- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.361
Burda hangi bezi hangi mamayi kullaniyosunuz dye konusuruz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahBurda hangi bezi hangi mamayi kullaniyosunuz dye konusuruz insallah
hamilelik belirtisi aramayın diyorlar ama kendimi hamileymiş gbi hissetme psikolojisi peşimi bırakmıyor doğru diyorsun hepimiz zamanımızı bekliyoruz insallh o zaman bu zamandırCanım Allah istedikten sonra 3müş 4müş fark etmiyor benim de bu olmazsa 3 embriyom var en kötü biri tutar herhalde diye düşünüyorum asla pes etmicem Allah korusun negatif olursa 2 ay sonra dondurulmuş denicem Allah yüzümüze güler inşallah ne diyim gerçekten nasip kısmet işi. Belim kopuyor ortadan sanki o kadar kötü ki ama psikolojik mi diye kafayı yicem artık çok yoruldum
Olsun canım gıda mühendisiyim ben. Bir iki bardak çok açık çaydan hiçbişey olmaz. Ama sizde bilirsiniz bitki çayına, ıhlamura, maydonoza çok dikkat, ödem attırıcı etkileri var, tüketmemek lazım. Sayenizde bende önerdiğiniz havuç suyu, kabak çekirdeği, ceviz , ananas onları öğrendim.İnşallah kuzum ben çok kısıtlayanadım çayı günde iki üç bardak içtim ama çokkk açık içtim çay delisiyim çünkü☺
ay insallh valla ben daha bebek olmadan bir sürü şey almışım ona bide hep aynı şeyin farklı renginden iki tane almışım annem hep sana bisey orerken iki taneye elim gidiyor diyo annemi de kendim gbi uaptim bu iki haftada kadının da psikoloji tavan yapıp gidicekBurda hangi bezi hangi mamayi kullaniyosunuz dye konusuruz insallah
Ohh maasallh yaa bende surekli bebis seylerine bakiyorumay insallh valla ben daha bebek olmadan bir sürü şey almışım ona bide hep aynı şeyin farklı renginden iki tane almışım annem hep sana bisey orerken iki taneye elim gidiyor diyo annemi de kendim gbi uaptim bu iki haftada kadının da psikoloji tavan yapıp gidicek
Ha onu hep göbekten oldum ben. Catlatmama iğnesiydi demiCetrotide 250 lik cnm.dr sana vermedi mi
Aynen canim 2.tedavi oldum yaşım 33.benim amh0.40 ve 4 yumurta oluyor 2 si toplama aşamasında çöp oluyor. Ama dolllenemiyirlar daİlk tedavim canım.Yaşım 34 ve amh değerim 1,01.Maalesef 4 le kaldı yarın opu var umarım kaliteli bir embriyo oluşabilir.Özel de yaptırıyorum.Senin de mi şu an tedavin var?
Sagol canım benim .zorlu bekleyiş başladı..çift embrıyo trabsferi oldum. hep kafaya takcak bişey buluyorum benşimdide trabsfer sonrası rahmı gosterıyokar ya embrıyon burda dıye (bir beyazlık) bitane gorebıldım ona taktım .Kızlar çok teşekkür ediyorum. Sanırım her doktor farklı bir yol izlemiş ben sabah arayıp hemşireye sorayım. Pamukşeker canım seninde transferin hayırlı olsun. Benimkiler donuk değil bugün dördüncü günüm. İnşallah dayanıyordur bebeklerim.
Çözülürken bozulma ıhtımalı oluyoryani transferden bı kaç saat Öncedir en fazla. zaten canlinolanlari donduruyorlar neden tekrar canliliklarina baksinlarki cnm
Transfer gününü saymısmıydınız?Benim beşinci gün çıktı idrarda çift çizgi
Bende gecen transferde cok nefatıftım.bunda pozıtıf olcam dıe zorluyorum ama buluyorum yine bişiler takcak kafayasorunluyum yaIlkindeki asiri pozitiflikten hayir gormedim cnm,ondn herhalde
Hayır symadım canım ama erken gebelik testinde çıkmıştıTransfer gününü saymısmıydınız?
Canım bana dün çift embriyo kondu, gösterdiler İtalyanların bi patates makarnası vardır gnocchi diye, ona benzer bi parlaklık gördüm o kadar:) yani hiç bişey göremedim. Ben de transferden sonra kırk dakika dayandım ama hastaneden çıkana kadar dört kere WC’ye gittim, ona çok takmıştım. Sağolsun burda rahatlattılar beni. Seninkiler kaçıncı gün transferleri oldular Canım? 24 Ekim’de test yap dediler kararlıyım, daha önce yapmıycam. İnşallah burdan beraber pozitif haberlerimizi veririz. Dün bide kendinisevenbirinin transferi vardı, naptı acaba.Merhaba çift embrıyo transferı olan var mı ?
Transfer sonrası ekrandan gosterdıler mi , ben tekini gorebıldım ,nasıl gorunuyo acaba ıkı tane?
Bende 10 ekimde transfer oldum 3. Gün embriyosu ilk deneme hepimize rabbşm hayırlısını versin ne durumdasınSeni oyle iyi anliyorum ki..ben de ekimde baslicam tedaviye.bi negatifim var öncesinde.simdiden aglamalikliyim.tedaviye baslamaya korkuyorum cunku tedavi fikri bile buyuk bi beklentiyle basladigim ilk tup denememi hatirlatiyo.ya bu da olumsuz olursa diye simdiden ödüm kopuyor.. ignelrr baslayinca hormonlar tavan yapinca iyice cekilmez biri olucam biliyorum..
İnşallah hayırlısı olur benimde yeni daha bu 5. Gün ama tek koyulduCanım bana dün çift embriyo kondu, gösterdiler İtalyanların bi patates makarnası vardır gnocchi diye, ona benzer bi parlaklık gördüm o kadar:) yani hiç bişey göremedim. Ben de transferden sonra kırk dakika dayandım ama hastaneden çıkana kadar dört kere WC’ye gittim, ona çok takmıştım. Sağolsun burda rahatlattılar beni. Seninkiler kaçıncı gün transferleri oldular Canım? 24 Ekim’de test yap dediler kararlıyım, daha önce yapmıycam. İnşallah burdan beraber pozitif haberlerimizi veririz. Dün bide kendinisevenbirinin transferi vardı, naptı acaba.
Canım hayırlı uğurlu olsun. Bebişin şuan içinde inşallah tutunmuştur sana. Ben şimdi Yasin dinleticem bebişlere, sen de dene çok ferahlatıyor.Merhaba bende 10 Eki de transfer oldum 3. Gün embriyosu bugün 5. Gün tutundumu oldumu demekten içim çok huzursuz hep yatıyorum biraz kalkıp yürüyorum ama hiç bir ağrım sancım yok