• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Her namazdan sonra kendimden önce size dua ediyorum kızlar iyi haberlerinizi almayı okadar çok istiyorum ki🤗Rabbim hepimize anneliği tattırsın inşallah
Saol canım Allah razı olsun. Müminin mümine duası tutarmış. Allah dualarımızı kabul etsin. Peki canım transferden kaç gün sonra namaza başladın, şuan abdest almaya cesaretim yok.

Saol canım Allah razı olsun. Müminin mümine duası tutarmış. Allah dualarımızı kabul etsin. Peki canım transferden kaç gün sonra namaza başladın, şuan abdest almaya cesaretim yok.
İlk gün kılmadım ertesi gün başladım ama koltuğa oturup kılıyorım bana hemşire eğilme demişti .bilmiyorum ama ben genelde zamanımı yatakta geçirdim pek fazla oturmadım ilk hafta bir haftadan sonra oturmaya başladım.namaxımı hala oturarak kılıyorum ama

İlk gün kılmadım ertesi gün başladım ama koltuğa oturup kılıyorım bana hemşire eğilme demişti .bilmiyorum ama ben genelde zamanımı yatakta geçirdim pek fazla oturmadım ilk hafta bir haftadan sonra oturmaya başladım.namaxımı hala oturarak kılıyorum ama
Anladım canım teşekkür ediyorum

Anladım canım teşekkür ediyorum
Bana hemşire çarşı pazara bile çıkma demişti o yüzden pek çıkmadım evde de yattım eğilip doğrulmadım nasip edecek olan Allah ama yinede tedbiri almak lazım.senin kaçıncı günün canım

Kızlar günaydın. Bir süreliğine buraya ara edicem. Hiç iyi hissetmiyorum artık düşünmekten kendmi dinlemekten çok yıprandım. Sonucum negatif olucak adım gibi eminim hissediyorum, o yüzden boş yere umutlanmak istemiyorum artık 😔
tamam cnm kendini nasıl iyi hissetceksen öyle davran ama canını sıkma süreci olumsuz etkiler kendine dikkat et

Bana hemşire çarşı pazara bile çıkma demişti o yüzden pek çıkmadım evde de yattım eğilip doğrulmadım nasip edecek olan Allah ama yinede tedbiri almak lazım.senin kaçıncı günün canım
Dün transfer oldum canım. Bende şimdilik yatıyorum sadece. Yatıp kalkarken bile azıcık hızlı olsam korkuyorum. Şimdilik böyle.

Hay Hakk Hay Hakk cnm 5.gün embriyo 1tane mi koyulmuştu. Kaçıncı gün testlere başladın? Acaba testlerini tarihleriyle beraber paylaşır mısın

Hay Hakk Hay Hakk cnm 5.gün embriyo 1tane mi koyulmuştu. Kaçıncı gün testlere başladın? Acaba testlerini tarihleriyle beraber paylaşır mısın
Ben beşinci gün başladım canım ilk günü saymadım.sonra iki günde bir yaptım bazen hergün yaptım erkende de çoktı normalde de hemen tutundu galiba.evet tek embriyoydu

bende kasım bası gonal f başlıcam gonal f ile yumurtası gelişen var mı kac tane yumurtanız oldu
Ben gonal f kullandım cnm 29 tane oldu ama pco olduğum için bide amh ım iyi olduğu için doktor çok yumurtam olacağını söylemişti

Bana da ozellıkle ilk uc gun 20 dk yı gecmıycek yuruyusler yap en fazla dedi

Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza, rahîm dinlendirme aşamasındaydım dünkü tahliller sonucu transfer hazırlığına başladk Rabbim hepimize hayırlısıyla pozitif sonuç almayı nasip etsin.. transfer sürecinde yeme içme olarak dikkat ettiğiniz şeyler var mıydı merak ediyorum çünkü vitamin vb ilaç vermedi doktorum bana

Back