- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.441
günde 4 klomen 1 femara 2 infololic combi 1 glifor kullandım hiç gelişmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
225 lik canim senn?gonal f kaçlık kullandın
aşılama olmucak canıım da yumurta geliştirip doğal surecle denıcezAsilamayi hic bilmiyorum canim ama onun dozu dusuktur kac yapyosun?? Benim amh 3.56 o yuzden cok oldu canim
Himm anldm canimaşılama olmucak canıım da yumurta geliştirip doğal surecle denıcez
75 olcak galiba225 lik canim senn?
haplarla hiç gelişmedi çübkü225 lik canim senn?
Dozu dusuk cok olmaz canim.. amh kac senn??75 olcak galiba
bakılmadı canım ona bende pcosum usg de folikül sayısı baya ıyı görünüyorDozu dusuk cok olmaz canim.. amh kac senn??
Bende pco yok canim amh iyi sadece keske baktrsaydin ama yuksektirbakılmadı canım ona bende pcosum usg de folikül sayısı baya ıyı görünüyor
8 ile 14 canim ilac kullnmsmiydin??merhaba Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı.12.gün rahim kalınlığı 9mm olmuş pazartesi günü transfer için gün aldık.
2 embriyo atılacak
sizce 9mm kalınlık iyi mi kızlar ideal rahim kalınlığı kaç ile kaç olmalı ..???
Hayır. 300 lük kullandım.gonal f kaçlık kullandın 75 mi
İlk günler 225 sonra 150 olarak iğneleri uyguladım bengonal f kaçlık kullandın
Valla be de bir sıkıntı yokk hiç birşey hemde yatıyorum kan akışı olsun diye yürüyorumYarin son kontrol,cuma opu cnm.bugun son iğnemi olucam.5 gun sonra test yaparsn sn.kendini nsl hissedion
Crino ne jele devlet raporlu 14 tl mi ne ödedim benKizlar bu arada oksapar igneyi devletteki kadin dogumcuya raporlatinca cok ucuza geliyor bide crinone jel recetelenince
Evt canim bnde bugun yazdrdim 3 kutuCrino ne jele devlet raporlu 14 tl mi ne ödedim ben
Ben üniversite hastanesinde tüp bebek yaptığımdan benim tüm ilaçlar raporluyduEvt canim bnde bugun yazdrdim 3 kutu
Ne guzel ben ozelde yptrdim canim valla tedavi parasi kdr ilac tutuyo yaBen üniversite hastanesinde tüp bebek yaptığımdan benim tüm ilaçlar raporluydu