• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Ya insallah ya oyle bekliyorum ne yazacaksiniz diye uyuyamadim da.hastane 11.gun cagirdi cnm bekleyelim dedik esimle insallah kandada cikar
Benmde oyleydi cokk silikken koyulasti zamanla.. buyuk ihtimal var taze transfer degilse..
Sakin kan verme erken.yipranmak tan baska birsey olmuyor

Benmde oyleydi cokk silikken koyulasti zamanla.. buyuk ihtimal var taze transfer degilse..
Sakin kan verme erken.yipranmak tan baska birsey olmuyor
Yarn ztn test gunum testi gordn mu bilmyrm silikten koyulasti taze ttransfer ignenin etkisi gecmistr diye umut ediyorum cunku bugun 15.gun dhada koyuldu

Arkadaşim ya dondurduk iste yumurtalari 2.adette gdicem 50gün ilac tedavisi uygulcm dedi ya ölme eşegim ölme o_O
Canım ben seni transfer oldun sanıyordum yanlış anlamışım. Biraz araştırdım bu sabah. seninki daha iyi galiba. Taze transferde yumurta elde ederken verilen iğneler embriyonun tutunmasını zorlaştırıyornuş. Benimki taze transfer. Bakalım hayırlısı olsun.

Canım ben seni transfer oldun sanıyordum yanlış anlamışım. Biraz araştırdım bu sabah. seninki daha iyi galiba. Taze transferde yumurta elde ederken verilen iğneler embriyonun tutunmasını zorlaştırıyornuş. Benimki taze transfer. Bakalım hayırlısı olsun.
Rahim dinlendirmede tutunma şansı daha yüksekmiş evet bende öyle okudum

İki taneler arkadaşım bebişler, dua et canım ikisi de tutunsun:) Kıyamıyorum ikisine de. Canım ben de senin için dua edicem. Ama bu arada içini ferah tut. Transfere çok güzel bir moralle gir. Beklerken beş gün Yasin, Meryem ve üçer tane Fatiha, ihlas, felak, nas, kafirunla birlikte kenzul arş okudum. Çok ferahlattı, güç verdi bana.
Abdest alabiliyormusunuz transferden sonra

Selam hanımlar. Dondurulmuş tek embriyo için Bende artık tedaviye başladım şükür. Bugün adetimin 1.günü, Merkezi aradım bana Estrofem alıp 13. güne randevu verdi. Ozaman Ultrasona girecem ve kan alınacak duruma göre transfer günü verilecek o gün.
🖤Hayırlı tedaviler olumlu sonuçlar herkese

Son düzenleme:
Selam hanımlar. Dondurulmuş tek embriyo için Bende artık tedaviye başladım şükür. Bugün adetimin 1.günü, Merkezi aradım bana Estrofem alıp 13. güne randevu verdi. Ozaman Ultrasona girecem ve kan alınacak duruma göre transfer günü verilecek o gün.
🖤Hayırlı tedaviler olumlu sonuçlar herkese
Hadi hayırlı oleun canım tedavin inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin sana 💙

merhabalar,
ben ayın 10 da ilaç tedavisine başladım. gonal f vuruluyorum her gün. yarın ilk kontrolüm var bakalım kaç yumurta gelişmiş :) heyecanlıyım bakalım ne diyecek doktorum.
doktorum Tolga Ecemiş, çok sevdim güven veren bir doktor.ilk denemem, gelişmelerden haberdar edeceğim :)

merhabalar,
ben ayın 10 da ilaç tedavisine başladım. gonal f vuruluyorum her gün. yarın ilk kontrolüm var bakalım kaç yumurta gelişmiş :) heyecanlıyım bakalım ne diyecek doktorum.
doktorum Tolga Ecemiş, çok sevdim güven veren bir doktor.ilk denemem, gelişmelerden haberdar edeceğim :)
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canım Rabbim yardımcın olsun☺️

Back