• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

kızlar dun ıgnelere başladım bugun 2. oldum. gonal f 150 , merional 75 vuruluyorum perşembe kontrol dedı. az bi zaman degıl mı ıgneler genelde 10-15 gun vuruluyomus. baktı sağ yumurtalık 8-10 tane,sol yumurtalıktada o kadar war dedi. sizce nasıl ?
Dozuna göre baya iyi yumurtan olmuş canım maşallah

kızlar dun ıgnelere başladım bugun 2. oldum. gonal f 150 , merional 75 vuruluyorum perşembe kontrol dedı. az bi zaman degıl mı ıgneler genelde 10-15 gun vuruluyomus. baktı sağ yumurtalık 8-10 tane,sol yumurtalıktada o kadar war dedi. sizce nasıl ?
Canım zaten kontrol edecek pers ve gıdısata gore ilaç sevıyenı ayarlıycak yada yumurta catlamama ipnene ne zaman baslıycana karar verecek,hemen toplamaz zaten ;) buarada yumurta sayın gayet iyi.saglıklı güzel embrıyoların olsun inş 🙏

Canım zaten kontrol edecek pers ve gıdısata gore ilaç sevıyenı ayarlıycak yada yumurta catlamama ipnene ne zaman baslıycana karar verecek,hemen toplamaz zaten :KK66: buarada yumurta sayın gayet iyi.saglıklı güzel embrıyoların olsun inş 🙏
canım benım cok sagol . her sey ıyı gıderse kasım bası transfer dedı. ınsaallah gıder . var mı tavsıye ettıgın bır sey canım yemede içmede bu zamanlarda.

canım benım cok sagol . her sey ıyı gıderse kasım bası transfer dedı. ınsaallah gıder . var mı tavsıye ettıgın bır sey canım yemede içmede bu zamanlarda.
Yumurta gelişme aşamasında bana sebze agırlıklı (zeytinyaglı sebze yemekleri yiyebilirsin) beslenmem gerektiğini eşime ise protoin agırlıklı beslenmesini soylemişlerdi. Ben arada abartmamak kaydıyla arada incir de yiyordum. Hayırlısı olur inşallah ,ben de transfer sonucu beklıyorum ,dua et🙏

Yumurta gelişme aşamasında bana sebze agırlıklı (zeytinyaglı sebze yemekleri yiyebilirsin) beslenmem gerektiğini eşime ise protoin agırlıklı beslenmesini soylemişlerdi. Ben arada abartmamak kaydıyla arada incir de yiyordum. Hayırlısı olur inşallah ,ben de transfer sonucu beklıyorum ,dua et🙏

inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım.

doktor dun kontrol ettı alttan dun soyledı yumurta sayımı. ıgneyı daha dun vuruldum dozu yüksek mı canım
dozuna doktor karar veriyor ama bana göre az başlanmış ben225 yapıyordum.senin yumurtaların demekki daha iyi ki gerek görmemiş fazlasına. Onlara takılma canım inşallah kaliteli olurlar🙏🏻

Kızlar test gününden önce adet olan varmı baya kanamam var test günüm yarındı
İstersen oyalanma hemen bi test yaptır. Adet mi oluyorsun, düşük fln mı yapıyorsun Allah korusun, değerlerine bak anla da doktorunla konuş Canım, belki ilaç fln kullanman gerekir.

İstersen oyalanma hemen bi test yaptır. Adet mi oluyorsun, düşük fln mı yapıyorsun Allah korusun, değerlerine bak anla da doktorunla konuş Canım, belki ilaç fln kullanman gerekir.
Bilmiyorum ben üniversitede yaptırıyorum kapalı orası arayamiyorum orayı kanaman olsa bile test günü gel dediler

Back