- 3 Ağustos 2012
- 1.069
- 1.327
- 333
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.841
günaydın, günün ilk kötü haberi benden geldi.. hcg testim 10 . günde 1, 20 çıktı, az önce hbr aldım. doktor maalesef negatif dedi.. ilaçları kesiyorum.Kizlar gunaydin nasilsiniztransfer sonrasi bekleyenler nasil geciyor
hepsini okudum ...diycek bişiy bulamıyorum...günaydın kuzu:) ben biraz önce geldim hastaneden. test sonucu öğlen gibi çıkarmış. bakalım ne göreceğiz. ilgilenmediğim bi beta hcg kısmı var. ne olursa sevineyim henüz onu bilmiyorum. çıkınca yazarım size de..
bebek ve boşanma kısmına gelince , bizdede aynı teraneler oldu. 36 yaşında evlenirsek zaten olacağı bu. gdo lu yiyeceklerden, stresten, sigaradan yoğun iş hayatı ev derdi geçim sınıkıntısından insanda metabolizma ve moral mi kalıyor allah aşkına. çoğumuz aynı dertten muzdaribiz 30 yaşından önce bile bu derdi çeken çok kadın var. neyse bende çok söyledim boşanalım diye. başta eşim olmak üzere herkes saçmalama dedi. ama biz bu çocuksuzluğa sebep olan kişiler olarak görüp kendimizi kocalara bir seçim şansı vermek istiyoruz. bende değil bi başkasıyla çocuğun olabilir senin elinden bu duyguyu alamam diye bir zihniyet oluşuyor. Biz haklıyız böyle düşünmekte çünkü vicdan denen bir his var. benim eşimde çok dinledi beni anlamaya çalıştı günlerce defalarca konuştum. sende vicdan varsa bende de var tamam aile olmak çocuk sahibi olmak güzel ama seni bozuk eşya gibi kenara atıp başkasını almak gibi birşey bu.. hem ne malum onda da benzer bir dert olmayacağı dedi durdu.. ben evlatlık alalım dedim o karşı çıktı. bir ara kıbrısta donasyon konusuna değindi doktorlar. Onu da eşim olabilir desede ben istemedim. çünkü ben kabul etmem onu.. evlatlık çocuğa durumu anlatma kolay ama donasyona hayır.. çocuğu 9 ay ben taşıycam babası babası zaten ama anası genetikte olsa başka biri.. yok abi ben gelemem bu hisse. bana benzemeyecek ben doğurduğum halde sanki kocamın başka birinden yaptığı çocuğa annelik etmek gibi birşey..neyse uzatmayım tüm bunları rafa kaldırıp son kez denedik. Hayırlısı artık. dediğin doğru 45 inde doğuranlar da var ama tercih meselesi ben bile uzatmaları oynadığımı düşünüyorum. ben o kadar geç istemem.. onla arkadaş olmak isterim. bazen düşünüyorum çocuğum ben kadarken ben nerdeyse babannem yaşında olucam. arada bir kuşak atlamış oluyoruz.. hep yazdığım gibi herkesin dşüncesine saygım var. Çünkü insanların karekterleri gibi olaylara bakış açıları ve tolere edebilecekleri de farklıdır. sen 50 yaşında da olsan saygı duyar aynı sevgiyle kucaklarım seni , herhangi birinizi.. ama ben bi kez daha bu koşturmacaya girmeyeceğim
Amin...günaydın, günün ilk kötü haberi benden geldi.. hcg testim 10 . günde 1, 20 çıktı, az önce hbr aldım. doktor maalesef negatif dedi.. ilaçları kesiyorum.
