KK43:
Bende inanılmaz şiştim sürekli gaz var ayaklarımda sisti
Arkadaşlar Benim kesem büyümemiş kalp atımı da 90 çok yavaş yakında kürtaj olcam heralde çok üzgünüm
hayırlısı ama hemen ümidini yitirme hayırlısı olsun insallaj

Benimde öyleydi gebe olduğumu bilmiyordum adet sancısı diye adet olmayı bekliyordum. Hala Kasık agrım oluyor. Kızım kucak çok istiyor. Suan ki kasık agrısını da ona bağlıyorum
Sabahtan beri vardı agrı ama 1 saattir geçti beni asıl degerin 4.7 çıkması tedirgin ediyor ya kimyasal gebelik falansa diye yarın saat 5 te randevum bakalım ne olacak

Back