- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.341
İnşallah canlarım
canım benim dondurulmuş olduğu için çatlama ignesi etkisi fln yok yarın yapsam cikarmi yarın 5. gün ama bi tarafımda yapma bekle diyor çok kararsızımYok kız direk transfere aldılar beni☺
Valla ben yapınca rahatladım daha çol dikkat etmeye başladım kendime sadece kan vermediğim için pişmanım şuan o yüzden kafam karışık .idrarda çıktı kesin hamileyim deyip sevinemiyorumcanım benim dondurulmuş olduğu için çatlama ignesi etkisi fln yok yarın yapsam cikarmi yarın 5. gün ama bi tarafımda yapma bekle diyor çok kararsızım
Hadi gözün aydın canım çok şükür. 1 embriyo mu 2 mi transfer oldu? İnşallah sımsıkı tutunur annesine yavrun. Moralin bozulmasın ben de 45 dk yatıp ayaklandım hiçbi şey olmaz Allahın izniyleKızlar transferden çıktım şimdi, çok şükür bebişlerim dayanmış. Yalnız transferden sonra sondayla boşaltma yaptılar, toplam iki saat yattım hastanede. 40 dakika dayandım ama iki saatte toplam 4 kere tuvalete gitmek zorunda kaldım. Yat kalk moralim bozuldu
Yavrun sımsıkı tutunaun sana canım bak içinde şimdi bebişinKızlar transferden çıktım şimdi, çok şükür bebişlerim dayanmış. Yalnız transferden sonra sondayla boşaltma yaptılar, toplam iki saat yattım hastanede. 40 dakika dayandım ama iki saatte toplam 4 kere tuvalete gitmek zorunda kaldım. Yat kalk moralim bozuldu. Onun dışında rahat geçti.
Hadi gözün aydın canım çok şükür. 1 embriyo mu 2 mi transfer oldu? İnşallah sımsıkı tutunur annesine yavrun. Moralin bozulmasın ben de 45 dk yatıp ayaklandım hiçbi şey olmaz Allahın izniyle
Kızlar seviyorum sizi vallahi, hep içimi rahatlattınız. Allahım yüzünüzü güldürsün. Şuanda da içimi çok rahatlattınız. İki bebişi koydular Canlar. Allah hepimizin bebişlerini yaşatsın, hepimizin yüzünü güldürsünYavrun sımsıkı tutunaun sana canım bak içinde şimdi bebişinben yarım saat yatıp gittim tuvalete hiç bozma moralini
Bak ne kadar güzel iki tane bebiş koydularKızlar seviyorum sizi vallahi, hep içimi rahatlattınız. Allahım yüzünüzü güldürsün. Şuanda da içimi çok rahatlattınız. İki bebişi koydular Canlar. Allah hepimizin bebişlerini yaşatsın, hepimizin yüzünü güldürsün
ben 15 dk sonra gitmiştim transferden sonra bişey olmaz Allah in izniyleKızlar transferden çıktım şimdi, çok şükür bebişlerim dayanmış. Yalnız transferden sonra sondayla boşaltma yaptılar, toplam iki saat yattım hastanede. 40 dakika dayandım ama iki saatte toplam 4 kere tuvalete gitmek zorunda kaldım. Yat kalk moralim bozuldu. Onun dışında rahat geçti.
Canımm ben de bu gruptaki herkesi çok sevdim şu kısa sürede. Moralim bozuldu yazdım birsürü kişi destek oldu sağolsun herkes.Kızlar seviyorum sizi vallahi, hep içimi rahatlattınız. Allahım yüzünüzü güldürsün. Şuanda da içimi çok rahatlattınız. İki bebişi koydular Canlar. Allah hepimizin bebişlerini yaşatsın, hepimizin yüzünü güldürsün
bugün baktım cnm epikriz dosyasına D 4 yazıyor sanırım 4. gün hemşireyle konuştum D2 de d4 d5 diye yazar dedi. vala 3 ü 5 i sizleeden duydum 4 bana garip geldi arastirdimda 5. gün emriyosu daha tutma olasılığı yüksek diyor hayırlısı canım sıkıldıCanım senin 5. günde mi donduruldu embriyoların?
Hadi gecmis olsun canim kacnci gun embryosu transfer edldiKızlar transferden çıktım şimdi, çok şükür bebişlerim dayanmış. Yalnız transferden sonra sondayla boşaltma yaptılar, toplam iki saat yattım hastanede. 40 dakika dayandım ama iki saatte toplam 4 kere tuvalete gitmek zorunda kaldım. Yat kalk moralim bozuldu. Onun dışında rahat geçti.
Oh maasallahh kuzum simsiki tutunsun insallah bebislerin sana dikkat et kendine kabiz olmamaya calisKızlar seviyorum sizi vallahi, hep içimi rahatlattınız. Allahım yüzünüzü güldürsün. Şuanda da içimi çok rahatlattınız. İki bebişi koydular Canlar. Allah hepimizin bebişlerini yaşatsın, hepimizin yüzünü güldürsün
Kesinlikle kuzum bende sizleri cok seviyorum bi guzel haber alinca ole mutlu oluyorumkiiCanımm ben de bu gruptaki herkesi çok sevdim şu kısa sürede. Moralim bozuldu yazdım birsürü kişi destek oldu sağolsun herkes.
2 bebiş mi ay yerim ya bol su iç havuç suyu kabak çekirdeği ananas ye canım meyve sebze balık yumurta süt ceviz mutlaka her gün ye en azından 1 hafta dikkat et. Ben her gün 1 bardak çok açık çay içiyorum ama kahve hiç içmiyorum tutunmaya etkisi oluyor diyorlar.
Yok canim 4 te var .. hic moralini bozma valla cok kisi taniyorum 3_4 ,tutanbugün baktım cnm epikriz dosyasına D 4 yazıyor sanırım 4. gün hemşireyle konuştum D2 de d4 d5 diye yazar dedi. vala 3 ü 5 i sizleeden duydum 4 bana garip geldi arastirdimda 5. gün emriyosu daha tutma olasılığı yüksek diyor hayırlısı canım sıkıldı
insallh canım. zaten bundan sonra 2 tane kaldım embriyomYok canim 4 te var .. hic moralini bozma valla cok kisi taniyorum 3_4 ,tutan
İnşallah kuzum ben çok kısıtlayanadım çayı günde iki üç bardak içtim ama çokkk açık içtim çay delisiyim çünküBeşinci güne dayandılar çok şükür. Biri diğer ikisinden biraz daha geri durumdaymış, onu donduracaklar. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Çay kahveye dikkat edeyim, normalde çay çok içerim. Valla şurda birkaç günde kardeş gibi görüyorum sizi. İnşallah Türkiye’nin farklı yerlerinde de olsak hep beraber büyüttürüz çocuklarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?