• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilmiyorum. Ilk 3 ay duymuyoruz görüyoruz dedi doktorum. Ses dalgası bisey mi yapıyor bilmiyorum. Ilk gebeligimde başka bir doktor dinletmisti.
Şimdiki doktorum da devam etmişti takiplere ve doktoruma cok guveniyorum
Kalp sesini duymak için bir ısı gönderiliyormuş diye okumuştum. O ısı zarar verebilirmiş.

Kızlaaar bugün ikiz oldugunu ögrendim heyecani atamadim hala ama eminde olamiyorum baska doktora gitmeden var mi ikiz bekleyen. 7+2 de bisey dememisti kendi doktorum. 8. Haftada baska doktor ikiz dedi. Dogrudur degilmi

Harika haber canım sağlıkla gelsinler inşallah :)

Yok onemli degil bayan yanlis kelime kullanmis sizde farkli anlamis anlamissiniz bosverin kalp kirmaya deymez yaptimiz her stres bebisleri etkiliyor o yuzden gerginlige gerek yok saglikli bebisler gelsinde herkes bildigi dogrulari yapsin hamile kalmadan once her gordum hamileye sigara icme diye kiziyordum Rabbim affetsin simdi ben iciyorum :sinirli: tam sopaligim umarim anlatabilmisimdir:KK48:
Amerikada kadınlar uyusturucu kullanıp doguruyor tüm yemekleri paketli gıda konserve üstüne birşey olmuyor
İngilterede neredeyse her aksam saraplarını icip doguruyorlar bişey olmuyor
Bi arkadasım hamileligi süresince neredeyse günde iki paket içerek girdi doguma nutopu gibi cocugu var
Cok takıntılı olmamak gerekir diye düşünüyorum korktuğu basına geliyor insanın
Yine de nispeten azaltırsınız belki ilerde :)

Amerikada kadınlar uyusturucu kullanıp doguruyor tüm yemekleri paketli gıda konserve üstüne birşey olmuyor
İngilterede neredeyse her aksam saraplarını icip doguruyorlar bişey olmuyor
Bi arkadasım hamileligi süresince neredeyse günde iki paket içerek girdi doguma nutopu gibi cocugu var
Cok takıntılı olmamak gerekir diye düşünüyorum korktuğu basına geliyor insanın
Yine de nispeten azaltırsınız belki ilerde :)

Evet benim bir arkadasim da hamileligi boyunca sigara icti ve cocugu otizmli. Direk bir baglanti olmayabilir ama olabilir de. Bence birbirimizi guzel seylere sevketmeliyiz.

Evet benim bir arkadasim da hamileligi boyunca sigara icti ve cocugu otizmli. Direk bir baglanti olmayabilir ama olabilir de. Bence birbirimizi guzel seylere sevketmeliyiz.
:D :D :D
Siz iyimisiniz ??
He ben uyusturucuya sevk ettim dogru :D
Zaten burda kimsenin beyni yok yaşlarda on ben amerikalı yapıyo dedim diye hop hemen uygulayacak Haklısınız :D

Dünden beridir muhabbetlere böyle gereksiz müdahil olmak yerine kendi yasadıklarınızı yediginizi ictiginizi doktorunuzun tavsiyelerini vs yazsanız belki gercekten insanlar bişeye sevk olur

Günaydın hamişler
Ben dün malesef bolca sigara icilen bir ortamda saatlerimi gecirdim ve vücudum tepki olarak hasta olmayı secti ne tatlı :(
İnanılmaz geniz akıntım var ve buda mide bulantısını yanında getiriyor burnum tıkalı ates basıyor vs
Hamileyken nezle/grip icin neler yapılabilir bilen eden yasayan var mı

Günaydın hamişler
Ben dün malesef bolca sigara icilen bir ortamda saatlerimi gecirdim ve vücudum tepki olarak hasta olmayı secti ne tatlı :KK43:
İnanılmaz geniz akıntım var ve buda mide bulantısını yanında getiriyor burnum tıkalı ates basıyor vs
Gunaydin canim gecmis olsun.
Doktorum bana taze portakal suyu ic demisti. Mentollu sekerlerden istersem alabilecegimi, ihlamur nane limon iceceklerini donusumlu olarak abartmadan icebilecegimi ve bolca dinlenmemi soylemisti. Bitki caylarini 1er gun seklinde abartmadan ic demisti ornegin 1 bardak gibi.