forumda ki tüm arkadaşlarıma en kısa sürede en güzel haberleri diliyorum, bizim veremediğimiz hayatlar sizlerin olsun arkadaşlar. bu çok kutsal bir savaş. denemeyen bilemez.. gerçekten çok çok zor. maddi manevi resmen tırnaklarımızla kanatarak savaşıyoruz. benim gibi dosyayı kapatanlara da , hala bu yolda çabalayan herkese de bol şans diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin
annem diyor acaba devam mı etsen diye de gerek yok sanırım...Kestim ilaclari cnm,gebelik olusmadiseni cok cok iyi anliyorum o yuzden
Ah canım seni çok iyi anlıyorum neredeyse hepimiz aynılarını yaşadık burda.. şu an üzüntünü yaşa bence hiçbir konuda karar verme. Ne karar versen değişecektir çünkü hormonlarımız feci durumda. İlaçları doktor kes dediyse kesmek gerekir diye düşünüyorum, ben öyle yapmıştım en axından. Senin çok güzel bi enerjin var bence ve sonunda sonuç mutlaka olumlu olacak, şu an inanmasan da..suatçım selam, iyi dileğin için çok teşekkürler canım.. ama doktor kesinlikle negatif dedi. ilaçları da kes deyince benim ısrarla devam etmem saçma olmaz mı.. bu arada şuan nası sizlere yazıyorum bilmiyorum. allak bullak kafam, bi taraftan ağlıyorum. annemle babam gariplerim moralimi düzeltmek için bi sürü şey söylüyorlar. eşime hbr verdim. o da sabah beni tahlile götürdükten sonra işe gitmişti. ne durumda bilmiyorum aradı konuşamadım. sadece msj atım çok üzgünüm diye. şuan eşyalarımı toplayım evden gidesim var. annemle zaten bu akşam kardeşime geçecekti yarın da artık evlerine dönecekler. onlarla mı gitsem.. eve dönüp eski eş dostu da göresim yok. arabama atlayıp bi yerlere gidip bağıra bağıra ağlamak istiyorum. evde ağlamak istemiyorum. çok üzülecekler. benim için bu dosya kapandı
Rabbim en kısa zamanda sana normal yoldan gebelik nasip etsin canımmm inan okadar üzüldüm ki bende ne denir onuda bilmiyorum ama hep dualarımdasın sakın unutma..annem diyor acaba devam mı etsen diye de gerek yok sanırım...
az önce ilk sigaramı içtim.. uzun zamandan sonra, dayanamadım. evde saklıyordum 2 tane.. bu arada neden denemek istemediğimi söyleyim, ben nerdeyse 40 oldum. amh ım zaten 0, 28 idi 2 sene önce bile. çok yıprandım. bi taraftan para lazım çalışmak zorundayız ama bu tedavi çalışırken olmuyor. haziranda işten ayrılmıştım tedaviye başlamak için. süre gittikçe uzuyor.. zaman geçtikçe artık şansım da düştüğü için.. 40 tan sonra bi sürü de risk var. 35 - 36 olsam neyse.. hazıra da dağ dayanmıyor. malum türkiye şartları bu tedaviler çok pahalı hersey dövizle. devlet hiçbişey karşılamıyor. ne diyeyim yaaa
bana geçmiş olsun, tüm şansı siz arkadaşlarıma yolluyorum canlar
bence çok güçlü bir kadınsın..prp uygulaması var birde onu denesen pes etme lütfen..annem diyor acaba devam mı etsen diye de gerek yok sanırım...
az önce ilk sigaramı içtim.. uzun zamandan sonra, dayanamadım. evde saklıyordum 2 tane.. bu arada neden denemek istemediğimi söyleyim, ben nerdeyse 40 oldum. amh ım zaten 0, 28 idi 2 sene önce bile. çok yıprandım. bi taraftan para lazım çalışmak zorundayız ama bu tedavi çalışırken olmuyor. haziranda işten ayrılmıştım tedaviye başlamak için. süre gittikçe uzuyor.. zaman geçtikçe artık şansım da düştüğü için.. 40 tan sonra bi sürü de risk var. 35 - 36 olsam neyse.. hazıra da dağ dayanmıyor. malum türkiye şartları bu tedaviler çok pahalı hersey dövizle. devlet hiçbişey karşılamıyor. ne diyeyim yaaa
Canım Allah yardımcın olsun . ALLahtan ümit hiç kesilmez,sen bu sayfayı kapatsan bile Allah bir mucizeyle açıverirannem diyor acaba devam mı etsen diye de gerek yok sanırım...
Cnm tabi ki sen bilirsin ama bence son bi kez dene.devlette yogun olmayam bi hastaneye basvurup.kredi cekerek bile olsa ama son bi kez dene.5 yil sonra keske dememek icin..annem diyor acaba devam mı etsen diye de gerek yok sanırım...
Ben de 42 yaşındayım, amh 1,65 ama doktor pek de önemli olmadığını önemli olanın hiç değilse bir adet kaliteli yumurta elde etmek olduğunu söylemişti bana, ben tedaviye 2 ay önce başladım, 2. Transferimi oldum 5 gün önce ve ben de çalışıyorum. İş engel olmaz transfer günü izinli olun sonra da ağır çalışmayın yeterli diyor doktorlar, bunlar yüzünden pes etme bence.annem diyor acaba devam mı etsen diye de gerek yok sanırım...
Hiç rapor almadım ama kendi işim olduğu için almadım, 2. Günden itibaren evden çalışmaya devam ettim 3. Gün ofisime gidip baya çalıştım bugün 5. Günüm. Dr transfer günü dışında çok ayakta kalmanızı gerektirecek bi işiniz de yoksa işe gidebilirsiniz dediÇalışan arkadaslarım trabsfer sonrası kaç gun rapor aldınız?
