- 3 Ağustos 2012
- 1.069
- 1.327
- 333
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.881
hayırlı olsun, Allah sağlıkla doğmasını ve büyümesini kısmet etsin. tüm olumsuz etkilerden uzak olun sende bebekte..mucksSa arkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım çok şükür olumlu oldu şimdi geride kalan ilaçlarımı satıyorum almak isteyen varmı 2 450ml gonalf var 5cetrotide var omlarında bedava veriyorum 2 finaldeki 500 tl eczanelerde iki katı fiyat almak isterseniz bana ulaşın
Ben doktoruma sordugum da yatayım mı napayım diye eğer kendini iyi hissediyorsan yat ama iyi hissetmiyorsan yatma sadece stresten uzak dur demişti cnaımStres etkiler diyorlar ama bilmiyorum ben artık böyle şeylere inancımı kaybettim, yumurta kaliteliyse iyi yumurtaya denk gelinmişse bu iş tamam diyorum. Ama işe gidip stresli bi an yaşadığınızda kaygıya kapılıp stresi iki katına çıkaracaksanız bi 3 gün daha rapor alın isterseniz kafanız rahat eder :) bu arada benim de 5. Günüm
Güzel söylemiş, nasıl içimiz rahat edecekse...Ben doktoruma sordugum da yatayım mı napayım diye eğer kendini iyi hissediyorsan yat ama iyi hissetmiyorsan yatma sadece stresten uzak dur demişti cnaım
Yok canım, yarın kaset testlerle yapmayı düşünüyodum da eşim izin vermiyor gününu bekle boşver diyorİdrar testi yapmayı düşünuyor musunuz? @blueaqua @Kendinisevenbirii @Suat
Canım öyle düşünme. Kötü etkilenmekten çok empati yapıyoruz şeklinde düşün. Aslında burada paylaşman daha iyi bile olabilir. Günlük hayatımızda kimse anlayamıyor bizi. Gizli gizli de ağlama, gerekirse kır dök etrafında ne varsa ama gönlünü kırma. Herkes Allah’ın verdiği izin kadar nefes alabiliyor şu dünyada. Demek ki bebeğinin zamanı gelmemiş.burada herşeyi paylaşıyoruz, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım benim. aman ne olur olumsuz haberlerden kötü etkilenmesin kimse. bi taraftan yazıp sizleri üzmek istemiyorum ama diğer taraftan şuan üzüntümü paylaşacak kimsem yok. odamda gizli gizli aplıyorum
Ne güzelde yazmışsınız Allahım size hayırlı bol nasipler versin ve müjdeli sürprizlerAllah dağına göre kar verirmiş. birkaç arkadaşımın hasta çocukları oldu, onlar için çok uğraştım yurt dışından kitaplar getirdim, çareler aradım ilgilendim ama ben onu kaldırabilecek biri değilim. maddi manevi gücüm yok. son aylarda meditasyonlar, ritüeller, esmalar dualar herseyi yaptım. hep dedim ki benim için iyi olan neyse o olsun. her dinin her inanışın temelinde kutsal bir güce inanış ve yaradana şükretme vardır. İster hint inanışı, ister müslümanlık ister hristiyanlık olsun. Ellerimiz göğe tek bir inanış için yükseldiğinde temelinde hayır ve güzellik varsa yaradan bize onu veriyor. ben enerjiye çok inanıyorum, duanın temeli enerjidir. İnsanlığın yaradılışın temeli bu. Bir uzakdoğu tapınağında da , hindistan budasında, camii de, bir kilisede hep aynı kutsal hissi yaşadım kalbimde. Dünya ve kainat bir düzen üzerine kurulmuştur. hayat veya bir cana hayat verme başlı başına bir mucizedir. bu süreçte hepimiz gördük ne kadar zor ama nasılda mucizevi bir döngü olduğunu. kaç evreden geçiyor bir bebek ana rahminden dünyaya gözlerini açana dek. Allah hepimiz için hayatın bir köşesine küçük mucizeler saklamıştır ona inanıyorum.. Gün gelir bizi de kucaklar.
çok yazdım kafa şişirdiysem özür dilerim , demekki kul olarak bana da böyle bir hayat çizilmiş. Beni bekleyen farklı sürprizler var hayatta .
