- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.501
Doktoruma yazsam mı ki3 ve 4 gün yerleşiyor embriyo yerleşme kanamasi değildir heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktoruma yazsam mı ki3 ve 4 gün yerleşiyor embriyo yerleşme kanamasi değildir heralde
Bnce rengi takip et.yarin dvm ederse yaz.cok ilgili bi dr degilse normal deyip gecer ilk gun diye ama sn bilirsnDoktoruma yazsam mı ki
benim devlette doktorum var Fatma hanım kadın dogumcu kendisi ben acibademi tercih ettikten sonra doğru tercih yapmışsın Bursa'da laboratuvar olarak eurofertil ve acıbadem en iyisi demişti tüp bebek merkezlerinin denetlenmesini yapıyor kendisi. bizde yorumlarda olumlu okuduk şaşırdım sen öyle deyince doğrusuBen insta dan msj attim hocaya.bilgi almak icin cvp vermedi.sonra hastaneden on gorusme randevusu olusturdum,hemen cvp verdi..bu birinci gicik olma sebebim.ikincisi fiyat soyluyorlar telefonda 9 bin diye.sonra diyo transfer icin su kdr daha vrriceksiniz.o 9 binde transfer yokmus.kafaya bak.. bi de yorumlarda genelde negatif aldik yazmislar.ben de vazgectm
hemşirelere haber verebilirsin arayıp onlar bilgilendiriyor tabi sen daha iyi bilirsin cnm bn genelde öyle yapıyorumDoktoruma yazsam mı ki
Cnm yanlis anlama ilgi vs konusunda iyi yazmislar ama genelde negatif sonuc olmus.bi de negatif olunca hemen sonraki tedavide indirim yaptığını falan anlatmaya basliomus.bu cok itici gelmisti.zaten ayni paraya geliyor nslsa deyip bahceciye gideym dedm.bi de bn pcos um.bu gittigim dr pcos la ilgili tez falan yonetmis bi dr.daha bilgisi vardir diye dusundum.tabi pozitif alcaz diye garantisi yok ama sansimi orda deniyeym dedm.yanlis anlama,kotu dusunme dr nle ilgili yorumlarimibenim devlette doktorum var Fatma hanım kadın dogumcu kendisi ben acibademi tercih ettikten sonra doğru tercih yapmışsın Bursa'da laboratuvar olarak eurofertil ve acıbadem en iyisi demişti tüp bebek merkezlerinin denetlenmesini yapıyor kendisi. bizde yorumlarda olumlu okuduk şaşırdım sen öyle deyince doğrusu
Ben eurofertilde oldum cnmIst fulyadaki bahcecide cnm.sen?
Benim bi tanıdığım 10 yıllık evliydi sayısız başarısız denemelerden sonra bahçecice cem beye gitti ilkinde hamile kaldı şuan doğum bile yaptıNasip işi biraz da bendeCnm yanlis anlama ilgi vs konusunda iyi yazmislar ama genelde negatif sonuc olmus.bi de negatif olunca hemen sonraki tedavide indirim yaptığını falan anlatmaya basliomus.bu cok itici gelmisti.zaten ayni paraya geliyor nslsa deyip bahceciye gideym dedm.bi de bn pcos um.bu gittigim dr pcos la ilgili tez falan yonetmis bi dr.daha bilgisi vardir diye dusundum.tabi pozitif alcaz diye garantisi yok ama sansimi orda deniyeym dedm.yanlis anlama,kotu dusunme dr nle ilgili yorumlarimi
doğru cnm nasipBenim bi tanıdığım 10 yıllık evliydi sayısız başarısız denemelerden sonra bahçecice cem beye gitti ilkinde hamile kaldı şuan doğum bile yaptı☺Nasip işi biraz da bende
şuan çok üzüldüm keşke bunları demeseydin.Cnm yanlis anlama ilgi vs konusunda iyi yazmislar ama genelde negatif sonuc olmus.bi de negatif olunca hemen sonraki tedavide indirim yaptığını falan anlatmaya basliomus.bu cok itici gelmisti.zaten ayni paraya geliyor nslsa deyip bahceciye gideym dedm.bi de bn pcos um.bu gittigim dr pcos la ilgili tez falan yonetmis bi dr.daha bilgisi vardir diye dusundum.tabi pozitif alcaz diye garantisi yok ama sansimi orda deniyeym dedm.yanlis anlama,kotu dusunme dr nle ilgili yorumlarimi
Sen şahin beye mi gittin canımşuan çok üzüldüm keşke bunları demeseydin.
