• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Günaydın canım. Hem çok sakinim hem çok heyecanlıyım. Sen hamişsin, senin duan tutar. Dua et bize tutunsun bebişlerimiz. Sen nasılsın peki, hamilelik nasıl gidiyor?
Her namazimda dua ediyorum sizlere canim hepinizin guzel haberlerini almak istiyorum guzel olcak insallah kacinci gunundu canim bugun :-) bende bugun test gunum canim tekrar kan vericem :-) yaa biraz agrilarim var ve cok bulantim oluyor bukdr erken olrmu dye srdum doktora olur dedi

Her namazimda dua ediyorum sizlere canim hepinizin guzel haberlerini almak istiyorum guzel olcak insallah kacinci gunundu canim bugun :-) bende bugun test gunum canim tekrar kan vericem :-) yaa biraz agrilarim var ve cok bulantim oluyor bukdr erken olrmu dye srdum doktora olur dedi
Saol canım, ben dün transfer oldum. Benimde dünden beri arasıra sağ soldan karnıma bıçak gibi ağrı giriyor, hayra yormaya çalışıyorum. Bulantı ve göğüs uçlarında acı sağlıklı gelebiliğin habercisidir, çok güzel bişey aslında böyle erken bulantı başlaması.

Canım bana dün çift embriyo kondu, gösterdiler İtalyanların bi patates makarnası vardır gnocchi diye, ona benzer bi parlaklık gördüm o kadar:) yani hiç bişey göremedim. Ben de transferden sonra kırk dakika dayandım ama hastaneden çıkana kadar dört kere WC’ye gittim, ona çok takmıştım. Sağolsun burda rahatlattılar beni. Seninkiler kaçıncı gün transferleri oldular Canım? 24 Ekim’de test yap dediler kararlıyım, daha önce yapmıycam. İnşallah burdan beraber pozitif haberlerimizi veririz. Dün bide kendinisevenbirinin transferi vardı, naptı acaba.
Sende mi dün transfer oldun canım ? Benim iki tane 5.gün embrıyosu transferı oldu dün ,bu ikinci tedavim,ilkinde de ıkıntane 5.gub embrıyo transferı olmustu tutmadı,bunda biraz farklı şeyler uyguladık inşallah faydası olurda tutar 🤲🤲 tüm isteyenlete sans bana herkese nasip olsun inş saglık ve hayırla tutunsunlar bebişler bızlere,aminnn,inşallah inşsllah pozıtıf alırız. Bana test gunu 26 ekim verdıler ama dayanabılır mıyım bılmıyorum..

Canım bana dün çift embriyo kondu, gösterdiler İtalyanların bi patates makarnası vardır gnocchi diye, ona benzer bi parlaklık gördüm o kadar:) yani hiç bişey göremedim. Ben de transferden sonra kırk dakika dayandım ama hastaneden çıkana kadar dört kere WC’ye gittim, ona çok takmıştım. Sağolsun burda rahatlattılar beni. Seninkiler kaçıncı gün transferleri oldular Canım? 24 Ekim’de test yap dediler kararlıyım, daha önce yapmıycam. İnşallah burdan beraber pozitif haberlerimizi veririz. Dün bide kendinisevenbirinin transferi vardı, naptı acaba.
Bende ilk çişime 40 dk falan dayandım ama sonra bilinçli olarak1-2 saatte bir wc ye kalktım cok gelmesede,kan akışı olsun rahme diye,takcagın bişey yok yani ,iyi bile yapmmıssın😘

Gnochii iki tane mi gordun canım tek mi 😀

Kızlar günaydın. Bir süreliğine buraya ara edicem. Hiç iyi hissetmiyorum artık düşünmekten kendmi dinlemekten çok yıprandım. Sonucum negatif olucak adım gibi eminim hissediyorum, o yüzden boş yere umutlanmak istemiyorum artık 😔

Saol canım, ben dün transfer oldum. Benimde dünden beri arasıra sağ soldan karnıma bıçak gibi ağrı giriyor, hayra yormaya çalışıyorum. Bulantı ve göğüs uçlarında acı sağlıklı gelebiliğin habercisidir, çok güzel bişey aslında böyle erken bulantı başlaması.
Insallah sende hayirli guzel sonuclar alirsin canim :-) gogsumde hic agri yok sadece bulnti transfer oldgmu bilmesem hamilelikten suphelnmzdim o derece belirti olmadi adet belirtilerimi birebir yadadim

Valla ben daha yeni katıldım aranıza bebişin tuttu Hee ne kadar güzel bir mutluluk rabbşm hepimize nasip etsin 5. Günüm yatmalı biraz kalkmalı geçiyor işte 🙈🙈🤣
Hosgeldin canim aramiza :-) cok sukur can i m bakalim kese gormeyi bekliyoruz insallah :-) nasil gdyor hic belirti arama bnde adet belirtimden farkli hicbsy olmadi

Kızlar günaydın. Bir süreliğine buraya ara edicem. Hiç iyi hissetmiyorum artık düşünmekten kendmi dinlemekten çok yıprandım. Sonucum negatif olucak adım gibi eminim hissediyorum, o yüzden boş yere umutlanmak istemiyorum artık 😔
Kuzum niye boyle negatifsin uzuluyorum bak bebisinide uzuyosun hemm

Insallah sende hayirli guzel sonuclar alirsin canim :-) gogsumde hic agri yok sadece bulnti transfer oldgmu bilmesem hamilelikten suphelnmzdim o derece belirti olmadi adet belirtilerimi birebir yadadim
Saol canım inşallah inşallah görürüm pozitifi. Gebelik belirtisi ile hamilelik belirtisi tıpatıp aynı. Ayırmak imkansız. Ama strese çok dikkat et. Bebeğe en zararlı şey stres.

Canım benim stresini azaltacaksa tabi ki ara ver. Sadece kendini üzme. Ben seni pozitif hissediyorum, içini ferah tut. Değilse bile asla yılmak yok, daha önce gebelik geçirmiş ve düşük yapmış biri olarak söylüyorum, bi kere içine annelik girdi mi ölene kadar bir evham bulutu içinde yüzüyorsun, bebeğinin güçlü bir anneye ihtiyacı olacak.

Back