aa kız geçme bebişe zarar allah korusun söyle gitsin , kart versinler en azından yanından sağından biyerden geç
İşte o kartı almam demek artık resmi olarak hamile oldugumu bildirmem demek
Plaza calısanıyım ik ya bildirip alıyorum onu
Bikaç makale okudumda x rayin daha dogrusu metal dedektörünün o kadar zararı yokmus ona güveniyorum artık

Anneniz kaç yaşındaydı erken menepoz yapabiliyor zaten genetik bu kist şükür kurtulmuşsunuz
45 yaşındaydı menepoza girmedi ama , rahim duvarı kalınlaşması da vardı , sonra ki aşaması rahim kanseriydi allah korudu belirti yaşadı ve öyle ortaya çıktı. Kist ameliyatında rahmini aldırdı.

boşver söyle gitsin sizden önemli olamaz ya , nasıl olsa anlayanda anlamış.

Ve Bugünle birlikte toplam 6. Kişi hamilemisin diye sordu
Hala kilom aynı karnım yok değişiklik yok
Hamile güzelliği gelmiş dedi
Sizi hala anlayan yokmu
Yüzüm kireç gibi. Gözaltlarım mosmor. Çok solgun görünüyorsun, bebiş mi var yoksa? diye soruyorlar. Benimki güzellik değil de hamile perişanlığı. Oysa kimseye söylememeye gayretliyim. Soru geldiğinde biraz rahatsızım deyip geçiyorum.

Ben full makyajım fönüm hatta topuklumla normal hayatıma devam ediyorum
Biri hamile mahsunlugu var dedi biri hamile güzelliği var dedi biri bebek ne zaman geliyor dedi biri yüzün şişmiş diyip sordu
Böyle böyle anlıyolar anlamadım ne iş

Slmlar ben söyledim herkese hamile olduğumu ona göre işimi kolaylastirsinlar yormasinlar beni

Gebeyken oruç tutulmazki. Sıcakta aç susuz bebeklerimize zarar gelir. Tansiyonumuz düşer.
Ben calıstıgım icin hafta ici sıcaklık sorunu hic olmuyor
Ama tabi suanda bile tansiyon sorunu yasıyorum ilerde devam ederse tutamayabilirim
Devam etmezse denerim bakalım

Ben calıstıgım icin hafta ici sıcaklık sorunu hic olmuyor
Ama tabi suanda bile tansiyon sorunu yasıyorum ilerde devam ederse tutamayabilirim
Devam etmezse denerim bakalım
Ay benim tansiyon düşüklüğünden baş dönmelerim oluyor ayağa kalkamıyorum bile. Kimbilir o zmn ne olcak. İzmirin sıcağında susuz kavrulurum herhalde bir de. Bakalım büyük konuşmayayım ama ben tutamam. Hastanede stajda tüm gün ayakta çalışcam ztn o dönem. Çok zor gibi. Tutabileceklerin Allah kabul etsin şimdiden. Ama bol su için akşam valla sıkıntı olmasın annişler

Dur daha burdayız yahu o zamanlar elsin gene konusuruz :)

Kızlaaar bugün ikiz oldugunu ögrendim heyecani atamadim hala ama eminde olamiyorum baska doktora gitmeden var mi ikiz bekleyen. 7+2 de bisey dememisti kendi doktorum. 8. Haftada baska doktor ikiz dedi. Dogrudur degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…