- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.921
Hamiş kalan arkadaşlarıma çok şükür diyorum bizlerde dua edin lütfen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrblar.ozel tup bebek merkezine gidiyorsunuz sanirim ilaclar dahil toplada nekadara oluyor bende uludag universidesinde sira bekliyorum tup bebek icin ama 5 ay oldu hala ses yok ozelde dusunuyorum artik ama ne kadar olucak ucreti bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirimGebelikaski canim neden aglamaklisin sevinmen lazim.Hayirlisiyla basladin sonu da guzel olacak Allah'in izniyle.Ben de 1 ekimde İstanbul Tüp Bebek Merkezi Ozan Ozolcay da basliyorum Allah'in izniyle.Sabah doktorumuzla gorusmedeydik.Senin ilaclar ortalama ne tuttu canim.Bize 4 5 bin arasi dendi.
Ben bursada yaptırdım canım eurofertilde ilaçlar hariç 7000Mrblar.ozel tup bebek merkezine gidiyorsunuz sanirim ilaclar dahil toplada nekadara oluyor bende uludag universidesinde sira bekliyorum tup bebek icin ama 5 ay oldu hala ses yok ozelde dusunuyorum artik ama ne kadar olucak ucreti bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Raporlu fiyatı mı canım ? Transfer ve dondurma dahil mi bu fıyataBen bursada yaptırdım canım eurofertilde ilaçlar hariç 7000
Ne zaman yaptirdiniz sonuc ne oldu memnun kaldinizmi peki gercek aydin miydi doktorunuzBen bursada yaptırdım canım eurofertilde ilaçlar hariç 7000
Ilk ogrendigim gun cok siddetliydi gece sonraki gunlerde devam etti hala az az var umarim gecer sordum normalmis hormanlardanmis 116ydi cnm arti guzel dedilerOlmaz mı her gebeliğin belirtisi farklıdır ama bende de oluyor baş ağrısı ☺İlki kaçtı canım
Umarim pozitifin belirtisidir insallah cnnBEN HENÜZ SONUÇ ALMADIM AMA BAŞ AĞRISI BENDE DE OLUYOR.
Genelde 6.haftada baslarmis ilk muayene oldumu sizin nekadarlikArkadaşlar transferim 30 eyluldü. Hala bulantım yokk. Bir şey söyleyin. Bu arada 2 kg aldım.
Ben bahcecide cem beyin hastasym 9000 +ilaclar yasa ve durumuza gore degisiyor kullanaciginiz ilaclar.Mrblar.ozel tup bebek merkezine gidiyorsunuz sanirim ilaclar dahil toplada nekadara oluyor bende uludag universidesinde sira bekliyorum tup bebek icin ama 5 ay oldu hala ses yok ozelde dusunuyorum artik ama ne kadar olucak ucreti bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Taze transfermi?Kızlar duphalac şurup içmeme rahmen iki gündür bügük tuvaletım gelmıyor,boyle bişey yaşayan var mı ,
Yok canım dondurulmus ,tesekkur ederimTaze transfermi?
Bende de var o surup ben hic icmedim. Normal duzenimde devam etti bazen aksayabilir kafamada takmadm.bol sivi tuketip meyve yiyin posali
Meyve bu zamanlarda iyi cozum mandalina muz ceviz su.Yok canım dondurulmus ,tesekkur ederim
Rapordan yararlanamadım ben .dondurma dahil değil ama transfer dahil bu fiyataRaporlu fiyatı mı canım ? Transfer ve dondurma dahil mi bu fıyata
Sonucumu alalı bikaç gün oldu daha çok şükür pozitif olduevet gerçek beydi doktorum.memnunum çok şükürNe zaman yaptirdiniz sonuc ne oldu memnun kaldinizmi peki gercek aydin miydi doktorunuz
Bahcecide rapor geciyor mu? Raporu nerden cikariyoruz,arastirma hastanesi olmak zorunda mi?Ben bahcecide cem beyin hastasym 9000 +ilaclar yasa ve durumuza gore degisiyor kullanaciginiz ilaclar.
Eger kurul raporunuz var 6300 ilaclarda 1000-1500 arasi tutuyor en fazla. Bu bahceci fiyati
Aa cok sevindim ben gercek bey medikLdeydi ozaman gitmistim iyi bi doktor Allah kucagina,almayi nasip etsin insallahSonucumu alalı bikaç gün oldu daha çok şükür pozitif olduevet gerçek beydi doktorum.memnunum çok şükür
Keseyi ne zaman gorceksin canım ,2 günde bir beta hcg mi yaptırıyorsun şu dönem? Saglıkla kucagına alSonucumu alalı bikaç gün oldu daha çok şükür pozitif olduevet gerçek beydi doktorum.memnunum çok şükür
Havuç suyu bana iyi geldi canım sabahları 1 bardak deneKızlar duphalac şurup içmeme rahmen iki gündür bügük tuvaletım gelmıyor,boyle bişey yaşayan var mı ,