2019 EKiM TÜP BEBEK

benim devlette doktorum var Fatma hanım kadın dogumcu kendisi ben acibademi tercih ettikten sonra doğru tercih yapmışsın Bursa'da laboratuvar olarak eurofertil ve acıbadem en iyisi demişti tüp bebek merkezlerinin denetlenmesini yapıyor kendisi. bizde yorumlarda olumlu okuduk şaşırdım sen öyle deyince doğrusu

Cnm yanlis anlama ilgi vs konusunda iyi yazmislar ama genelde negatif sonuc olmus.bi de negatif olunca hemen sonraki tedavide indirim yaptığını falan anlatmaya basliomus.bu cok itici gelmisti.zaten ayni paraya geliyor nslsa deyip bahceciye gideym dedm.bi de bn pcos um.bu gittigim dr pcos la ilgili tez falan yonetmis bi dr.daha bilgisi vardir diye dusundum.tabi pozitif alcaz diye garantisi yok ama sansimi orda deniyeym dedm.yanlis anlama,kotu dusunme dr nle ilgili yorumlarimi

Benim bi tanıdığım 10 yıllık evliydi sayısız başarısız denemelerden sonra bahçecice cem beye gitti ilkinde hamile kaldı şuan doğum bile yaptıNasip işi biraz da bende

şuan çok üzüldüm keşke bunları demeseydin.

Benim bi tanıdığım 10 yıllık evliydi sayısız başarısız denemelerden sonra bahçecice cem beye gitti ilkinde hamile kaldı şuan doğum bile yaptıNasip işi biraz da bende
Bence de nasip isi cnm.benm arkadasim 2 yumurtayla hamile kaldi,bn 22 yumurtayla kalaamadim

Cnm vallahi seni uzmek icin demedim bunlari.sadece hoslanmadim o anlattigim durumlardan.insallah snn pozitif olur,hatta insallah (istiyosan) ikiz olur.uzmek istememistm seni
bizim transferle beraber dokuzdu bilmiyorm neye göre yapıyorlar nasıl yapıyorlar ama biliyosunki hepimiz bu süreçte çok etkileniyoruz en ufak bi olumsuz yorumdan bizim birbirimizi daha iyi anlamamız lazım çünkü bazilari anne olabilir ama bizim olmamız için mücadele etmemiz gerekiyor demek ki daha iyisi olsun diye. sağlıklı olsun da bir de bir ikide

Canim gercekten cok üzgünüm.senin o keskeyle baslayan msjini okuyunca yazdigimi okuyup o zmn fark ettim seni uzebilecek seyler yazdiimi.sana burdaki herkese ettigimden daha fzla dua edicem pozitif al diye,kalp kirikligini gidermez ama olsun haklisin yazdiklarinda da

Kızlar transfer öncesi prednol kullanan varmı amacı nedir ve kilo yapıyor diyorlar kortizon
Canım ben yumurta toplama günü başladım prednola. Hala da içmeye devam ediyorum. Bağışıklık sistemini baskılanması içinmiş. Henüz kilo aldırıcı etkisi olmadı bende

hayırlısı olsun hakkımızda insallh hepimiz olumlu sonuçlar aliriz cnm. geçti gitti sende sıkma canini

Yumurta toplama sonrası bidahaki ay transfer yapılacağı söylendi ve 4. Gün yalancı kanama denilen kanama başladı dr reglin 2. Günü gelirsin demişti ancak sormak istediğim şu bu yalancı kanamaysa gerçek regl yumurta toplamadan kaç gün sonra oluyor yada bu gelen kanamadan 30 gün sonra mi olucak ???????

Alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…