• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

merhaba Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı.12.gün rahim kalınlığı 9mm olmuş pazartesi günü transfer için gün aldık.
2 embriyo atılacak
sizce 9mm kalınlık iyi mi kızlar ideal rahim kalınlığı kaç ile kaç olmalı ..???

herkeze merhabalar, yıllardır bi umut aradığım ,araştırdığım,kızdımm kapadığım kadınlar kulubünün ,küçüçük umut arayan biz kadınlardaki rolünü aslında çok iyi biliyorum. eğer bi gün mucizem gerçek olursa bende hikayemi yazıcam ve kalbine dokunduğum mutlaka birileri olacaktır diye sözvermiştim.

6 yıllık evliyim eşime çok aşık evlendim buraları çok uzun anlatmıcam:) evliliğim pembe panjurlu eve başlayamadı çünkü korkularım varmış yıllar geçen erteleme sonrası anladım ki vajinusmus gibi bi problemim varmış.önce kadın doğumcular sonra psikoterapi çok şükür 2 yıl sonra problemimizi çözmüştük.sıra bebeğe gelmişti.zannediyordum ki hemen o ay hamile kalıcam .hatta ilk denememiz ekim ayına geliyordu ve ben doğumgünümde hediyem olcak zannediyordum .kaç doğumgünüm geçti kaç evlilik yıldönümü geçti ben hala hediyemi alamamıştım.artık karar vermiştim tüp bebek yapmalıydım ancak maliyeti çok yüksekti ünverste hastahanesinde 2 aşılamam yaptırırsam rapor alabileceğimi duydum ve bi gazla aşılama tedavisinde başladım .tabiki aşılamalarım başarısız oldu çünkü o şartlarda pozitif olması mucize olurdu! o devlet hastahanesi kargaşasında içime sinen tek şey DR MURAT HOCAYDI. rapor almaya hakkazanmıştım artık o cepteydi hernekadar tabiiki üzülmicem desemde negatif sonuçlar beni fazlasıyla üzmüştü. vee sıra geldi artık tüpbebeğe antalya memorial tüpbebeğe başvurduk ancak testlerde küçük bi pürüz çıktı troid kanseriymişim 5 gün içinde beni amaliyata aldılar biyopsiler ,atomlar dökülen gözyaşlarını anlatıp içini karartmıcam atom aldığım için 1 yıl bebek yasaklandı .1 yıl çok uzun gelmişti ama geçmiştide çok şükür 15 ay sonra tekrar antalya memorial yolu tutuldu benim için bi şans olan dr murat hocam memorial tüp bebeğe başlamıştı ve bu bi işaretti:) testler tahliller yapıldı ve yine yine yine bi pürüz çıktı rahimde myom daha önce zaten bi açık myom amaliyatım vardı ve tekrar etmiş olmalıydı çok üzüldüm ama yılmadım hemen o hafta histeroskopiye karar verildi çok şükür başarılı geçti myom alındı rahim 1 ay dinlendirildi ve tüp bebek tedavisine nihayet başlandı ilaçlar iğneler kullanıldı 14 yumurta toplanıldı 8 tanesi döllendi 5 tanesi aa kalitedeydi 2 embiyo transferi yapıldı veee 25 temmuz 2019 da pozitif haberi aldım.Allahıma şükür olsun 4 aylık hamileyim .bu mutluluğun bi tarifi yok insanın mutluluktan ağlaması nede güzelmiş.şuanın adı tamda kabul olmuş dualarım .tek istediğim sağlıkla gelmesi .size ne söyleyebilirim biliyormusunuz sadece sabır ve inanç .asla asla pesetmeyin mutlaka kötü şeyler başınıza gelecek negatif sonuçlar alacaksınız,dünyanız kararcak üzülmeyin diyemem tabiki çok ağlayacaksınız kendinizi çok çaresiz hissetceksiniz hamile arkadaşalarınızı görmek istemeyeceksiniz. daha birsürü şey yazabilirim ama bi gün geliyor ve mucizemiz bize merhaba diyor. rabbim yardımcımız olsun.rabbim cümle evlat isteyene gönlünün muradını versin inş...

Back