2019 EKiM TÜP BEBEK

canım benım çok saol.. ben gerçekten hayat dolu, pes etmeyen deli dolu bir insanım. sayısız hayat mücadelesi verdim. kaza atlattım zor ameliyatlar atlattım, kaç ülke kaç şehir değiştirdim. hayatımı sıfırdan bir yere getirdim. zaman zaman pes etsemde yeniden başladım. ama bu kez bu hikayeye yeniden başlayacak gücüm yok.

eşim hala gelmedi eve , ne diyecek nası tepki verecek ben ne diyecem bilmiyorum. fazla ümitlenmemiştim bu sğrede sonradan hayal kırıklığı olmasın diye ama yinede yıkıldım

burada herşeyi paylaşıyoruz, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım benim. aman ne olur olumsuz haberlerden kötü etkilenmesin kimse. bi taraftan yazıp sizleri üzmek istemiyorum ama diğer taraftan şuan üzüntümü paylaşacak kimsem yok. odamda gizli gizli aplıyorum

İdrar testi yapmayı düşünuyor musunuz? @blueaqua @Kendinisevenbirii @Suat
Düşünmüyorum, geçen sefer yaptım olumsuzu iki gün önce yaşamaya başladım. Çok üzüldüm ve herkes kan önemli dedi, tekrar umutlandım azıcık, kan verdim 14 küsür çıktı değer tekrar üzüldüm, eşime 2 gün sonra bi test daha yapsın demiş doktor, yine umutlandım ve sonuç değer 5’e düştü orda bıraktım testleri :)

suatçım inşallah senden güzel habeler alırız. kimseye belli etmesemde 2 tane yüksek kaliteli embriyo olunca ben fazla güvenmişim. bi süre bu konuyu düşünmeyeceğim sanırım.
iş konusuna gelince ben turizmciyim. 7 ayda 17 seyahat yaptım. o sebeple çaloşırken bu işi yapamıyorum. sorumluluğu stresi iş takibi seyahati çok fazla. ne doktor kontrolüne gidebiliyorum ne birşey. zaten yeni işe girince izinde alamıyorum. seyahat edemem deyince işe de kabul edilmiyoruz.. öyle yani güzelim. senden çok çok umutluyum.. haydi kır şu şeytanın bacağını :)

Merhaba,

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabbim en kısa zamanda sana normal yoldan gebelik nasip etsin canımmm inan okadar üzüldüm ki bende ne denir onuda bilmiyorum ama hep dualarımdasın sakın unutma..
hey ağzına sağlık be kuzum, olursa zaten öyle olsun.. annem, halam şuan arayan yakın arkadaşlarımda dior ki hayırlısı buymuş belki hasta olacaktı bebekler yada daha sonra düşecekti diye. aynen tek tesellim bu, ileriki safhalarda bunu kaldırmak daha zor.

haydi kimse moral bozmasın.. iyi haberleri olanların sevincini kutlayalım.. gözyaşlarımı siliyorum sizler için silah arkadaşlarım.. kötü haberler iyi haberleri getirsin

Burdan bile hissettiriyorsun gücünü, neşeni.. inşallah kendinde o gücü tekrar bulursun. Ben bu transferde de sonuç alamazsam bi daha dener sonra bırakırım dedim anneme, o da bana dedi ki o senin kararınla olmaz için kalbin ne diyecek, allah ne yazmış sana ona bakacağız dedi :) belki de bilgeliklerine güvenmeliyiz büyüklerin vardır bi bildikleri. Bugün düşünme bunu bence. Eşin gelince zaten sarılıp ağlarsın muhtemelen o da seni sarıp sarmalar :) bizde öyle olmuştu, ben eşimle bile karşılaşmak istemiyordum oysa ki sonra kollarında zırlarken buldum kendimi :)

Anladım canım şartlar zor ama bi zamana bırakalım derim kararlar yerine.
Ayy ben de kendimden umutlu olmak istiyorum :))) çok çok teşekkür güzel teşviğin için :))

benim içime oturdu şuan.. tıkandım gibi.. biraz ağladım ama rahatlayamadım.. 10 yıl beraber yaşadığım kedim öldüğünde ailemden birini kaybetmiş gibi olmuştum. hayatım yıkılmıştı sinir krizi geçirerek ne var ne yok kırıp dökmüştüm. şuan fırtına öncesi sessizlik gibi halim. o zamandaki gibi oldum.
ben lösev gönüllüsüyüm, neşemi paramı hayat ışığımı hep onlarla paylaştım bunca yıl. sanırım lösemili çocuklara ve ailelerine destek olmaya devam edeceğim. şuan tutunacak başka şeyyim yok

Sen ne iyi kalpli bi insansın emin ol Rabbim senin mükafatını kat kaattt verecek sağlıklı hayırlı evlatlarla

Anladım canım şartlar zor ama bi zamana bırakalım derim kararlar yerine.
Ayy ben de kendimden umutlu olmak istiyorum :))) çok çok teşekkür güzel teşviğin için :))
tabiki de umutlu olacaksın, diyorum ya Allah bizden aldığı o fırsatı haber bekleyen siz güzel arkadaşlarımıza versin. biz gibi acı çekenlerde kıskançlık olmaz. ne kadar zor zamanlar yaşandığını biliyoruz. Yemin ederim zerre kadar başkasının mutsuzluğunu istemedim ömrüm boyunca. Güzelliklerde paylaşınca artar be canım. acılar da hepbirlikte azaltmak için vardır

Sen ne iyi kalpli bi insansın emin ol Rabbim senin mükafatını kat kaattt verecek sağlıklı hayırlı evlatlarla
Allah dağına göre kar verirmiş. birkaç arkadaşımın hasta çocukları oldu, onlar için çok uğraştım yurt dışından kitaplar getirdim, çareler aradım ilgilendim ama ben onu kaldırabilecek biri değilim. maddi manevi gücüm yok. son aylarda meditasyonlar, ritüeller, esmalar dualar herseyi yaptım. hep dedim ki benim için iyi olan neyse o olsun. her dinin her inanışın temelinde kutsal bir güce inanış ve yaradana şükretme vardır. İster hint inanışı, ister müslümanlık ister hristiyanlık olsun. Ellerimiz göğe tek bir inanış için yükseldiğinde temelinde hayır ve güzellik varsa yaradan bize onu veriyor. ben enerjiye çok inanıyorum, duanın temeli enerjidir. İnsanlığın yaradılışın temeli bu. Bir uzakdoğu tapınağında da , hindistan budasında, camii de, bir kilisede hep aynı kutsal hissi yaşadım kalbimde. Dünya ve kainat bir düzen üzerine kurulmuştur. hayat veya bir cana hayat verme başlı başına bir mucizedir. bu süreçte hepimiz gördük ne kadar zor ama nasılda mucizevi bir döngü olduğunu. kaç evreden geçiyor bir bebek ana rahminden dünyaya gözlerini açana dek. Allah hepimiz için hayatın bir köşesine küçük mucizeler saklamıştır ona inanıyorum.. Gün gelir bizi de kucaklar.

çok yazdım kafa şişirdiysem özür dilerim , demekki kul olarak bana da böyle bir hayat çizilmiş. Beni bekleyen farklı sürprizler var hayatta .
NOT: sizi seviyorum hatunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…