• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:KK70: :KK70: :KK70:
Siz iyimisiniz ??
He ben uyusturucuya sevk ettim dogru :KK70:
Zaten burda kimsenin beyni yok yaşlarda on ben amerikalı yapıyo dedim diye hop hemen uygulayacak Haklısınız :KK70:

Dünden beridir muhabbetlere böyle gereksiz müdahil olmak yerine kendi yasadıklarınızı yediginizi ictiginizi doktorunuzun tavsiyelerini vs yazsanız belki gercekten insanlar bişeye sevk olur

Ya valla inanin size yazdigimi farketsem yazmazdim. Ben gayet iyiyim de, siz nasilsiniz bilemedim. Ben size "uyusturucuya sevk ediyosunuz" mu dedim? Nerden cikardiniz bunu? Anlayislarimiz cok farkli. Siz de birazcik guzel seyler yazsaniz da biz de bilgilensek fena olmaz.

Yok ondan degil gec dollenmedendir. Gebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor ama bebek ne ara tutundu bilinmiyor. O nedenle de ileri geri gibi görünüyor. Yemekle içmekle alakası yok. Ben ilk gebeligimde cok yememistim doktor, sen yemeden bile o sendeki depoları kullanır demişti.

Gec döllenme genelde

Yok canim sen oraya hic takilma o butun etkenlere bagli olarak degisir (ultrason cihazi ,doktor, bebegin ve kesenin durusu v.s. v.s.
Ayrica beslenemese benim ilk cocugum beslenemezdi su bile icmdigim 15 gun serum takildi
Hem cok kilolu hem saglikli hem de cok zeki :)

Tamam teşekkür ederim kızlar

Telefonda benim 9+4 :)
Doktora göre 7+5ti en son gecen hafta gittiğimden bugüne ekleyince
Bu cumartesi randevum var gene bakalım ne durumdayız kalp ritmim düşüktü
Kuzuuuu senin telefon yanlis gosteriyor bence. Ben bugun 8+2 yim. Son adet tarihi 27 kasim benim. Senin de 26 kasim yazmistin. 8+3 olman lazim. Uygulamaya yanlis mi girdin adeti acaba?

Kuzuuuu senin telefon yanlis gosteriyor bence. Ben bugun 8+2 yim. Son adet tarihi 27 kasim benim. Senin de 26 kasim yazmistin. 8+3 olman lazim. Uygulamaya yanlis mi girdin adeti acaba?
Heh yetti bacım :)
Flo diye bi uygulama kullanan varmı bilmiyorum
Sen diyince gene baktım 26kasım girmişim ama tutmuyor o bi türlü

Bende öksürük yok
Deli gibi sigara dumanına maruz kaldım eve gittigimde pislikten yutkunamıyordum
Gec dus aldım falan derken hop nezle kucagıma düştü
Geniz akıntım mide bulantısı yapıyo burnum deli gibi akıyo bide atesim var hissediyorum
Ben de 10 gun cektim. Kolum kalkmiyordu. Bitkisel seylere bulasmadim. Ama ihlamur icebilirsin. Pimpirikli annelerdensen ilik sut bal karistirip icebilirsin. Bal bogaza cok iyi geliyor. Gune ve gece yatarken ozellikle 1er yemek kasigi ye insallah sifa bulirsun. Gecmis olsun. Dikkat et kendine..

Heh yetti bacım :)
Flo diye bi uygulama kullanan varmı bilmiyorum
Sen diyince gene baktım 26kasım girmişim ama tutmuyor o bi türlü
Hahaha ☺ anacim ben gun gun gebelik diye bir program kullaniyorum. Tam gosteriyor orada. Sen o programi sil aklini karistirmasin.. baska program edin kendine.

