2019 EKiM TÜP BEBEK

Kizlar gunaydin nasilsiniztransfer sonrasi bekleyenler nasil geciyor
günaydın, günün ilk kötü haberi benden geldi.. hcg testim 10 . günde 1, 20 çıktı, az önce hbr aldım. doktor maalesef negatif dedi.. ilaçları kesiyorum.

forumda ki tüm arkadaşlarıma en kısa sürede en güzel haberleri diliyorum, bizim veremediğimiz hayatlar sizlerin olsun arkadaşlar. bu çok kutsal bir savaş. denemeyen bilemez.. gerçekten çok çok zor. maddi manevi resmen tırnaklarımızla kanatarak savaşıyoruz. benim gibi dosyayı kapatanlara da , hala bu yolda çabalayan herkese de bol şans diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin

hepsini okudum ...diycek bişiy bulamıyorum...

Amin...

Kestim ilaclari cnm,gebelik olusmadi seni cok cok iyi anliyorum o yuzden
annem diyor acaba devam mı etsen diye de gerek yok sanırım...
az önce ilk sigaramı içtim.. uzun zamandan sonra, dayanamadım. evde saklıyordum 2 tane.. bu arada neden denemek istemediğimi söyleyim, ben nerdeyse 40 oldum. amh ım zaten 0, 28 idi 2 sene önce bile. çok yıprandım. bi taraftan para lazım çalışmak zorundayız ama bu tedavi çalışırken olmuyor. haziranda işten ayrılmıştım tedaviye başlamak için. süre gittikçe uzuyor.. zaman geçtikçe artık şansım da düştüğü için.. 40 tan sonra bi sürü de risk var. 35 - 36 olsam neyse.. hazıra da dağ dayanmıyor. malum türkiye şartları bu tedaviler çok pahalı hersey dövizle. devlet hiçbişey karşılamıyor. ne diyeyim yaaa

bana geçmiş olsun, tüm şansı siz arkadaşlarıma yolluyorum canlar

Ah canım seni çok iyi anlıyorum neredeyse hepimiz aynılarını yaşadık burda.. şu an üzüntünü yaşa bence hiçbir konuda karar verme. Ne karar versen değişecektir çünkü hormonlarımız feci durumda. İlaçları doktor kes dediyse kesmek gerekir diye düşünüyorum, ben öyle yapmıştım en axından. Senin çok güzel bi enerjin var bence ve sonunda sonuç mutlaka olumlu olacak, şu an inanmasan da..

Rabbim en kısa zamanda sana normal yoldan gebelik nasip etsin canımmm inan okadar üzüldüm ki bende ne denir onuda bilmiyorum ama hep dualarımdasın sakın unutma..

bence çok güçlü bir kadınsın..prp uygulaması var birde onu denesen pes etme lütfen..

Canım Allah yardımcın olsun . ALLahtan ümit hiç kesilmez,sen bu sayfayı kapatsan bile Allah bir mucizeyle açıverir Seni çok iyi anlıyorum ,ben de aldımnegatif.. Allah herşeyın en güzelını en hayırlısını en hayırlı ama tez zamanda nasip eylesin inşallah hepımız için

Cnm tabi ki sen bilirsin ama bence son bi kez dene.devlette yogun olmayam bi hastaneye basvurup.kredi cekerek bile olsa ama son bi kez dene.5 yil sonra keske dememek icin..

Ben de 42 yaşındayım, amh 1,65 ama doktor pek de önemli olmadığını önemli olanın hiç değilse bir adet kaliteli yumurta elde etmek olduğunu söylemişti bana, ben tedaviye 2 ay önce başladım, 2. Transferimi oldum 5 gün önce ve ben de çalışıyorum. İş engel olmaz transfer günü izinli olun sonra da ağır çalışmayın yeterli diyor doktorlar, bunlar yüzünden pes etme bence.

Çalışan arkadaslarım trabsfer sonrası kaç gun rapor aldınız?
Hiç rapor almadım ama kendi işim olduğu için almadım, 2. Günden itibaren evden çalışmaya devam ettim 3. Gün ofisime gidip baya çalıştım bugün 5. Günüm. Dr transfer günü dışında çok ayakta kalmanızı gerektirecek bi işiniz de yoksa işe gidebilirsiniz dedi

B
Benim fiziksel yorucu degıl ama çok stresli bir iş,hergun yeni bir macera telaş.5 gun aldım da uzatsammı dıyorum

Stres etkıler mi çok bılmıyorum.bugun transferimin 5.günü .
Stres etkiler diyorlar ama bilmiyorum ben artık böyle şeylere inancımı kaybettim, yumurta kaliteliyse iyi yumurtaya denk gelinmişse bu iş tamam diyorum. Ama işe gidip stresli bi an yaşadığınızda kaygıya kapılıp stresi iki katına çıkaracaksanız bi 3 gün daha rapor alın isterseniz kafanız rahat eder :) bu arada benim de 5. Günüm

Siz test gununu ne zamana verdıler,bana 26 ekıme cok gec degılmı ya

K Kendinisevenbirii Fairytale2 blueaqua ve ben sanırım 4 ümüz aynı gün transfer olmustuk

Arkadaşım çok geçmiş olsun. İnan burda herkes pozitif haber versin istiyorum, ki pozitif haber bize umut ışığı oluyor. Eminim herkes benim düşündüğüm gibi düşünüyordun. Her negatif haber benimde canımı yakıyor. Seren Serengilin bebeğini düşürdüğünü okuduğumda annemle tatildeydik oturup ağlamaya başladım. Annemde deli misin sen Seren Serengil için niye üzülüyorsun dedi. Dedim onda da kan pıhtılaşması var, bebeği yaşasaydı bana umut olacaktı, kendim düşük yapmış gibi oldum dedim. Şuan da inan bana kendim negatif çıkmış kadar üzüldüm. Bence birkaç gün evden git, ortam değiştir ama 39 da henüz bişey yok. Kendine birkaç şans daha ver. Bilemezsin 30unda çocuk doğurup 45inde ölenler var. Allah sana uzun ömürler versin, enerji versin belki 90na kadar yaşıycaksın belki torunlarını bile göreceksin. Maddiyat içinde devlet raporuyla ekonomik olarak kolaylaşıyor diyorlar ama nolur pes etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…