bakalım bu cmrtesi gidicem doktora , inşallah üreyen bişi olmamıştırOff kontrolleri aksatmayın bari Allah korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım bu cmrtesi gidicem doktora , inşallah üreyen bişi olmamıştırOff kontrolleri aksatmayın bari Allah korusun
İşte o kartı almam demek artık resmi olarak hamile oldugumu bildirmem demekaa kız geçme bebişe zarar allah korusun söyle gitsin , kart versinler en azından yanından sağından biyerden geç
45 yaşındaydı menepoza girmedi ama , rahim duvarı kalınlaşması da vardı , sonra ki aşaması rahim kanseriydi allah korudu belirti yaşadı ve öyle ortaya çıktı. Kist ameliyatında rahmini aldırdı.Anneniz kaç yaşındaydı erken menepoz yapabiliyor zaten genetik bu kist şükür kurtulmuşsunuz
Aminn inşallahbakalım bu cmrtesi gidicem doktora , inşallah üreyen bişi olmamıştır
boşver söyle gitsin sizden önemli olamaz ya , nasıl olsa anlayanda anlamış.İşte o kartı almam demek artık resmi olarak hamile oldugumu bildirmem demek
Plaza calısanıyım ik ya bildirip alıyorum onu
Bikaç makale okudumda x rayin daha dogrusu metal dedektörünün o kadar zararı yokmus ona güveniyorum artık
Asıl kişiler anlamadı zaten anlayanada ne alaka yok artık su bu ceviriyorum paso:)boşver söyle gitsin sizden önemli olamaz ya , nasıl olsa anlayanda anlamış.
Yüzüm kireç gibi. Gözaltlarım mosmor. Çok solgun görünüyorsun, bebiş mi var yoksa? diye soruyorlar. Benimki güzellik değil de hamile perişanlığı. Oysa kimseye söylememeye gayretliyim. Soru geldiğinde biraz rahatsızım deyip geçiyorum.Ve Bugünle birlikte toplam 6. Kişi hamilemisin diye sordu
Hala kilom aynı karnım yok değişiklik yok
Hamile güzelliği gelmiş dedi
Sizi hala anlayan yokmu
Ben full makyajım fönüm hatta topuklumla normal hayatıma devam ediyorumYüzüm kireç gibi. Gözaltlarım mosmor. Çok solgun görünüyorsun, bebiş mi var yoksa? diye soruyorlar. Benimki güzellik değil de hamile perişanlığı. Oysa kimseye söylememeye gayretliyim. Soru geldiğinde biraz rahatsızım deyip geçiyorum.
:) ben bi kimyasal kayıp yaşadığım icin korkuyorum anlatmayaSlmlar ben söyledim herkese hamile olduğumu ona göre işimi kolaylastirsinlar yormasinlar beni
Benim de ilk gebeliğim öyleydi kısmet ama bunlar çok sağlıklı ve güzel olacaklar inşallah:) ben bi kimyasal kayıp yaşadığım icin korkuyorum anlatmaya
Bide riskli gebeliğim hala Bana kalsın bi süre :)
Amin inşallah:)Benim de ilk gebeliğim öyleydi kısmet ama bunlar çok sağlıklı ve güzel olacaklar inşallah
Gebeyken oruç tutulmazki. Sıcakta aç susuz bebeklerimize zarar gelir. Tansiyonumuz düşer.Ay bide ramazanada denk geliyoruz ne şahane oruc tutabilcezmi acaba
Ben calıstıgım icin hafta ici sıcaklık sorunu hic olmuyorGebeyken oruç tutulmazki. Sıcakta aç susuz bebeklerimize zarar gelir. Tansiyonumuz düşer.
Ay benim tansiyon düşüklüğünden baş dönmelerim oluyor ayağa kalkamıyorum bile. Kimbilir o zmn ne olcak. İzmirin sıcağında susuz kavrulurum herhalde bir de. Bakalım büyük konuşmayayım ama ben tutamam. Hastanede stajda tüm gün ayakta çalışcam ztn o dönem. Çok zor gibi. Tutabileceklerin Allah kabul etsin şimdiden. Ama bol su için akşam valla sıkıntı olmasın annişlerBen calıstıgım icin hafta ici sıcaklık sorunu hic olmuyor
Ama tabi suanda bile tansiyon sorunu yasıyorum ilerde devam ederse tutamayabilirim
Devam etmezse denerim bakalım
Dur daha burdayız yahu o zamanlar elsin gene konusuruz :)Ay benim tansiyon düşüklüğünden baş dönmelerim oluyor ayağa kalkamıyorum bile. Kimbilir o zmn ne olcak. İzmirin sıcağında susuz kavrulurum herhalde bir de. Bakalım büyük konuşmayayım ama ben tutamam. Hastanede stajda tüm gün ayakta çalışcam ztn o dönem. Çok zor gibi. Tutabileceklerin Allah kabul etsin şimdiden. Ama bol su için akşam valla sıkıntı olmasın annişler
Biz de yarin bi aksilik cikmazsa kalp atisini duyacaktik ama ilk kez boyle bir sey duydum neden zararliymis ?Kalp atışını gördük. Ilk 3 ay duymak bebek için zararlı olabiliyor dedi doktorum. Haftasiyla uyumluyuz.
Bana da cirkinlik geldi yuzume. aynaya bakmak istemiyorum. Gozlerim balik gibi bakiyorVe Bugünle birlikte toplam 6. Kişi hamilemisin diye sordu
Hala kilom aynı karnım yok değişiklik yok
Hamile güzelliği gelmiş dedi
Sizi hala anlayan yokmu
Bende makyaj oldugu icin farketmiyorlar aslında hep aynı malzemeleri kullanıyorumBana da cirkinlik geldi yuzume. aynaya bakmak istemiyorum. Gozlerim balik gibi bakiyor