- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.821
Günaydın kızlar güzel haberler alalım bugün inşşalllahbenim 10.günüm bugün dün ilk idrarda silik çizgi görmüştüm bugün tekrar yapıcam bakalım koyulaşmış mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klasik görümce mi desem bilemedim,Allah akıl fikir versin böylelerine :) olmayınca olmuyor yapacak bişey yok herkesin imtihani farklı oluyor,o hamileliğinde nazlarindan parmağını oynatamayanlarda ne biliyim ayrı bı itici oluyor ben böyle durumdayken gözüme sokunca ama iste,Allah herkese hayırlısını versin herseyin diyorum kocalarimizin tapılacak eşleri var konusuna da sonuna kadar katılıyorumya dostum aman onlardan hiç bahsetme, çektiklerimizin kaçını çekerler.. annem diyor benimkine, sende olsaydı bu dert bu kadar dayanırmıydın diye.. ben kendi kendime bi tane bile iğne yapamam, o muayneleri operasyonları kesinlikle yaptıramam diyor.. ahh ahh tapacakları eşleri var. birde arkadaş ben normal yolla hamile kalıp bunu bişi sanıp hamileliğinde parmağını oynatamayanlara çok sinir oluyorum. bize sürekli kendi durumları anlatıp ay bilirim çok zor demezlermi deli oluyorum.. bknz görümcem; 30 unda normal yolla hamile kalıp doğurdu ( evlendiğinin ertesi ayı regl oldum hamile değilim diye ağlayıp ik ay sonra doktorlara taşınmaya başlayıo 3. ayda hamile kaldı arkadaş ve o zaman gözümğn içine baka baka 30 olmuşum özürlü olursa naparım yaşım geçiyor diyordu. ben o vakitler 36 - 37 falanım...
3 yılda atlattıklarımı düşünüyorum, abi hatun hala kendisi dünyanın en zor şeyini yapmış modu haa tabi anasıda öyle..
Bnm ilk tedavide 22 yumurta olmustu,pcosum.ondn beklentim fazlaydi.5.gune kalamayack gibi hissediyorum.insallah snn dedigin gibi olur.3 taneden 2 embriyo kalsa daha ne cnm :) bu arada snn kacinci gun donduruldu?Günaydın masalcım, üzülme sakın benimde 6 toplandı , 5 i iyiydi. 4 ü döllendi , hala fotoğrafını saklıyorum ama çok çok iyi olan 2 sini kullanmak üzere dondurmuştuk. diğerlerini kullanmadı doktor. bugün transferimin 10. günü beklemedeyiz :)
lütfen moralini bozma . bu ulaştığımız sayılar güzel. ilk denemem yakın bir arkadaşımda birkaç gün arayla oldu. 2 yumurtasından tek embriyo elde ettiler ve tuttu. şu anda 1, 5 yaşında çocuğu ve çok sağlıklı
Aynı iğneleri mi kullandın canım ilk opunla? Kalır inşallah güzel düşün,lazım olan bir tane zatenBnm ilk tedavide 22 yumurta olmustu,pcosum.ondn beklentim fazlaydi.5.gune kalamayack gibi hissediyorum.insallah snn dedigin gibi olur.3 taneden 2 embriyo kalsa daha ne cnm :) bu arada snn kacinci gun donduruldu?
Canim kacinci gunundukızlar sonuç çıkmış.. msj geldi şimdi. bu sanki pek iyi değil gibi
1,20 miymiş.
Ilkinde 225 gonalf kullandim.bunda 150 gonalf,75 merional kullandim cnm.insallah yaaAynı iğneleri mi kullandın canım ilk opunla? Kalır inşallah güzel düşün,lazım olan bir tane zaten
Cnm kacinci gunundu? Bi de idrar testi yapmamis miydin sn ?kızlar sonuç çıkmış.. msj geldi şimdi. bu sanki pek iyi değil gibi
1,20 miymiş.
idrar testi yapmadım. bugün 10. günCnm kacinci gunundu? Bi de idrar testi yapmamis miydin sn ?
