- 15 Ekim 2019
- 54
- 31
- 38
- 39
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.521
Tatlim birine alinti yapmadan göremeyiz yazdgni. Yalanci adet dedgn nedir lekelenme seklindemi. Yumurta toplamadan yaklask 14 gün snra adet olcaksnYumurta toplama sonrası bidahaki ay transfer yapılacağı söylendi ve 4. Gün yalancı kanama denilen kanama başladı dr reglin 2. Günü gelirsin demişti ancak sormak istediğim şu bu yalancı kanamaysa gerçek regl yumurta toplamadan kaç gün sonra oluyor yada bu gelen kanamadan 30 gün sonra mi olucak ???????
Alıntı
Bugunku kanaman dr aletlerı yerlestırırken le ilgilidir canım,olabılır cok normal,yerlesme degildir dahaTeşekkur ederim banada olur dediler de yerleşme kanaması gibi ama bugun olması hemen tedirgin etti
Cem beyi instagtandan takıp edıyorum , çok babcan ya ,o şehire olsam ona gıdersım sanırımBenim bi tanıdığım 10 yıllık evliydi sayısız başarısız denemelerden sonra bahçecice cem beye gitti ilkinde hamile kaldı şuan doğum bile yaptı☺Nasip işi biraz da bende
Kesinlikle canım. Anneme dedımkı anne 12 gun gorusmıycez .neden dedı.agzından cıkan her lafı ben baska yorumlayıp kafama takabılırım.eşimi de uyardım ,bana hassas davranın diye.gercekten cok kucuk bir kelıme bızı bızden alıyor . Aslında buraya takılmamak daha iyi de yapamıyoruz.. canımbence bu iş nasip işi ,insanın dogum ölüm ve evlenme tarıhı degısmezmiş, pozıtıf düşün.her dr un pozıtıfı de negatifi de oluyor,sen pozitif ol Allahın izniyle,hepimiz inşallah ,bu hasretle yanan ugras veren herkesin bebeklerı saglıkla tutununup saglıkla buyuyo dogup annelı babalı buyusunler inşallahbizim transferle beraber dokuzdu bilmiyorm neye göre yapıyorlar nasıl yapıyorlar ama biliyosunki hepimiz bu süreçte çok etkileniyoruz en ufak bi olumsuz yorumdan bizim birbirimizi daha iyi anlamamız lazım çünkü bazilari anne olabilir ama bizim olmamız için mücadele etmemiz gerekiyor demek ki daha iyisi olsun diye. sağlıklı olsun da bir de bir ikide
Canım ben yalancı kanama yasamadım.opu oldugum gun hafıf kanamam oldu sonra bitti okadar.sen bence hemsirene sor,ne zaman adet olurun diye,onlar soyluyor yaklasık bir tarıh ,Yumurta toplama sonrası bidahaki ay transfer yapılacağı söylendi ve 4. Gün yalancı kanama denilen kanama başladı dr reglin 2. Günü gelirsin demişti ancak sormak istediğim şu bu yalancı kanamaysa gerçek regl yumurta toplamadan kaç gün sonra oluyor yada bu gelen kanamadan 30 gün sonra mi olucak ???????
Alıntı
Canımm m umutlan tabi ,tebrikler hamiloşşşşş bizede dua etEki Görüntüle 2545465 pazartesi gunu yazmistim kizlar pazartesi catlatma ignesinin 13.gunuydu transferinde 8.gunu.simdi bugun yine yaptim biraz daha koyu olan bugun ignenin 15.gunu transferinde 10.gunu umutlanmali miyim yarin kan testi gunum
Ben transfer gunu başladım.ilki tutmayınca bunda verdi.amacı şu: eger vucut bebegı yabancı bir madde gibi gorup atıyosa atmasjn diye(bağısıklık için yani ) hergın aynı saatte almaya dikkat etcekmısızKızlar transfer öncesi prednol kullanan varmı amacı nedir ve kilo yapıyor diyorlar kortizon
Tesekkur ederim cnm da sevinemiyom idrar testlerine guvenmeyin diyorlar ya yarin bi sok yasamayalim diye insallah vardir tutunmustur allahim ederim tabi cnm herkes pozitifi gorsun insaallahCanımm m umutlan tabi ,tebrikler hamiloşşşşş bizede dua etçok sevındım
Bende kullandim o ilaci transfer gunune kadar ondan sonra kestiler kilo durumu olmadi cnm hic ayni kilomdayimBen transfer gunu başladım.ilki tutmayınca bunda verdi.amacı şu: eger vucut bebegı yabancı bir madde gibi gorup atıyosa atmasjn diye(bağısıklık için yani ) hergın aynı saatte almaya dikkat etcekmısız
Gebelikaski arkadaşım ben de dün seni merak ettim. Güzel haberlerini bekliyoruz.Tatlim birine alinti yapmadan göremeyiz yazdgni. Yalanci adet dedgn nedir lekelenme seklindemi. Yumurta toplamadan yaklask 14 gün snra adet olcaksn
Koyulqşmış cqnım var benceEki Görüntüle 2545465 pazartesi gunu yazmistim kizlar pazartesi catlatma ignesinin 13.gunuydu transferinde 8.gunu.simdi bugun yine yaptim biraz daha koyu olan bugun ignenin 15.gunu transferinde 10.gunu umutlanmali miyim yarin kan testi gunum
KızlarAngelnursee Hay Hakk öyle sevindim ki transfer günümde bana umut oldunuz çook tebrik ederim inşallah sağlıkla gelir devamı ❤
Koyulqşmış cqnım var bence
Angelbebekk hayirli olsun canim kan ver
Bende öyle yaptım cnm insan görsede emin olupda sevinemiyo dimiYa insallah ya oyle bekliyorum ne yazacaksiniz diye uyuyamadim da.hastane 11.gun cagirdi cnm bekleyelim dedik esimle insallah kandada cikar
insallh canım hep beraber o duyguyu yasariz sağolasın güzel sözlerin için ben buraya yazmamaya karar verdim sonuca kadar böylesi daha iyi diye düşünüyorum kendim içinKesinlikle canım. Anneme dedımkı anne 12 gun gorusmıycez .neden dedı.agzından cıkan her lafı ben baska yorumlayıp kafama takabılırım.eşimi de uyardım ,bana hassas davranın diye.gercekten cok kucuk bir kelıme bızı bızden alıyor . Aslında buraya takılmamak daha iyi de yapamıyoruz.. canımbence bu iş nasip işi ,insanın dogum ölüm ve evlenme tarıhı degısmezmiş, pozıtıf düşün.her dr un pozıtıfı de negatifi de oluyor,sen pozitif ol Allahın izniyle,hepimiz inşallah ,bu hasretle yanan ugras veren herkesin bebeklerı saglıkla tutununup saglıkla buyuyo dogup annelı babalı buyusunler inşallah
Sen kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yap canıminsallh canım hep beraber o duyguyu yasariz sağolasın güzel sözlerin için ben buraya yazmamaya karar verdim sonuca kadar böylesi daha iyi diye düşünüyorum kendim için
Evet cnm aynen sen yaptinmi test kacinci gununBende öyle yaptım cnm insan görsede emin olupda sevinemiyo dimi
Arkadaşim ya dondurduk iste yumurtalari 2.adette gdicem 50gün ilac tedavisi uygulcm dedi ya ölme eşegim ölmeGebelikaski arkadaşım ben de dün seni merak ettim. Güzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?