- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.421
Benimde 17 yumurta toplandı, 11 tane embriyo 3. Güne ulaştı ama 5. Gün beklendiği için 4tane kaldıbende kasım bası gonal f başlıcam gonal f ile yumurtası gelişen var mı kac tane yumurtanız oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 17 yumurta toplandı, 11 tane embriyo 3. Güne ulaştı ama 5. Gün beklendiği için 4tane kaldıbende kasım bası gonal f başlıcam gonal f ile yumurtası gelişen var mı kac tane yumurtanız oldu
5.güne ulaşmak güç galiba benim 3.gün 21 di 5.gün sekiz tane kaldıBenimde 17 yumurta toplandı, 11 tane embriyo 3. Güne ulaştı ama 5. Gün beklendiği için 4tane kaldı
Benim dondurulmuş evet ohss oldum bi ay rahim dinlendirdikDondurulmuş transfer mi yapıldı peki, fazlaymış yumurta sayısı
Evet,bn de gobekten oluyorumHa onu hep göbekten oldum ben. Catlatmama iğnesiydi demi
Ayni benBende gecen transferde cok nefatıftım.bunda pozıtıf olcam dıe zorluyorum ama buluyorum yine bişiler takcak kafayasorunluyum ya
Yarin son kontrol,cuma opu cnm.bugun son iğnemi olucam.5 gun sonra test yaparsn sn.kendini nsl hissedionBende 10 ekimde transfer oldum 3. Gün embriyosu ilk deneme hepimize rabbşm hayırlısını versin ne durumdasın
Bana da baştan söylemişlerdi rahîm dinlendirme uyguluyoruz diye. gerçi iğnelerin etkisi geçmedi hemen, hormon değerlerim yüksektiBenim dondurulmuş evet ohss oldum bi ay rahim dinlendirdik
Rahim dinlendirmeden sonra tutunma oranı daha yüksekmişBana da baştan söylemişlerdi rahîm dinlendirme uyguluyoruz diye. gerçi iğnelerin etkisi geçmedi hemen, hormon değerlerim yüksekti
İnşallah hayırlısıyla tutunur, ilk denemem bu acayip bi tedirginlik var bendeRahim dinlendirmeden sonra tutunma oranı daha yüksekmiş
İnşallah turunacak Allahın izniyleİnşallah hayırlısıyla tutunur, ilk denemem bu acayip bi tedirginlik var bende
ooo baya cok olmuşşş benim tüp bebek olmucak ama normal ilaçlarla hıc yumurtam gelişmedi iğne denenecek inşşşalah 2 den fazla oluşmazBenim 16 tane oldu canim
benim 2 den fazla olmasın yaaaBen gonal f kullandım cnm 29 tane oldu ama pco olduğum için bide amh ım iyi olduğu için doktor çok yumurtam olacağını söylemişti
gonal f kaçlık kullandın 75 miBenim yaş 37 amh 1.2 bende 7 yumurta gelişti
gonal f kaçlık kullandınBenimde 17 yumurta toplandı, 11 tane embriyo 3. Güne ulaştı ama 5. Gün beklendiği için 4tane kaldı
gonal f kaçlık kullandınBenim 16 tane oldu canim
Neden çok gelişmesini istemiyosun aşılama falan mıbenim 2 den fazla olmasın yaaa
benim ilaçla yumurtam gelişmiyor o yuzden iğneye geccez yumurta olusup doğal surecle denıcezNeden çok gelişmesini istemiyosun aşılama falan mı
Asilamayi hic bilmiyorum canim ama onun dozu dusuktur kac yapyosun?? Benim amh 3.56 o yuzden cok oldu canimooo baya cok olmuşşş benim tüp bebek olmucak ama normal ilaçlarla hıc yumurtam gelişmedi iğne denenecek inşşşalah 2 den fazla oluşmaz