• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Ben 26 yaşındayım ilk denememdi embriyolarım 5.gün embriyosuydu.bir ay rahim dinlendirme uygulandı daha sonra transfer oldum.pko vardı bende .
Bende 22 yaşındaym benimde 5.gun embriyom var. Beni 3 ay dinlendirdi inşallah olur. Bi de ananası 2 gün yedim demişsiniz Bi sebebi var mı transferden önce yediniz mi ananas

Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah sana bağışlasın, bize de nasip etsin inşallah. 3.gün mü 5. Gün mü transferiydi, taze transfer miydi Canım. Soruyorum kusura bakma, yolun çok başındayım bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Allah razı olsun canım sıkıntı değil sorabilirsin tabi. 3. Gün 7 hücreli dondurulmus embriyoydu benimki darısı sana olur inşallah gülüm içini ferah tut

Canım Allah yardımcın olsun . ALLahtan ümit hiç kesilmez,sen bu sayfayı kapatsan bile Allah bir mucizeyle açıverir🙏 Seni çok iyi anlıyorum ,ben de aldımnegatif.. Allah herşeyın en güzelını en hayırlısını en hayırlı ama tez zamanda nasip eylesin inşallah hepımız için
tesekkurler arkadaşım.. artık ne diyeyim hayırlısı neyse allah onu veriyor :( hala şoktayım ve çok üzgünüm..şişti gözlerim ağlamaktan. midem bulanıyo kusacak gibi tuhafım.. en kısa sürede toparlanmam lazım

Kızlar mrb yarın inş . 5. Gün embriyosu transfer olacak ama bana dediler ki bugün gelişimini kontrol etmedik. Yarın transfer için geldiğinizde inş ilerleyişi tahminimiz gibi güzel olur ve transfer yaparız, ama transfer iptali de bir ihtimal tabi ki dendi. Her gün bi stres yani anlamadım ki. Bu durumu yaşayanlar paylaşabilir mi?

Arkadaşlar transferim 30 eyluldü. Hala bulantım yokk. Bir şey söyleyin. Bu arada 2 kg aldım.

Meraba arkadaşlar bende 7 ekimde 3. Gün embriyosu dondurulmus transfer oldum bugün 11. Günüm dayanamadım idrar testi yaptım. Resmini de ek yaptım bakabilir misiniz acaba
Silik çizgi çıkmis gözün aydın hamilesin süper bise bu inşallah Rabbim sonuna kadar sorunsuz gecirmeni nasip eder.....

Merhaba ben istanbuldayim
Sisli memorial , bahcecide cem bey ,aret kamar bunlari arastirabilirsiniz .benim forumda gordugum basarili doktorlar.eger rezerviniz azsa tedavinizde kadar yumurta kalitesi arttiran ilaclar kullanmanizi tavsiye ederim .prowomen ,resveratrol, omepa ,nac bunlar kalite arttirir minimum 3ay kullanim gerekiyor.

Back