Gunaydin kizlar birkac gundur giremedim nasilsiniz bakiiimm
Topik annemiz hosgeldin ☺ iyiyiz cok sukur. Sen de iyisindir umarim... ben seni etiketlemistim. Tekrar yaziyorum bilgilerimi.
Yas 30
Ilk cocuk
Sat 27 kasim
Dogum tarihi 3 eylul
Cerkezkoy optimed hastanesi
T tuboz
Birde excel de dogum tarihine gore siralayabilir misin? Diger topiklerde o sekilde yapilmis. Zahmet olacak ama ☺o_O:KK45:

Ben de 10 gun cektim. Kolum kalkmiyordu. Bitkisel seylere bulasmadim. Ama ihlamur icebilirsin. Pimpirikli annelerdensen ilik sut bal karistirip icebilirsin. Bal bogaza cok iyi geliyor. Gune ve gece yatarken ozellikle 1er yemek kasigi ye insallah sifa bulirsun. Gecmis olsun. Dikkat et kendine..
Ben hamileliğimin ikinci ve üçüncü haftasında bilmeden antibiyotik kullanmıştım hic bişey gecirmiyor bu seneki virüsleri
Pimpirikli değilim ama düşük riskim olması korkutuyor süt bal ictim bal karabiber yapıcam simdi
Meyve falan yiyim biraz artık oldugu kadar
Doktorda özellikle toplu yerlere girme diye uyarmıstı ama nerdee aynı katta 100kişi calısıyoruz resmen illaki geliyor bi yerden virüs

Hahaha ☺ anacim ben gun gun gebelik diye bir program kullaniyorum. Tam gosteriyor orada. Sen o programi sil aklini karistirmasin.. baska program edin kendine.
Valla sildim gitti :)
Yazıdıgını bulamadım happy mom diye en cok indirilenlerden gebelik takibi buldum bunda 8+3 üm :halay:

Ben hamileliğimin ikinci ve üçüncü haftasında bilmeden antibiyotik kullanmıştım hic bişey gecirmiyor bu seneki virüsleri
Pimpirikli değilim ama düşük riskim olması korkutuyor süt bal ictim bal karabiber yapıcam simdi
Meyve falan yiyim biraz artık oldugu kadar
Doktorda özellikle toplu yerlere girme diye uyarmıstı ama nerdee aynı katta 100kişi calısıyoruz resmen illaki geliyor bi yerden virüs
Karabiberi cok abartmadan koy canim, midemiz hassas bu ara agrin olmasin. Benim antibiyotik alerjim var. Zaten 8 yasindan beri kullanamiyorum. 10 gun surdu iskence gibiydi. Kabizligin yoksa muhakkak bir adet muz tuket bu surecte. Kivi ve portakal. Ayrica sut ve balla atlattim bu sureci. Ictigin su sisen varsa 1 dilim limon at icine. Hem cok faydali. Kanaman yada lekelenmen yoksa kan akisini da sagliyor. Nezlene de iyi gelir c vitamini. Ama bebisi dusunuyorum dersen bitkisel tuketme ne olur ne olmaz. Dedigin gibi elin amerikalisi her seyi yapar bir sey olmaz ama biz yapariz bir sey olur. Biraz daha hassas ve dikkatli bizim toplum bu konuda. Diger arkadas da sana cevap yazmis. Ona da cevap verme senden ricam. Tadimiz kacmasin. Yasi mi kucuk dedim ama 33 gozukuyor ... cok dikkat et kendine. Bir de bebisi is yerinde ilan edince kis boyunca maske kullanabilirsin. Hastalanma riskin cok azalir. Gercekten bu seneki virus cok direncliymis. Insallah ciddi boyuta ulasmadan gecer gider. Ben wc zor gittim. Hatta kk bile girip yazmaya mecalim yoktu.

Valla sildim gitti :)
Yazıdıgını bulamadım happy mom diye en cok indirilenlerden gebelik takibi buldum bunda 8+3 üm :halay:
Ohhh cok sukur sonunda dogru tarihe ulastin. Ya boyle takilmamin sebebi simdi doktora gittiginde doktor sana 8 haftalik diyecek, sen programda 9+4 gorup uzuleceksin bebegim geride diye.. iyi oldu gule gule floooooo ☺

Sevgili anneler gecen gun yazdim ama 1 kisiden bile cevap gelmedi. Anne sagligi ve bebek gelisi ile ilgili kitap arastirmasi yapalim mi? ozellikle ilk anneler icin gerekli diye dusunuyorum. Bir de hastanelerde gebe okullari oluyor. Ilerleyen zamanlarda onlara katilmayi dusunuyorum ben. Ucretsiz egitim veriliyor. Ne kadar surdugu konusunda bir fikrim yok ama...

