Allah dağına göre kar verirmiş. birkaç arkadaşımın hasta çocukları oldu, onlar için çok uğraştım yurt dışından kitaplar getirdim, çareler aradım ilgilendim ama ben onu kaldırabilecek biri değilim. maddi manevi gücüm yok. son aylarda meditasyonlar, ritüeller, esmalar dualar herseyi yaptım. hep dedim ki benim için iyi olan neyse o olsun. her dinin her inanışın temelinde kutsal bir güce inanış ve yaradana şükretme vardır. İster hint inanışı, ister müslümanlık ister hristiyanlık olsun. Ellerimiz göğe tek bir inanış için yükseldiğinde temelinde hayır ve güzellik varsa yaradan bize onu veriyor. ben enerjiye çok inanıyorum, duanın temeli enerjidir. İnsanlığın yaradılışın temeli bu. Bir uzakdoğu tapınağında da , hindistan budasında, camii de, bir kilisede hep aynı kutsal hissi yaşadım kalbimde. Dünya ve kainat bir düzen üzerine kurulmuştur. hayat veya bir cana hayat verme başlı başına bir mucizedir. bu süreçte hepimiz gördük ne kadar zor ama nasılda mucizevi bir döngü olduğunu. kaç evreden geçiyor bir bebek ana rahminden dünyaya gözlerini açana dek. Allah hepimiz için hayatın bir köşesine küçük mucizeler saklamıştır ona inanıyorum.. Gün gelir bizi de kucaklar.
çok yazdım kafa şişirdiysem özür dilerim , demekki kul olarak bana da böyle bir hayat çizilmiş. Beni bekleyen farklı sürprizler var hayatta .
NOT: sizi seviyorum hatunlar :)