• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Gebelikaski canim neden aglamaklisin sevinmen lazim.Hayirlisiyla basladin sonu da guzel olacak Allah'in izniyle.Ben de 1 ekimde İstanbul Tüp Bebek Merkezi Ozan Ozolcay da basliyorum Allah'in izniyle.Sabah doktorumuzla gorusmedeydik.Senin ilaclar ortalama ne tuttu canim.Bize 4 5 bin arasi dendi.
Mrblar.ozel tup bebek merkezine gidiyorsunuz sanirim ilaclar dahil toplada nekadara oluyor bende uludag universidesinde sira bekliyorum tup bebek icin ama 5 ay oldu hala ses yok ozelde dusunuyorum artik ama ne kadar olucak ucreti bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Mrblar.ozel tup bebek merkezine gidiyorsunuz sanirim ilaclar dahil toplada nekadara oluyor bende uludag universidesinde sira bekliyorum tup bebek icin ama 5 ay oldu hala ses yok ozelde dusunuyorum artik ama ne kadar olucak ucreti bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Ben bursada yaptırdım canım eurofertilde ilaçlar hariç 7000

Olmaz mı her gebeliğin belirtisi farklıdır ama bende de oluyor baş ağrısı ☺İlki kaçtı canım
Ilk ogrendigim gun cok siddetliydi gece sonraki gunlerde devam etti hala az az var umarim gecer sordum normalmis hormanlardanmis 116ydi cnm arti guzel dediler

Ben bahcecide cem beyin hastasym 9000 +ilaclar yasa ve durumuza gore degisiyor kullanaciginiz ilaclar.
Eger kurul raporunuz var 6300 ilaclarda 1000-1500 arasi tutuyor en fazla. Bu bahceci fiyati

Kızlar duphalac şurup içmeme rahmen iki gündür bügük tuvaletım gelmıyor,boyle bişey yaşayan var mı ,

Kızlar duphalac şurup içmeme rahmen iki gündür bügük tuvaletım gelmıyor,boyle bişey yaşayan var mı ,
Taze transfermi?
Bende de var o surup ben hic icmedim. Normal duzenimde devam etti bazen aksayabilir kafamada takmadm.bol sivi tuketip meyve yiyin posali

Ben bahcecide cem beyin hastasym 9000 +ilaclar yasa ve durumuza gore degisiyor kullanaciginiz ilaclar.
Eger kurul raporunuz var 6300 ilaclarda 1000-1500 arasi tutuyor en fazla. Bu bahceci fiyati
Bahcecide rapor geciyor mu? Raporu nerden cikariyoruz,arastirma hastanesi olmak zorunda mi?

kızlar dun ıgnelere başladım bugun 2. oldum. gonal f 150 , merional 75 vuruluyorum perşembe kontrol dedı. az bi zaman degıl mı ıgneler genelde 10-15 gun vuruluyomus. baktı sağ yumurtalık 8-10 tane,sol yumurtalıktada o kadar war dedi. sizce nasıl ?

Back