Kaygılı ve bol gazlı :) transferden sonra ilk bikaç gün çok rahat oluyor insan ama sona yaklaştıkça korku umutsuzluk umut derken karmaşık bi psikolojiyle geçiyor günler. 2. Denemem 5. Günüm bu aradaKizlar gunaydin nasilsiniztransfer sonrasi bekleyenler nasil geciyor
Benim değerim 14 çıkmıştı 10. Günde, kimyasal gebelik oldu. Maalesef 25 altı değerlerde artış çok istisnai, inşallah electraa için gerçek olur benim için olmamıştıelectraa sordun mu doktoruna canım değer düşük ama hiç olmasa da çok daha düşük çıkması lazımdı bilmem bence tekrar yaptır bikaçgün sonra
Rabbim hayırlısını nasip etsin pek fazla bilgim yom gerçekten sadece umutlarımız o yöndeBenim değerim 14 çıkmıştı 10. Günde, kimyasal gebelik oldu. Maalesef 25 altı değerlerde artış çok istisnai, inşallah electraa için gerçek olur benim için olmamıştı
az ömce konuştum. kesin negatif dedi. ilaçlarıda kes dedi.. başka embriyom yok. birdaha deneme şansımda yok bunu biliyor. riske atmazdı sanırım. 5- 6 - 7 falan olsa neyse resmen 1 çıkmış. kesin negatif diyor. ne yapsam bilemedimelectraa sordun mu doktoruna canım değer düşük ama hiç olmasa da çok daha düşük çıkması lazımdı bilmem bence tekrar yaptır bikaçgün sonra
suatçım selam, iyi dileğin için çok teşekkürler canım.. ama doktor kesinlikle negatif dedi. ilaçları da kes deyince benim ısrarla devam etmem saçma olmaz mı.. bu arada şuan nası sizlere yazıyorum bilmiyorum. allak bullak kafam, bi taraftan ağlıyorum. annemle babam gariplerim moralimi düzeltmek için bi sürü şey söylüyorlar. eşime hbr verdim. o da sabah beni tahlile götürdükten sonra işe gitmişti. ne durumda bilmiyorum aradı konuşamadım. sadece msj atım çok üzgünüm diye. şuan eşyalarımı toplayım evden gidesim var. annemle zaten bu akşam kardeşime geçecekti yarın da artık evlerine dönecekler. onlarla mı gitsem.. eve dönüp eski eş dostu da göresim yok. arabama atlayıp bi yerlere gidip bağıra bağıra ağlamak istiyorum. evde ağlamak istemiyorum. çok üzülecekler. benim için bu dosya kapandıBenim değerim 14 çıkmıştı 10. Günde, kimyasal gebelik oldu. Maalesef 25 altı değerlerde artış çok istisnai, inşallah electraa için gerçek olur benim için olmamıştı
Cnm ilk denemede 11.gun bnm degerim de snnko gibi cikmisti.bnm dr de ilaçları kes demisti.neden tekrar denemiyosun cnm,amh mi cok dusuk?az ömce konuştum. kesin negatif dedi. ilaçlarıda kes dedi.. başka embriyom yok. birdaha deneme şansımda yok bunu biliyor. riske atmazdı sanırım. 5- 6 - 7 falan olsa neyse resmen 1 çıkmış. kesin negatif diyor. ne yapsam bilemedim
masalcım ilkinde de senin sonra yükselmedi gebeliğin oluşmadı dimi.. ilaçları kemişmiydinCnm ilk denemede 11.gun bnm degerim de snnko gibi cikmisti.bnm dr de ilaçları kes demisti.neden tekrar denemiyosun cnm,amh mi cok dusuk?
Cnm bence test gunune kdr alÇalışan arkadaslarım trabsfer sonrası kaç gun rapor aldınız?
Kestim ilaclari cnm,gebelik olusmadi seni cok cok iyi anliyorum o yuzdenmasalcım ilkinde de senin sonra yükselmedi gebeliğin oluşmadı dimi.. ilaçları kemişmiydin