• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacım tekrar tartısmak değil hatta kimle yazıstıgımı bile unutmustum
lakin benim sundugum fikire eskiden cahil insanlar bunu yapıyormus cunku böyle böyle diye yazman bana cahillik yapma demeye geliyordu
Niyetin bu değilse bile cümlen ona yönlendiriyordu
Ben Türkçe öğretmeniyim. Lafımın nereye gittiğini bilirim. Böyle de yazmadım. Yanlış hatırlıyorsun.

Kızlar bugün doktora gittim. Daha erken, dedi. Keseye bakmadı. Haftaya altı haftalık oluncaya gideceğim. İnşallah minnoş hâlâ içeridedir :) Hiç ses seda yok. İnsan merak ediyor :)

Eklentiler

• 7057ABB8-EB2E-4079-938E-C043C72E4616.png
    7057ABB8-EB2E-4079-938E-C043C72E4616.png
    554,2 KB · Görüntüleme: 48
Gider gider , bende kist tedvisinde lucrin kullandım 6 ay , ödem şişliği oldu , kadının biri kaç aylık demişti o zamanlar bozulmuştum, ilaçtan snra o boş şişlik gitti
Merhaba hayırlı gebelikler sizde de çikolata kisti mi var kaç cm ile hamile kaldınız

Gider gider , bende kist tedvisinde lucrin kullandım 6 ay , ödem şişliği oldu , kadının biri kaç aylık demişti o zamanlar bozulmuştum, ilaçtan snra o boş şişlik gitti
insallah gider cnm bende oyle tedavilerde hep hamile saniyorlardi uzuluyo insan

Ve Bugünle birlikte toplam 6. Kişi hamilemisin diye sordu
Hala kilom aynı karnım yok değişiklik yok
Hamile güzelliği gelmiş dedi
Sizi hala anlayan yokmu

Ve Bugünle birlikte toplam 6. Kişi hamilemisin diye sordu
Hala kilom aynı karnım yok değişiklik yok
Hamile güzelliği gelmiş dedi
Sizi hala anlayan yokmu
oğlan anneyi güzelleştirirmiş , kız çirkinleştiirir derler , yoksa senin oğluşun mu olcak :anneadayı:

oğlan anneyi güzelleştirirmiş , kız çirkinleştiirir derler , yoksa senin oğluşun mu olcak :anneadayı:
Güzelleşmedim ki zaten bi ton makyaj yapıyorum :D
Valla herkes anlıyor beni ben gözüm gibi saklarken
Ne kusuyorum ne şişim ne aşeriyorum ne konusuyorum yanlarında ama auram beni ele veriyor galiba :(

Güzelleşmedim ki zaten bi ton makyaj yapıyorum :KK70:
Valla herkes anlıyor beni ben gözüm gibi saklarken
Ne kusuyorum ne şişim ne aşeriyorum ne konusuyorum yanlarında ama auram beni ele veriyor galiba :KK43:
:anneadayı:alla alla ilginçç kız

Baya büyükmüş ultrasondaki ölçüm mü o kadardı yoksa alındıktan sonra mı dediler o kadar olduğunu
ölçüm o kadardı , evet büyük olması çok sorun yaşattı bana . Alındıktan sonra bağırsağıma yapışık olduğunu , bir yumurtamı anormalleştiğini, ameliyat iyi geçtiği için yumurtamı almamışlar düzelicek dedi. Rabbime çok şükür herşşey yolunda gitti ama doktorum bu konu da çok iyiydi.

Off o neymiş Rabbim tekrarını yasatmasın
Amin kuzum . Çikolata kistinden ben pazt. annem cuma ameliyat olmuştu. Biraz genetik açıkçası benim annemin 20cm civarıymış ama doktorlar bulamadı yıllarca, ameliyattan sonra kadının göbeği gitti resmen.

Valla bende sasırıyorum bekliyolarmı iclerinemi doguyor bilgililermi bilemedim
X-ray den bile geciyorum kimse bilmesin diye :KK43:
aa kız geçme bebişe zarar allah korusun söyle gitsin , kart versinler en azından yanından sağından biyerden geç

Amin kuzum . Çikolata kistinden ben pazt. annem cuma ameliyat olmuştu. Biraz genetik açıkçası benim annemin 20cm civarıymış ama doktorlar bulamadı yıllarca, ameliyattan sonra kadının göbeği gitti resmen.
Anneniz kaç yaşındaydı erken menepoz yapabiliyor zaten genetik bu kist şükür kurtulmuşsunuz

Back