2019 EKiM TÜP BEBEK

hayırlı olsun, Allah sağlıkla doğmasını ve büyümesini kısmet etsin. tüm olumsuz etkilerden uzak olun sende bebekte..mucks

Ben doktoruma sordugum da yatayım mı napayım diye eğer kendini iyi hissediyorsan yat ama iyi hissetmiyorsan yatma sadece stresten uzak dur demişti cnaım

Canım öyle düşünme. Kötü etkilenmekten çok empati yapıyoruz şeklinde düşün. Aslında burada paylaşman daha iyi bile olabilir. Günlük hayatımızda kimse anlayamıyor bizi. Gizli gizli de ağlama, gerekirse kır dök etrafında ne varsa ama gönlünü kırma. Herkes Allah’ın verdiği izin kadar nefes alabiliyor şu dünyada. Demek ki bebeğinin zamanı gelmemiş.

Ne güzelde yazmışsınız Allahım size hayırlı bol nasipler versin ve müjdeli sürprizler

çok şükür bu yolda yüzümüz ak çıktık. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Tez zamanda hepimizin kucaklari dolmasi duasi ile
Çok çüçük daha annesi Rabbim kucağına almayıda nasip etsin kaçıncı günündü

Sen yaz istediğin gibi, bi yararımız olursa ne mutlu bize senin üzüntün bizim üzüntümüz. Çok değil sadece 1 ay önce aynı durumu yaşadım, hepimiz ağladık üzüldük. Ama hayat devam ediyor deyip toparlandım ve ikinciyi denedim ara vermeden, inşallah olmuştur ama olmadıysa haftaya öğreneceğim ve tekrar denemek için hazırlık yapacağım :) hayat da böyle bi şey ümit hiç bitmiyor :)

Canım ya çok üzüldüm ne denir ki böyle bir durumda bilemiyorum inşallah bir dahaki seferi alırsın bebişi kucağına

Canim cok uzuldum gercekten yasadiklarimiz zor surecler gercekten rabbim hepimizin yardimcisi olsun rabbim hepinize saglikli bebekler nasip etsin insallahh

çok şükür bu yolda yüzümüz ak çıktık. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Tez zamanda hepimizin kucaklari dolmasi duasi ile
Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah sana bağışlasın, bize de nasip etsin inşallah. 3.gün mü 5. Gün mü transferiydi, taze transfer miydi Canım. Soruyorum kusura bakma, yolun çok başındayım bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…