Benim fiziksel yorucu degıl ama çok stresli bir iş,hergun yeni bir macera telaş.5 gun aldım da uzatsammı dıyorumHiç rapor almadım ama kendi işim olduğu için almadım, 2. Günden itibaren evden çalışmaya devam ettim 3. Gün ofisime gidip baya çalıştım bugün 5. Günüm. Dr transfer günü dışında çok ayakta kalmanızı gerektirecek bi işiniz de yoksa işe gidebilirsiniz dedi
Stres etkıler mi çok bılmıyorum.bugun transferimin 5.günü .B
Benim fiziksel yorucu degıl ama çok stresli bir iş,hergun yeni bir macera telaş.5 gun aldım da uzatsammı dıyorum
Stres etkiler diyorlar ama bilmiyorum ben artık böyle şeylere inancımı kaybettim, yumurta kaliteliyse iyi yumurtaya denk gelinmişse bu iş tamam diyorum. Ama işe gidip stresli bi an yaşadığınızda kaygıya kapılıp stresi iki katına çıkaracaksanız bi 3 gün daha rapor alın isterseniz kafanız rahat eder :) bu arada benim de 5. GünümStres etkıler mi çok bılmıyorum.bugun transferimin 5.günü .
Cnm isin ne bilmiyorum ama bn ogrtmenim.rapor alicam transfer yapilacak olursa.dr veriyorsa al kesinlikleBenim fiziksel yorucu degıl ama çok stresli bir iş,hergun yeni bir macera telaş.5 gun aldım da uzatsammı dıyorum
Siz test gununu ne zamana verdıler,bana 26 ekıme cok gec degılmı yaStres etkiler diyorlar ama bilmiyorum ben artık böyle şeylere inancımı kaybettim, yumurta kaliteliyse iyi yumurtaya denk gelinmişse bu iş tamam diyorum. Ama işe gidip stresli bi an yaşadığınızda kaygıya kapılıp stresi iki katına çıkaracaksanız bi 3 gün daha rapor alın isterseniz kafanız rahat eder :) bu arada benim de 5. Günüm
K KendinisevenbiriiStres etkiler diyorlar ama bilmiyorum ben artık böyle şeylere inancımı kaybettim, yumurta kaliteliyse iyi yumurtaya denk gelinmişse bu iş tamam diyorum. Ama işe gidip stresli bi an yaşadığınızda kaygıya kapılıp stresi iki katına çıkaracaksanız bi 3 gün daha rapor alın isterseniz kafanız rahat eder :) bu arada benim de 5. Günüm
Arkadaşım çok geçmiş olsun. İnan burda herkes pozitif haber versin istiyorum, ki pozitif haber bize umut ışığı oluyor. Eminim herkes benim düşündüğüm gibi düşünüyordun. Her negatif haber benimde canımı yakıyor. Seren Serengilin bebeğini düşürdüğünü okuduğumda annemle tatildeydik oturup ağlamaya başladım. Annemde deli misin sen Seren Serengil için niye üzülüyorsun dedi. Dedim onda da kan pıhtılaşması var, bebeği yaşasaydı bana umut olacaktı, kendim düşük yapmış gibi oldum dedim. Şuan da inan bana kendim negatif çıkmış kadar üzüldüm. Bence birkaç gün evden git, ortam değiştir ama 39 da henüz bişey yok. Kendine birkaç şans daha ver. Bilemezsin 30unda çocuk doğurup 45inde ölenler var. Allah sana uzun ömürler versin, enerji versin belki 90na kadar yaşıycaksın belki torunlarını bile göreceksin. Maddiyat içinde devlet raporuyla ekonomik olarak kolaylaşıyor diyorlar ama nolur pes etme.günaydın, günün ilk kötü haberi benden geldi.. hcg testim 10 . günde 1, 20 çıktı, az önce hbr aldım. doktor maalesef negatif dedi.. ilaçları kesiyorum.
forumda ki tüm arkadaşlarıma en kısa sürede en güzel haberleri diliyorum, bizim veremediğimiz hayatlar sizlerin olsun arkadaşlar. bu çok kutsal bir savaş. denemeyen bilemez.. gerçekten çok çok zor. maddi manevi resmen tırnaklarımızla kanatarak savaşıyoruz. benim gibi dosyayı kapatanlara da , hala bu yolda çabalayan herkese de bol şans diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin
Aynen kızlar 14 Ekim pazartesi oldu benim transferimde
Çok geçmiş evet. Benim 23 ekim test günüm. 5. Gün embriyosu mu sizinki de?Siz test gununu ne zamana verdıler,bana 26 ekıme cok gec degılmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?