ayy masallah. zaten 7 kilodan geri kalan da plasenta ve suyu ödemi falan

Merhaba kızlar bugün test yaptım silik çıktı sanırım hamileyim tahminlere göre 28 eylül görünüyor doğum

Eklentiler

• 20190117_153721.jpg
    195,9 KB · Görüntüleme: 53
Mide bulantisindan ne zaman ve nasıl kurtulabiliriz ya bilemiyorum surekli midem agzimda o agizdaki kotu tat ne yapsam da gecmiyor. Keske ben de bulantisiz hamiş olsaydim
Canim senin bulantilar progestani ictin icin olmasin sordun mu dr. Vajinal kullanabilirmiyim diye belki bunyenlede alakali olabilir cubuk kraker leblebi bastirabilir bulantini

süper devamını bekliyoruzz
ben de kilolu hamile kaldım o kadar korkuyorum ki ((

Kızlar bulantı ben kusma üç kadından birinde olur. Ben de bulantı dahil hiçbiri şey olmamıştı. Soman doğru mide yanması yaşayan da çok oluyor ama benim çok şükür sadece son iki hafta burnum şişti :)

Kızlar ya çok sıkıntılı bir durumla karşı karşıyayım. Bana yardımcı olun. Ben işim gereği haftada 1 kez yüksek güvenlikli bir yere girip çıkıyorum ve x ray cihazından geçiyorum. Doktoruma sordum ilk 12 hafta kesinlikle olmaz dedi ama ilk gebeliğimde Doktorum geçmesen iyi olur demişti o zamanlar dedektörle geçişe izin vardı şimdi kesinlikle kabul etmiyorlar.Rapor götürsem de olmazmış.O zaman bir süre işi dışarıdan yürütün diyorlar ama bu mümkün değil. Ne diyorsunuz bu x ray konusuna. Doktoruna soran oldu mu

Her zaman doktorunu dinlemek en iyisidir. Ama bence12.haftadan sonra da geçmemelisin. Tek çözüm yolu dedektör ama karşı taraf neden bu kadar ısrarcı anlamadım

Merhaba. Progestanı koyduktan sonra on dakika yatıp üç dakika yürümek gerekiyor demişti hemşire. Yürüyünce ilaç nüfuz ediyormuş. Dışarı çıksa da önemli değilmiş.

Şimdi internetten tekrar araştırdım. Geçtiğimiz kapıda x ray yokmuş. X ray o çantaların geçtiği cihazdaymış. Ben doktora direkt x raydan geçiyorum dedim adama tam anlatmadım konuyu. X ray zararlı evet ama bizim geçtiğimiz o güvenlik kapıları hiçbir şekilde radyasyon ve zararlı başka bir ışın içermiyormuş. Türkiye de başta gelen kadın doğumcuların videoları var. Merak edenler bakabilir. İçim rahatladı benim de. Karşı taraf bana geçebilirsiniz zararı yok demişti o yüzden ısrarcılar demek ki

Ben bi yerde okumuştum şimdiki cihazlar radyasyon içermiyor elekromamyetik alan içeriyor diye, yani radyasyonlu olanlar zararlıymış, mesela havaalanlarındaki avmlerdeki güvenliklerin bi sakıncası yok diye okudum sadece elektromanyetik bi alandan geçiyoruz

Evet zaten havaalanında gebeliği güvenlikten geçmemek için bi neden olarArak görmüyorlar

Huzurlu sağlıklı geceler anneler...

Misafir vardı ancak yatıyorum uykusuzluktan bayılacağım sanırım

Canim senin bulantilar progestani ictin icin olmasin sordun mu dr. Vajinal kullanabilirmiyim diye belki bunyenlede alakali olabilir cubuk kraker leblebi bastirabilir bulantini

Randevum 1 hafta sonra oldugu icin henuz soramadim dun icmeyi unuttum ama bugunde hafifte olsa vardı. Belki tamamen agizdan biraksam etkisi gecer ben de bilemiyorum. Naneli sakız filan cigniyorumki agzimdaki o berbat tat gitsin. Fiziksel skntilardan dolayi hamileligimi hissedemiyorum maalesef

Ikinci kez anne olacaklar var ise sorayim annelik nasil bir duygu?. Ben cok karmasik duygulardayim hem iyi hem tedirgin, insallah ilk bebegimiz olacak ama daha once anne olanlar neler hissettiler cok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…