- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.901
Canım tebrikler ,sağlıkla kucagına al inşallahçok şükür bu yolda yüzümüz ak çıktık. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Tez zamanda hepimizin kucaklari dolmasi duasi ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tebrikler ,sağlıkla kucagına al inşallahçok şükür bu yolda yüzümüz ak çıktık. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Tez zamanda hepimizin kucaklari dolmasi duasi ile
Bende 22 yaşındaym benimde 5.gun embriyom var. Beni 3 ay dinlendirdi inşallah olur. Bi de ananası 2 gün yedim demişsiniz Bi sebebi var mı transferden önce yediniz mi ananasBen 26 yaşındayım ilk denememdi embriyolarım 5.gün embriyosuydu.bir ay rahim dinlendirme uygulandı daha sonra transfer oldum.pko vardı bende .
Allah razı olsun 3. Gün dondurulmus bugün 12. Gün transferinÇok çüçük daha annesi Rabbim kucağına almayıda nasip etsin kaçıncı günündü
Çok teşekkür ederim canım darısı bu yolda çabalayan emek veren tüm annelerimize insallahAmin çok tebrik ederim taze annemizi :)
Anladım Canım saol. Hayırlı uğurlu olsun.Allah razı olsun 3. Gün dondurulmus bugün 12. Gün transferin
Allah razı olsun canım darısı hepinize inşallahCanımmmmmm gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza
Allah razı olsun canım sıkıntı değil sorabilirsin tabi. 3. Gün 7 hücreli dondurulmus embriyoydu benimki darısı sana olur inşallah gülüm içini ferah tutCanım hayırlı uğurlu olsun. Allah sana bağışlasın, bize de nasip etsin inşallah. 3.gün mü 5. Gün mü transferiydi, taze transfer miydi Canım. Soruyorum kusura bakma, yolun çok başındayım bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Kan testi yapmayacak mısın canım ?Kızlar ilk idrarla yaptım testimi tekrar bakın
Tebrik ederim darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başınaçok şükür bu yolda yüzümüz ak çıktık. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Tez zamanda hepimizin kucaklari dolmasi duasi ile
BEN HENÜZ SONUÇ ALMADIM AMA BAŞ AĞRISI BENDE DE OLUYOR.Selam kizlar 2.testimide verdim 313 cikti bisey soracaktim bende cok bas agrisi var yasayan var mi baska
Olmaz mı her gebeliğin belirtisi farklıdır ama bende de oluyor baş ağrısı İlki kaçtı canımSelam kizlar 2.testimide verdim 313 cikti bisey soracaktim bende cok bas agrisi var yasayan var mi baska
tesekkurler arkadaşım.. artık ne diyeyim hayırlısı neyse allah onu veriyor hala şoktayım ve çok üzgünüm..şişti gözlerim ağlamaktan. midem bulanıyo kusacak gibi tuhafım.. en kısa sürede toparlanmam lazımCanım Allah yardımcın olsun . ALLahtan ümit hiç kesilmez,sen bu sayfayı kapatsan bile Allah bir mucizeyle açıverir Seni çok iyi anlıyorum ,ben de aldımnegatif.. Allah herşeyın en güzelını en hayırlısını en hayırlı ama tez zamanda nasip eylesin inşallah hepımız için
Siz neler yaptınız transferden sonra biraz anlatır mısınız?Selam kizlar 2.testimide verdim 313 cikti bisey soracaktim bende cok bas agrisi var yasayan var mi baska
Hangi sehirdesiniz?Kesinlikle öyledir ama yumurtalık rezervi azlığı var ben de bi şekilde tüp bebek yapmam gerekecek başka türlü elbette olmayacak ama her kilinik kendini övüyor ve eminim hepsi birbirinden çok değerli hocalar kuşkum yol fakat hangisi pek bilemedim
Merhaba ben istanbuldayimHangi sehirdesiniz?
Silik çizgi çıkmis gözün aydın hamilesin süper bise bu inşallah Rabbim sonuna kadar sorunsuz gecirmeni nasip eder.....Meraba arkadaşlar bende 7 ekimde 3. Gün embriyosu dondurulmus transfer oldum bugün 11. Günüm dayanamadım idrar testi yaptım. Resmini de ek yaptım bakabilir misiniz acaba
Sisli memorial , bahcecide cem bey ,aret kamar bunlari arastirabilirsiniz .benim forumda gordugum basarili doktorlar.eger rezerviniz azsa tedavinizde kadar yumurta kalitesi arttiran ilaclar kullanmanizi tavsiye ederim .prowomen ,resveratrol, omepa ,nac bunlar kalite arttirir minimum 3ay kullanim gerekiyor.Merhaba ben istanbuldayim