evet cnmSen şahin beye mi gittin canım
Bence de nasip isi cnm.benm arkadasim 2 yumurtayla hamile kaldi,bn 22 yumurtayla kalaamadimBenim bi tanıdığım 10 yıllık evliydi sayısız başarısız denemelerden sonra bahçecice cem beye gitti ilkinde hamile kaldı şuan doğum bile yaptıNasip işi biraz da bende
Cnm vallahi seni uzmek icin demedim bunlari.sadece hoslanmadim o anlattigim durumlardan.insallah snn pozitif olur,hatta insallah (istiyosan) ikiz olur.uzmek istememistm senişuan çok üzüldüm keşke bunları demeseydin.
bizim transferle beraber dokuzdu bilmiyorm neye göre yapıyorlar nasıl yapıyorlar ama biliyosunki hepimiz bu süreçte çok etkileniyoruz en ufak bi olumsuz yorumdan bizim birbirimizi daha iyi anlamamız lazım çünkü bazilari anne olabilir ama bizim olmamız için mücadele etmemiz gerekiyor demek ki daha iyisi olsun diye. sağlıklı olsun da bir de bir ikideCnm vallahi seni uzmek icin demedim bunlari.sadece hoslanmadim o anlattigim durumlardan.insallah snn pozitif olur,hatta insallah (istiyosan) ikiz olur.uzmek istememistm seni
Canim gercekten cok üzgünüm.senin o keskeyle baslayan msjini okuyunca yazdigimi okuyup o zmn fark ettim seni uzebilecek seyler yazdiimi.sana burdaki herkese ettigimden daha fzla dua edicem pozitif al diye,kalp kirikligini gidermez ama olsun haklisin yazdiklarinda dabizim transferle beraber dokuzdu bilmiyorm neye göre yapıyorlar nasıl yapıyorlar ama biliyosunki hepimiz bu süreçte çok etkileniyoruz en ufak bi olumsuz yorumdan bizim birbirimizi daha iyi anlamamız lazım çünkü bazilari anne olabilir ama bizim olmamız için mücadele etmemiz gerekiyor demek ki daha iyisi olsun diye. sağlıklı olsun da bir de bir ikide
Ben o ilac mi yapti,ignelrr mi bilmiyorum ama ilk tedavimde 5 kg almistmKızlar transfer öncesi prednol kullanan varmı amacı nedir ve kilo yapıyor diyorlar kortizon
Canım ben yumurta toplama günü başladım prednola. Hala da içmeye devam ediyorum. Bağışıklık sistemini baskılanması içinmiş. Henüz kilo aldırıcı etkisi olmadı bendeKızlar transfer öncesi prednol kullanan varmı amacı nedir ve kilo yapıyor diyorlar kortizon
hayırlısı olsun hakkımızda insallh hepimiz olumlu sonuçlar aliriz cnm. geçti gitti sende sıkma caniniCanim gercekten cok üzgünüm.senin o keskeyle baslayan msjini okuyunca yazdigimi okuyup o zmn fark ettim seni uzebilecek seyler yazdiimi.sana burdaki herkese ettigimden daha fzla dua edicem pozitif al diye,kalp kirikligini gidermez ama olsun haklisin yazdiklarinda da