- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.380
- 598
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.541
Benmde oyleydi cokk silikken koyulasti zamanla.. buyuk ihtimal var taze transfer degilse..Ya insallah ya oyle bekliyorum ne yazacaksiniz diye uyuyamadim da.hastane 11.gun cagirdi cnm bekleyelim dedik esimle insallah kandada cikar
Ben idrar yaptım beşinci günden itibaren .bugün kan testi günümdü verdim geldim üçte çıkıcakEvet cnm aynen sen yaptinmi test kacinci gunun
Cikar canim moralini yuksek tutYa insallah ya oyle bekliyorum ne yazacaksiniz diye uyuyamadim da.hastane 11.gun cagirdi cnm bekleyelim dedik esimle insallah kandada cikar
Kaç yumurtan dondrudu canım ? Rahim dinlendirme mi uygulanıyo şuanArkadaşim ya dondurduk iste yumurtalari 2.adette gdicem 50gün ilac tedavisi uygulcm dedi ya ölme eşegim ölme
Yarn ztn test gunum testi gordn mu bilmyrm silikten koyulasti taze ttransfer ignenin etkisi gecmistr diye umut ediyorum cunku bugun 15.gun dhada koyulduBenmde oyleydi cokk silikken koyulasti zamanla.. buyuk ihtimal var taze transfer degilse..
Sakin kan verme erken.yipranmak tan baska birsey olmuyor
Himm gectiyse dogrudur ozaman canim insaljsh guzel haberi alirsinYarn ztn test gunum testi gordn mu bilmyrm silikten koyulasti taze ttransfer ignenin etkisi gecmistr diye umut ediyorum cunku bugun 15.gun dhada koyuldu
Hadi hayirlisi insaallah cnmBen idrar yaptım beşinci günden itibaren .bugün kan testi günümdü verdim geldim üçte çıkıcak
Canım ben seni transfer oldun sanıyordum yanlış anlamışım. Biraz araştırdım bu sabah. seninki daha iyi galiba. Taze transferde yumurta elde ederken verilen iğneler embriyonun tutunmasını zorlaştırıyornuş. Benimki taze transfer. Bakalım hayırlısı olsun.Arkadaşim ya dondurduk iste yumurtalari 2.adette gdicem 50gün ilac tedavisi uygulcm dedi ya ölme eşegim ölme
Rahim dinlendirmede tutunma şansı daha yüksekmiş evet bende öyle okudumCanım ben seni transfer oldun sanıyordum yanlış anlamışım. Biraz araştırdım bu sabah. seninki daha iyi galiba. Taze transferde yumurta elde ederken verilen iğneler embriyonun tutunmasını zorlaştırıyornuş. Benimki taze transfer. Bakalım hayırlısı olsun.
Abdest alabiliyormusunuz transferden sonraİki taneler arkadaşım bebişler, dua et canım ikisi de tutunsun:) Kıyamıyorum ikisine de. Canım ben de senin için dua edicem. Ama bu arada içini ferah tut. Transfere çok güzel bir moralle gir. Beklerken beş gün Yasin, Meryem ve üçer tane Fatiha, ihlas, felak, nas, kafirunla birlikte kenzul arş okudum. Çok ferahlattı, güç verdi bana.
Bende cem beyin hastasiyim ilgi ve alakaliBenim bi tanıdığım 10 yıllık evliydi sayısız başarısız denemelerden sonra bahçecice cem beye gitti ilkinde hamile kaldı şuan doğum bile yaptı☺Nasip işi biraz da bende
Hadi hayırlı oleun canım tedavin inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin sanaSelam hanımlar. Dondurulmuş tek embriyo için Bende artık tedaviye başladım şükür. Bugün adetimin 1.günü, Merkezi aradım bana Estrofem alıp 13. güne randevu verdi. Ozaman Ultrasona girecem ve kan alınacak duruma göre transfer günü verilecek o gün.
Hayırlı tedaviler olumlu sonuçlar herkese
Bir gün sonrasında başladım ben namaza canım.ama lavobaya falan uzatmadım ayaklarımıAbdest alabiliyormusunuz transferden sonra
Eğildin mi abdest alırken canımBir gün sonrasında başladım ben namaza canım.ama lavobaya falan uzatmadım ayaklarımı
Yok ayaklarıma kadar lavobada aldım eğilmedim ayaklarımı duşa kabinde sadece suyun altına uzattım eğilip ovalamadım.Eğildin mi abdest alırken canım
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canım Rabbim yardımcın olsunmerhabalar,
ben ayın 10 da ilaç tedavisine başladım. gonal f vuruluyorum her gün. yarın ilk kontrolüm var bakalım kaç yumurta gelişmiş :) heyecanlıyım bakalım ne diyecek doktorum.
doktorum Tolga Ecemiş, çok sevdim güven veren bir doktor.ilk denemem, gelişmelerden haberdar edeceğim :)
Yok Canım cesaret edemedim alamadım daha. Namaz surelerini okuyorum, diğerlerini dinliyorum. Namaz kılamadım daha. Bizim küvet çok yüksek o yüzden çekiniyorum.Abdest alabiliyormusunuz transferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?