Selam güzel anne adayları geçenler de yazmıştım salı günü doktor kontrolün vardı keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum. Ama ilginç olan bizimki süpriz bir bebek oldu iki oğlum bir kızım vardı hiç beklemediğimiz bir anda oldu başka bi rahatsızlıktan dolayı doktora gitmiştim öyle öğrendim ilk kadın doğum muayenesine kadar da inanamadım doktordan eve gelince çocuklara söyledim hepsi çok sevindiler hele de büyük oğlum çok duygusal sarıldı boynuma kardeşim mi olacak diye ağladı beni de ağlattı kızımda sürekli karnımı seviyor burdamı şimdi kardeşim diye ben bu kadar sevişmelerini beklemiyordu tepki verirler diyordum ama çok sevindiler Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Selam güzel anne adayları geçenler de yazmıştım salı günü doktor kontrolün vardı keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum. Ama ilginç olan bizimki süpriz bir bebek oldu iki oğlum bir kızım vardı hiç beklemediğimiz bir anda oldu başka bi rahatsızlıktan dolayı doktora gitmiştim öyle öğrendim ilk kadın doğum muayenesine kadar da inanamadım doktordan eve gelince çocuklara söyledim hepsi çok sevindiler hele de büyük oğlum çok duygusal sarıldı boynuma kardeşim mi olacak diye ağladı beni de ağlattı kızımda sürekli karnımı seviyor burdamı şimdi kardeşim diye ben bu kadar sevişmelerini beklemiyordu tepki verirler diyordum ama çok sevindiler Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Rabbim kucagimiza alacagimiz gunleri gormeyi nasip etsin. Ne guzel kalabalik ailesiniz ve bir birey daha girecek yuvaniza. Saglik, bereket, huzur ve bol bol sevgi getirsin insallah evlatlarimiz. Boyle haberler aldikca cok mutlu oluyorum:KK200::anneadayı:

Karabiberi cok abartmadan koy canim, midemiz hassas bu ara agrin olmasin. Benim antibiyotik alerjim var. Zaten 8 yasindan beri kullanamiyorum. 10 gun surdu iskence gibiydi. Kabizligin yoksa muhakkak bir adet muz tuket bu surecte. Kivi ve portakal. Ayrica sut ve balla atlattim bu sureci. Ictigin su sisen varsa 1 dilim limon at icine. Hem cok faydali. Kanaman yada lekelenmen yoksa kan akisini da sagliyor. Nezlene de iyi gelir c vitamini. Ama bebisi dusunuyorum dersen bitkisel tuketme ne olur ne olmaz. Dedigin gibi elin amerikalisi her seyi yapar bir sey olmaz ama biz yapariz bir sey olur. Biraz daha hassas ve dikkatli bizim toplum bu konuda. Diger arkadas da sana cevap yazmis. Ona da cevap verme senden ricam. Tadimiz kacmasin. Yasi mi kucuk dedim ama 33 gozukuyor ... cok dikkat et kendine. Bir de bebisi is yerinde ilan edince kis boyunca maske kullanabilirsin. Hastalanma riskin cok azalir. Gercekten bu seneki virus cok direncliymis. Insallah ciddi boyuta ulasmadan gecer gider. Ben wc zor gittim. Hatta kk bile girip yazmaya mecalim yoktu.
Aynen aynen bende kaç gün raporluydum ilk hasta oldugumda
Kimyasal gebelik üstüne düşük riskli gebelik derken kimseye söylememe kararım var bi siz biliyosunuz bi eşim :)
Acıklama yapmak herkese gitti demek cok koymustu yeniden yasamak istemiyorum Allah nasip ederde bi olumlu yorum alabilirsem doktordan artık o zaman acıklayacagım
Bide kurumsal firma maske de takamam sanırım :)
Bitkisel tüketme dedigin ne tam olarak cay falansa icmiyorum aksam bi ıhlamur içerim
Bagırsaklarımda sorun yok simdilik sükür sadece su icsem gaz yapıyor
Bide huyda değişiyormudur nedir günde en az 15bardak su içerdim simdi 5 bardak tiksinerek iciyorum limon koymasam onuda içemicem
Çok tesekkür ederim tavsiyeler icin :)

Back