NOT: sizi seviyorum hatunlar :)
Kızlar bende aynı sizle inşallah pozitif sonuçlarımız olur
Aaa beş kişi mi olduk. Allahım burdan beraber doğum yapacağımız tarihleri de konuşalım inşallah.Kızlar bende aynı sizle inşallah pozitif sonuçlarımız olur
Çok çüçük daha annesiçok şükür bu yolda yüzümüz ak çıktık. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Tez zamanda hepimizin kucaklari dolmasi duasi ile
Sen yaz istediğin gibi, bi yararımız olursa ne mutlu bize senin üzüntün bizim üzüntümüz. Çok değil sadece 1 ay önce aynı durumu yaşadım, hepimiz ağladık üzüldük. Ama hayat devam ediyor deyip toparlandım ve ikinciyi denedim ara vermeden, inşallah olmuştur ama olmadıysa haftaya öğreneceğim ve tekrar denemek için hazırlık yapacağım :) hayat da böyle bi şey ümit hiç bitmiyor :)burada herşeyi paylaşıyoruz, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım benim. aman ne olur olumsuz haberlerden kötü etkilenmesin kimse. bi taraftan yazıp sizleri üzmek istemiyorum ama diğer taraftan şuan üzüntümü paylaşacak kimsem yok. odamda gizli gizli aplıyorum
Aminçok şükür bu yolda yüzümüz ak çıktık. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Tez zamanda hepimizin kucaklari dolmasi duasi ile
Canım ya çok üzüldüm ne denir ki böyle bir durumda bilemiyorum inşallah bir dahaki seferi alırsın bebişi kucağınagünaydın, günün ilk kötü haberi benden geldi.. hcg testim 10 . günde 1, 20 çıktı, az önce hbr aldım. doktor maalesef negatif dedi.. ilaçları kesiyorum.
forumda ki tüm arkadaşlarıma en kısa sürede en güzel haberleri diliyorum, bizim veremediğimiz hayatlar sizlerin olsun arkadaşlar. bu çok kutsal bir savaş. denemeyen bilemez.. gerçekten çok çok zor. maddi manevi resmen tırnaklarımızla kanatarak savaşıyoruz. benim gibi dosyayı kapatanlara da , hala bu yolda çabalayan herkese de bol şans diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin
Amin canım inşallahAaa beş kişi mi olduk. Allahım burdan beraber doğum yapacağımız tarihleri de konuşalım inşallah.
İnşallah yarabbimmm aminnnAaa beş kişi mi olduk. Allahım burdan beraber doğum yapacağımız tarihleri de konuşalım inşallah.
arkadaşlar inşallah güzel haberlerinizi en kısa sürede alırızAaa beş kişi mi olduk. Allahım burdan beraber doğum yapacağımız tarihleri de konuşalım inşallah.
Sagol canım amin Senden de güzel süpriz haberler beklıyoruzarkadaşlar inşallah güzel haberlerinizi en kısa sürede alırız
Canımmmmmm gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaçok şükür bu yolda yüzümüz ak çıktık. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Tez zamanda hepimizin kucaklari dolmasi duasi ile
Canim cok uzuldum gercekten yasadiklarimiz zor surecler gercekten rabbim hepimizin yardimcisi olsun rabbim hepinize saglikli bebekler nasip etsin insallahhgünaydın, günün ilk kötü haberi benden geldi.. hcg testim 10 . günde 1, 20 çıktı, az önce hbr aldım. doktor maalesef negatif dedi.. ilaçları kesiyorum.
forumda ki tüm arkadaşlarıma en kısa sürede en güzel haberleri diliyorum, bizim veremediğimiz hayatlar sizlerin olsun arkadaşlar. bu çok kutsal bir savaş. denemeyen bilemez.. gerçekten çok çok zor. maddi manevi resmen tırnaklarımızla kanatarak savaşıyoruz. benim gibi dosyayı kapatanlara da , hala bu yolda çabalayan herkese de bol şans diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin
Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah sana bağışlasın, bize de nasip etsin inşallah. 3.gün mü 5. Gün mü transferiydi, taze transfer miydi Canım. Soruyorum kusura bakma, yolun çok başındayım bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.çok şükür bu yolda yüzümüz ak çıktık. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Tez zamanda hepimizin kucaklari dolmasi duasi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?