- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.961
Bence bugun kan ver canim anlasilirYarın yaptırcaktim bekliyordum ama sabah kan gelmeye başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bugun kan ver canim anlasilirYarın yaptırcaktim bekliyordum ama sabah kan gelmeye başladı
Insallah canim bebisin simsiki tutunurMerhaba kızlar
Bugün transfer oldum Rabbim hayırlısını versin inş. Sıkışıklık beni çok zorladı onun dışında şu an sadece sol tarafımda ince bir sızı var. İnşallah tutunur bebeğim bana
Teşekkür ederim canım ya hissetmistim adet olacağımı adet oldum yani düşük falan değil insan hissediyor ağrım falanda yok ama üzüldüm baya kısmet artık dondurulmuş embriyom var iki tane kendimi böyle teselli edeyimAnladım canım ama olur da kanamam çok artarsa acile filan bi git olur mu
Amin canım inşallah. 2-3 gün sonra pek yatmayı tavsiye etmiyorlar ağır işler olmadığı sürece hayatınıza devam edin dediler ama ben çok korkuyorum.Insallah canim bebisin simsiki tutunur
Geçmiş olsun o zaman arkadaşım ben düşüktür belki sağlığına bişey olmasın diye yazmıştım. Allah bi sonrakınde nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım ya hissetmistim adet olacağımı adet oldum yani düşük falan değil insan hissediyor ağrım falanda yok ama üzüldüm baya kısmet artık dondurulmuş embriyom var iki tane kendimi böyle teselli edeyim
Sağol canım ama adet kanaması anlaşılıyor normalde adet günüm dündü 28 günde bir oluyorum ben kısmetimde yokmuş anlaşılan bidaki sefere inşallahBence bugun kan ver canim anlasilir
Amin canım inşallahGeçmiş olsun o zaman arkadaşım ben düşüktür belki sağlığına bişey olmasın diye yazmıştım. Allah bi sonrakınde nasip etsin inşallah
Valla canim ben bir saat yattim transferden sonra yolaciktim 4 saat evdede pek yatmadim otrdum is yapmadim sadece esim yapti hep cok sukurki tuttuda abartmaya gerek yokAmin canım inşallah. 2-3 gün sonra pek yatmayı tavsiye etmiyorlar ağır işler olmadığı sürece hayatınıza devam edin dediler ama ben çok korkuyorum.
Normal adet kanaman gbimi?Sağol canım ama adet kanaması anlaşılıyor normalde adet günüm dündü 28 günde bir oluyorum ben kısmetimde yokmuş anlaşılan bidaki sefere inşallah
Hic is yapmadim genelde yattim cnm yemek tuvalet arada evde gezindim hala banyo yapmadim sacimi yikadim lavobada sicak kopuklu suyla silindim bugun 14.gunumS
Siz neler yaptınız transferden sonra biraz anlatır mısınız?
Ben de tam duşa girecektim valla, girmesem mi ki. Var mıymış zararı? Bugün transfer günü hariç 6.günHic is yapmadim genelde yattim cnm yemek tuvalet arada evde gezindim hala banyo yapmadim sacimi yikadim lavobada sicak kopuklu suyla silindim bugun 14.gunum
Sıcak suyla alma,ılıga yakın hatta soguya yakın ılık suyla al.sıcak su zararlıymıs.ilk ıkı gunden sonra alabılırsın dedılerdı bana 4.gun aldım transferin. Eşimin yardımıyla.çok uzanma sacına sampuana fln ,eşin yıkasın sacını.Ben de tam duşa girecektim valla, girmesem mi ki. Var mıymış zararı? Bugün transfer günü hariç 6.gün
Anladım canım sağolasın. Eşimden yardım isteyim bari, tam duşa girecektim okudum angelbebekkin mesajını işaret gibi :)) dikkat edeyim bariSıcak suyla alma,ılıga yakın hatta soguya yakın ılık suyla al.sıcak su zararlıymıs.ilk ıkı gunden sonra alabılırsın dedılerdı bana 4.gun aldım transferin. Eşimin yardımıyla.çok uzanma sacına sampuana fln ,eşin yıkasın sacını.
Oturarak alma dediler bi de bana ,ayakta iyi kötü alıver canım ,sıhhatler olsunAnladım canım sağolasın. Eşimden yardım isteyim bari, tam duşa girecektim okudum angelbebekkin mesajını işaret gibi :)) dikkat edeyim bari
Canım ben kaç gündür tüp bebek uzmanlarının rahmin yapısından dolayı embriyonun yerçekimi etkisiyle düşmesinin imkansız dediklerini okuyorum. Embriyonun tutmamasında annenin oturmasının kalkmasının etkisi olmuyormuş, öyle diyorlar. Bu mantıkla alaturka WC pek sakıncalı olmasa gerek. Geçen burda birinin tüp bebeğe başlamadan önce alaturka WC’sini klozete çevirttiğini okudum. O kızcağızda psikolojik açıdan iyi yapmış.Alaturka wc kullanmamız sıkıntı olur mu ki
Benim de işyerimdekı alaturka çunku,işe baslaınca diye kafama takıldı ,sagol cnımCanım ben kaç gündür tüp bebek uzmanlarının rahmin yapısından dolayı embriyonun yerçekimi etkisiyle düşmesinin imkansız dediklerini okuyorum. Embriyonun tutmamasında annenin oturmasının kalkmasının etkisi olmuyormuş, öyle diyorlar. Bu mantıkla alaturka WC pek sakıncalı olmasa gerek. Geçen burda birinin tüp bebeğe başlamadan önce alaturka WC’sini klozete çevirttiğini okudum. O kızcağızda psikolojik açıdan iyi yapmış.
Yoktur cnm zarari da sicak olmadiktan sonra yapabilirsin dediler zaten ben tedbir amacli yapmadim normalde hergun dusa giren ben dayandim yaniBen de tam duşa girecektim valla, girmesem mi ki. Var mıymış zararı? Bugün transfer günü hariç 6.gün
Anin canım ,sen de saglıkla büyüt yavrunu , iyi dileklerin duaların için cok tesekkurler,Allah razı olsun ,hiç unutmayalım olumlu aldıgımızda da bizim yaşadıklarımızı yaşayan bu ugurda savasan arkadsslarımıza dua etmeyiÖncelikle hepinizin duasi kabul olup yavrularinizi kucaginiza almak nasip olur.2013 yilinda üye olmustum hergün sitedeydim okurdum yazilanlari.2017 yilinda anne oldum bir asilama ve tup bebek deneme sonrasi.ikisindende olumlu sonuc alamamistim.tup bebek denedikten bir ay sonra kendim hamile kaldim.tabi ilaclarin etkisiyle oldu ama oldu cok sukur .inancinizi kaybetmeyin ne olur.goz yasi aglamak nedir cok iyi bilirim.ama vakit var sadece buna inanin.hergece dualarimdasiniz o kokuyu rabbim sizede koklatacak.hepinize iyi gunler