2019 EKiM TÜP BEBEK

Tatlim birine alinti yapmadan göremeyiz yazdgni. Yalanci adet dedgn nedir lekelenme seklindemi. Yumurta toplamadan yaklask 14 gün snra adet olcaksn

Benim bi tanıdığım 10 yıllık evliydi sayısız başarısız denemelerden sonra bahçecice cem beye gitti ilkinde hamile kaldı şuan doğum bile yaptı☺Nasip işi biraz da bende
Cem beyi instagtandan takıp edıyorum , çok babcan ya ,o şehire olsam ona gıdersım sanırım cok pozıtıf haber verıyor,haber verırken kameraya cekıyor ,o anları ızlemek müthiş duygusal güzel

Kesinlikle canım. Anneme dedımkı anne 12 gun gorusmıycez .neden dedı.agzından cıkan her lafı ben baska yorumlayıp kafama takabılırım.eşimi de uyardım ,bana hassas davranın diye.gercekten cok kucuk bir kelıme bızı bızden alıyor . Aslında buraya takılmamak daha iyi de yapamıyoruz.. canımbence bu iş nasip işi ,insanın dogum ölüm ve evlenme tarıhı degısmezmiş, pozıtıf düşün.her dr un pozıtıfı de negatifi de oluyor,sen pozitif ol Allahın izniyle,hepimiz inşallah ,bu hasretle yanan ugras veren herkesin bebeklerı saglıkla tutununup saglıkla buyuyo dogup annelı babalı buyusunler inşallah

pazartesi gunu yazmistim kizlar pazartesi catlatma ignesinin 13.gunuydu transferinde 8.gunu.simdi bugun yine yaptim biraz daha koyu olan bugun ignenin 15.gunu transferinde 10.gunu umutlanmali miyim yarin kan testi gunum

Canım ben yalancı kanama yasamadım.opu oldugum gun hafıf kanamam oldu sonra bitti okadar.sen bence hemsirene sor,ne zaman adet olurun diye,onlar soyluyor yaklasık bir tarıh ,

Canımm m umutlan tabi ,tebrikler hamiloşşşşş bizede dua etçok sevındım

Kızlar transfer öncesi prednol kullanan varmı amacı nedir ve kilo yapıyor diyorlar kortizon
Ben transfer gunu başladım.ilki tutmayınca bunda verdi.amacı şu: eger vucut bebegı yabancı bir madde gibi gorup atıyosa atmasjn diye(bağısıklık için yani ) hergın aynı saatte almaya dikkat etcekmısız

Canımm m umutlan tabi ,tebrikler hamiloşşşşş bizede dua etçok sevındım
Tesekkur ederim cnm da sevinemiyom idrar testlerine guvenmeyin diyorlar ya yarin bi sok yasamayalim diye insallah vardir tutunmustur allahim ederim tabi cnm herkes pozitifi gorsun insaallah

Ben transfer gunu başladım.ilki tutmayınca bunda verdi.amacı şu: eger vucut bebegı yabancı bir madde gibi gorup atıyosa atmasjn diye(bağısıklık için yani ) hergın aynı saatte almaya dikkat etcekmısız
Bende kullandim o ilaci transfer gunune kadar ondan sonra kestiler kilo durumu olmadi cnm hic ayni kilomdayim

insallh canım hep beraber o duyguyu yasariz sağolasın güzel sözlerin için ben buraya yazmamaya karar verdim sonuca kadar böylesi daha iyi diye düşünüyorum kendim için

insallh canım hep beraber o duyguyu yasariz sağolasın güzel sözlerin için ben buraya yazmamaya karar verdim sonuca kadar böylesi daha iyi diye düşünüyorum kendim için
Sen kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yap canımAma umutlu ol bizi yaradan dan ümidini kesme eğer olmazsa da vakti gelmemiştir vakti gelince en güzeli en sağlıklısı senin olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…