Gunaydin canim gecmis olsun.
Doktorum bana taze portakal suyu ic demisti. Mentollu sekerlerden istersem alabilecegimi, ihlamur nane limon iceceklerini donusumlu olarak abartmadan icebilecegimi ve bolca dinlenmemi soylemisti. Bitki caylarini 1er gun seklinde abartmadan ic demisti ornegin 1 bardak gibi.
Teşekkür ederim
Doktorum yurtdısında anca aksam cevap veriyor onu bekleyene kadar gecici cözümler bulmalıyım :(
Ihlamur iyi fikir bal la ilgili bişey demişmiydi hatırlıyormusun zararı falan var mıdır acaba kullansam

Teşekkür ederim
Doktorum yurtdısında anca aksam cevap veriyor onu bekleyene kadar gecici cözümler bulmalıyım :KK43:
Ihlamur iyi fikir bal la ilgili bişey demişmiydi hatırlıyormusun zararı falan var mıdır acaba kullansam
Zararli demedi hatta ben bitki caylarinin zararli oldugunu soyluyorlar dedigimde abartilirsa zararli olabilir dedi. Ornegin maydonoz yemeyin diyorlar ama yemegin icine koydugun bir tutam maydonoz veya naneden bir sey olmaz ama kimisi bir demet maydonozu blendrdan gecirip iciyor o tarz istemiyoruz dedi. Hamileligin dogal bir olay oldugunu en ufak bir seyde tedirgin olmamamizi soyledi her sey kararinda olursa sknti olmazmis. Bana saglik ocaginda doktor mentollu seker alma zarari olabilir demisti ben de jinekologuma sordugumda bunları soyledi.

Cok uzattim ama kisacasi bal zararlı degil hatta biraz limon bile sikabilirsin.

Zararli demedi hatta ben bitki caylarinin zararli oldugunu soyluyorlar dedigimde abartilirsa zararli olabilir dedi. Ornegin maydonoz yemeyin diyorlar ama yemegin icine koydugun bir tutam maydonoz veya naneden bir sey olmaz ama kimisi bir demet maydonozu blendrdan gecirip iciyor o tarz istemiyoruz dedi. Hamileligin dogal bir olay oldugunu en ufak bir seyde tedirgin olmamamizi soyledi her sey kararinda olursa sknti olmazmis. Bana saglik ocaginda doktor mentollu seker alma zarari olabilir demisti ben de jinekologuma sordugumda bunları soyledi.

Cok uzattim ama kisacasi bal zararlı degil hatta biraz limon bile sikabilirsin.
Limonu konusmustum baya faydalıymıs suya falanda koyuyorum
Balda aklımda bebeklere bir yasına kadar mı ne verilmiyordu ondan öyle kalmıs yoksa bende bi zarar verecegini sanmıyorum da işte insan düşünüyor
Yanlış hatırlamıyorsam ada cayı icme demişti
Bende bide düşük riski var o yüzden birazda tedirginim

Günaydın kızlar. Tatlı tatlı mesajları okurken, birbirimize destek olurken bazı muhabbetler sınırları aşıyor okuyasım gelmiyor artık. 2019 eylül annelerinin belirtileri, bebeğin gelişimi hakkında konuşalım bence birbirimizi sürekli eleştirmek yerine ki grup daha anlamlı olsun

Limonu konusmustum baya faydalıymıs suya falanda koyuyorum
Balda aklımda bebeklere bir yasına kadar mı ne verilmiyordu ondan öyle kalmıs yoksa bende bi zarar verecegini sanmıyorum da işte insan düşünüyor
Yanlış hatırlamıyorsam ada cayı icme demişti
Bende bide düşük riski var o yüzden birazda tedirginim

Aynen canim bende de ayni lekelenme vs tarzi devam ediyor hâlâ. O yuzden ben de sıkıntiliyim. Allah hepimizi tez vakitte rahata erdirsin inşallah.:dua:

Günaydın kızlar. Tatlı tatlı mesajları okurken, birbirimize destek olurken bazı muhabbetler sınırları aşıyor okuyasım gelmiyor artık. 2019 eylül annelerinin belirtileri, bebeğin gelişimi hakkında konuşalım bence birbirimizi sürekli eleştirmek yerine ki grup daha anlamlı olsun

Katılıyorum stresten uzak durmaya calismaliyiz. :)

7+1 gorunuyor telefon uygulamasında ama daha bebegi gorememistik keseyi gormustuk. Seninki ?
Telefonda benim 9+4 :)
Doktora göre 7+5ti en son gecen hafta gittiğimden bugüne ekleyince
Bu cumartesi randevum var gene bakalım ne durumdayız kalp ritmim düşüktü

Günaydın hamişler
Ben dün malesef bolca sigara icilen bir ortamda saatlerimi gecirdim ve vücudum tepki olarak hasta olmayı secti ne tatlı :KK43:
Benim doktorum göğüs hastalıkları doktoruna yönlendirdi. O da bütün spreyi verdi zararsizmis. Genizakintim o şekilde geçti. Kızıma emzirme döneminde de kullanmistim.
3 hafta gripten yattim. Hic bitkisel seylerle uğraşma doktora git. Göğüs hastalıkları bölümüne.

Back