- 10 Ağustos 2019
- 589
- 200
- 18
- 36
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.481
Pozitif aldn mi cnm? Ben de ilk oraya gidecektm vazgectm sonraben bursa Acıbadem cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif aldn mi cnm? Ben de ilk oraya gidecektm vazgectm sonraben bursa Acıbadem cnm
benim isim dolayısıyla dışarıya çıkamıyorum cnm bide yıllık iznim flnda daha yoktu git gel İstanbul'a kendi arabanla gitmek sıkıntı diye Bursa'yi araştırdık.bizde ilk senin hastaneni düşünmüştük art ve acıbadem arasında tercih yaptık. pozitif almadım insallh alırım daha beklemedeyim yarın 7. günüm transfer hariç ama .nedense çok pozitifimPozitif aldn mi cnm? Ben de ilk oraya gidecektm vazgectm sonra
Neresinde oturuyosun bursanın? Hangi merkezde tedavi oldunBen varim bursali degilim ama bursada yasiyorum
Sen art de mi tedavi oldun canım ?benim isim dolayısıyla dışarıya çıkamıyorum cnm bide yıllık iznim flnda daha yoktu git gel İstanbul'a kendi arabanla gitmek sıkıntı diye Bursa'yi araştırdık.bizde ilk senin hastaneni düşünmüştük art ve acıbadem arasında tercih yaptık. pozitif almadım insallh alırım daha beklemedeyim yarın 7. günüm transfer hariç ama .nedense çok pozitifim
Dondurulmus transferse sabrina hayranim nsl bekledin onca gun bnm de iznim yok.2 hafta rapor aldm ogrrmnim ben.budo sagolsun,gidip gidip geliyorum test yapsana cok merak ettimbenim isim dolayısıyla dışarıya çıkamıyorum cnm bide yıllık iznim flnda daha yoktu git gel İstanbul'a kendi arabanla gitmek sıkıntı diye Bursa'yi araştırdık.bizde ilk senin hastaneni düşünmüştük art ve acıbadem arasında tercih yaptık. pozitif almadım insallh alırım daha beklemedeyim yarın 7. günüm transfer hariç ama .nedense çok pozitifim
Inegoldeyim cnm.ist fulya bahcecide remzi hocada tedavi oluyorum cnm.sn?Neresinde oturuyosun bursanın? Hangi merkezde tedavi oldun
test var cnm yarın yapmayı düşünüyorum olumsuz dan korkuyorumDondurulmus transferse sabrina hayranim nsl bekledin onca gun bnm de iznim yok.2 hafta rapor aldm ogrrmnim ben.budo sagolsun,gidip gidip geliyorum test yapsana cok merak ettim
canım ben öncesinde transfer için 4 ay bekledim pürüzler çıkınca ama 4 ay dan daha zor geçiyor şimdi zaman. annem ve eşim yapmamı istemiyor bende kararsız kaldım ama yarın yaparım heraldeDondurulmus transferse sabrina hayranim nsl bekledin onca gun bnm de iznim yok.2 hafta rapor aldm ogrrmnim ben.budo sagolsun,gidip gidip geliyorum test yapsana cok merak ettim
Korkma cnm yap,insallah + olur.sahin hocada tedavide oldun dimi?test var cnm yarın yapmayı düşünüyorum olumsuz dan korkuyorum
evet cnmKorkma cnm yap,insallah + olur.sahin hocada tedavide oldun dimi?
Sen onlara soylemeden gizlice yap,bize soyle adrenaline bak yaaacanım ben öncesinde transfer için 4 ay bekledim pürüzler çıkınca ama 4 ay dan daha zor geçiyor şimdi zaman. annem ve eşim yapmamı istemiyor bende kararsız kaldım ama yarın yaparım heralde
Ilk basta ben cok istedim sahin hocaya gideyim diye.sonra gicik oldum ona vazgectimevet cnm
niyekiIlk basta ben cok istedim sahin hocaya gideyim diye.sonra gicik oldum ona vazgectim
banada lekelenme gelebilir korkmaArkadaşkar merhaba ben bugün transfer oldum 5. Gün embryosu biraz önce bir damla 2 damla kadar lekem geldi normal mi bu kadar erken lekelenme olır mu
Teşekkur ederim banada olur dediler de yerleşme kanaması gibi ama bugun olması hemen tedirgin ettibanada lekelenme gelebilir korkma
ama fazlalasirsaa haber ver demişlerdi
Ben insta dan msj attim hocaya.bilgi almak icin cvp vermedi.sonra hastaneden on gorusme randevusu olusturdum,hemen cvp verdi..bu birinci gicik olma sebebim.ikincisi fiyat soyluyorlar telefonda 9 bin diye.sonra diyo transfer icin su kdr daha vrriceksiniz.o 9 binde transfer yokmus.kafaya bak.. bi de yorumlarda genelde negatif aldik yazmislar.ben de vazgectmniyeki
Sen onlara soylemeden gizlice yap,bize soyle adrenaline bak yaaa
3 ve 4 gün yerleşiyor embriyo yerleşme kanamasi değildir heraldeTeşekkur ederim banada olur dediler de yerleşme kanaması gibi ama bugun olması hemen tedirgin etti
Yarin devam ederse ozellikle de pembe yada kirmiziya donerse hemen dr ni ara.kan sulandiriciya baslatiyolar igne olarakTeşekkur ederim banada olur dediler de yerleşme kanaması gibi ama bugun olması hemen tedirgin etti